• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sleepy natural bez ve mustela pişik kremi kullanıyoruz bebeğimin poposu kızarmış ne yapabiliriz fazla ilerlememesi için ?
Ben pampers aquadan çok memnunum doğduğundan beri onu kullandım bi ara bulamadım molfix pure kullandım yanlardan kaka kaçırdı, sleepy kullandım oda ıslak mendil kumaşı gibi hışıhışır geldi pampers aquaya ulaşmak kolay olunca geri döndüm. Pişik kremide desitin kullandım mavi olan sürekli değil kızarık olunca çok memnunum.
Birde ben hergün duş aldırıyorum ve krem sürmüyorum yeterince sıcak hava. Alt bezinide en geç 3. Saat değişiyorum

Ben pampers aquadan çok memnunum doğduğundan beri onu kullandım bi ara bulamadım molfix pure kullandım yanlardan kaka kaçırdı, sleepy kullandım oda ıslak mendil kumaşı gibi hışıhışır geldi pampers aquaya ulaşmak kolay olunca geri döndüm. Pişik kremide desitin kullandım mavi olan sürekli değil kızarık olunca çok memnunum.
Birde ben hergün duş aldırıyorum ve krem sürmüyorum yeterince sıcak hava. Alt bezinide en geç 3. Saat değişiyorum
Ben pampers swaddle kullaniyorum şimdiye kadar bir kez elim ıslandı kakasi çok suluydu(afedersin) pişik kremi olarakta sudocrem kullaniyorum hiç pişik olmadi ama ben her bez değiştirdim de kullaniyorum,sanırım bu ikisini asla degistirmicem

Kızlar hazır hepinizin memişler süt doluyken benim oğlanı 1 günlüğüne size satsam ben kırda bayırda denizde gezsem tek başıma.kim bir günlüğüne 2. Bebiş ister??? Benim ki acık huysuz ama olsundu

Back