Molfiks deneyebilirsin. Ama hangi bez olsa bebek çok ve sıvı yaparsa ordan burdan taşar gibime geliyor. Çoğunlukla iyi olması yeterli.Sleepyden hiç memnun değilim hep sızıyo yan bariyerden günde bir kez kesin
Neye geçsem acaba ben ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Molfiks deneyebilirsin. Ama hangi bez olsa bebek çok ve sıvı yaparsa ordan burdan taşar gibime geliyor. Çoğunlukla iyi olması yeterli.Sleepyden hiç memnun değilim hep sızıyo yan bariyerden günde bir kez kesin
Neye geçsem acaba ben ya
Sagol kuzum. Denendi onaylandı. Bazen ne kadar açık tutarsan tut yeterince kurumuyor ya da kapatınca hemen nemleniyor yine geçmiyor. Ben onu farkedince pudra aldırdım Dalin in. Günde bı kere pudra yaptım mesela. Diğer bez değiştirmelerde de hem havalandirdim hem zeytinyağı sürdüm. İki günde gecti. Ama en iyisi havalandırmak ısıtıcı varsa evde odayı sauna gibi yapıp altını açık birakabilirsin sancilanmazda. Geçmiş olsun bebegimTamam canım cok sağol fikirlerin çok degerli biliyorsun Deneyeyim bunu
Evet onu bende duymuştum da kafamda kâr zarar hesabı yaptım aldım. Diğer türlü zor geçiyor daha çok acı çekiyor.Pudra önerilmiyo diye biliyorum artık
aa bizde hiç sızdırma yapmadıSleepyden hiç memnun değilim hep sızıyo yan bariyerden günde bir kez kesin
Neye geçsem acaba ben ya
Yok yavrum ya ilk mesela bez değişiyo yatırıyorımbi bakıyorum çıkmış badiyeMolfiks deneyebilirsin. Ama hangi bez olsa bebek çok ve sıvı yaparsa ordan burdan taşar gibime geliyor. Çoğunlukla iyi olması yeterli.
Erkek miydi bebenaa bizde hiç sızdırma yapmadı
kızErkek miydi beben
Özür dilerim yaşıma verin aklımda tutamıyom valla
Kız bebeği olanlar çok memnun çevremde
Yaaa ama bu maviş olmuş işteKız benim bildiğin gülüyor ya konuşunca anlıyormuş gibi sabah kucağıma mıçtı keyif yaparken poku belinden üstüme aştı resmen Eki Görüntüle 2294314
Tüpçü Fikret ya tipe bak bütün gün böyleyiz
Beter böcekler istiyorlar ki yapışalım sağol teyzesiMaşallah bal ya Ay herkes aynı modda demek sırtı koltuğa daya dizlerine koy sev
He iştee
Oyuncak bebek yaptım ben kendimeYaaa ama bu maviş olmuş işte
Darısı başıma :)
sleepy sensitive kullanıyorum ben canım
pişik kremide bepantol bizde pişik yapmadı
Aslında cok sık değiştiriyorum canım dediğin kremlerede bakayım biSık değiştirmeye özen göster canım ve pişik olmasada kremi sür malum havalar sıcak
Birde hametan sürebilirsin arada tedavi edici özelliği var genel kullanım için de desitin kuvvetli bi koruyucu
Evet zeytinyağına başlamak iyi olacak sağol canımPişik yokken de her değişimde zeytinyağı sürebilirsin.
Yarın dus oncesi havalandırıp zeytinyağı süreyim sonra da dus alır rahatlar iyice ortalığa salarsa da salsın napayım cop poseti sereriz dediğin gibiSagol kuzum. Denendi onaylandı. Bazen ne kadar açık tutarsan tut yeterince kurumuyor ya da kapatınca hemen nemleniyor yine geçmiyor. Ben onu farkedince pudra aldırdım Dalin in. Günde bı kere pudra yaptım mesela. Diğer bez değiştirmelerde de hem havalandirdim hem zeytinyağı sürdüm. İki günde gecti. Ama en iyisi havalandırmak ısıtıcı varsa evde odayı sauna gibi yapıp altını açık birakabilirsin sancilanmazda. Geçmiş olsun bebegim
O ilk zamanlar ben hem kendimi bezliyordum, hem de kızı.. çok kötüydü bee40 çıkmadan yalnız bırakılmazmış
evet anneler iyiki var ❤
bende kızıma tek bakmaya alışayım istiyorum ondan yoksa tabiki başımın tacı
o olmasa ilk zamanlar dikiş acısıyla nasıl bakardım kızıma eğilip bezini bile değiştiremiyodum
Aynı başak kankim bende öyle. Bir hafta sonra yalnız kaldım.O ilk zamanlar ben hem kendimi bezliyordum, hem de kızı.. çok kötüydü bee
Allah'ım nasıl güzel bir kız ya. Maşallah. Benim oğlanın gözleri de böyle. Değişir mi ileride bilmemKız benim bildiğin gülüyor ya konuşunca anlıyormuş gibi sabah kucağıma mıçtı keyif yaparken poku belinden üstüme aştı resmen Eki Görüntüle 2294314
Tüpçü Fikret ya tipe bak bütün gün böyleyiz
Prima premium care kesinlikleSleepyden hiç memnun değilim hep sızıyo yan bariyerden günde bir kez kesin
Neye geçsem acaba ben ya
olsun be başağım hepsi geldi geçtiO ilk zamanlar ben hem kendimi bezliyordum, hem de kızı.. çok kötüydü bee
İnşallah değişmez canım bakalım bizim çok dönmez diyolar amaAllah'ım nasıl güzel bir kız ya. Maşallah. Benim oğlanın gözleri de böyle. Değişir mi ileride bilmem
Ay beni akşam ezanından sonra yalnız bırakmıyorlar sabah sıkıntı yok 11. Günümüz yalnızız ve ben çok mutluyum40 çıkmadan yalnız bırakılmazmış
evet anneler iyiki var ❤
bende kızıma tek bakmaya alışayım istiyorum ondan yoksa tabiki başımın tacı
o olmasa ilk zamanlar dikiş acısıyla nasıl bakardım kızıma eğilip bezini bile değiştiremiyodum