- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
Tamam canım sağol genede ona soracağım. Benimkinde zencefil var zorlanıyorum içerkenregenisis max ilacın adı. doktoruna bi danış istersen. yanlış bir şey söylemiyeyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım sağol genede ona soracağım. Benimkinde zencefil var zorlanıyorum içerkenregenisis max ilacın adı. doktoruna bi danış istersen. yanlış bir şey söylemiyeyim.
Evet çok zordur eminim ne diyelim geçmiş olsun inşallah uzun sürmezmaalesef suyu içsemde bağırsaklarıma inmeden ağızdan geri çıkıyor çok kötü bir durum gerçekten
yok hepsinde yok. Ben Solgar kullanıyorum içeriğine en çok güvendiğim marka. Sacede folik asit var uygun dozda yani 400 µg ya da 400 mcg (0,4mg yapıyor). Doktorunuz farklı bir dozla alakalı birşey demediyse her hamilenin ilk üç ay ihtiyacı olan doz budur. Ben de bu kadar alıyorum. (Gerçi ben doktora gitmedim daha, biraz bekliyorum herhalde 9 hafta dolunca giderim inşallah.)Doktorunuzun önerdiği folik asit kullanın ,çok çeşidi var çünkü hepsinin içinde b12 var yanlış bilmiyorsam
Bugun gitmicem kızlar doktora gidince size haber veririm mutlakaFeminas var mı bir gelişme?
Inanin bana düşünmek ten kafam patliyo gözlerim sis ve garip olan içim tertemiz sanki hiç o rahimde gebelik olusmamis gibi hiç yipranmamis yumurtam bile vardı doktorum gidicem bi iki güne haber edicem size deÇok şaşkınım acikcasi sonuç nr olur merak içindeyim benim eltim düşük yapmıştı hatta berbaer parka gittikten sonra eve dönerken kanamam var sanki pütürlü şeyler geliyor hisseidyorim demisti yoldayken eve geçtikten sonra bezine kesesi düşmüştü icinde bebek bile yoktu ama bariz kese vardi hatta resmini bile gordum bebek olmasa bilr keseden anlaman lazımdı dusseydi gerçekten çok ilginç içerde kendi kendine kurtaj olup kanla da atılmadı ya bu
Maşallah kuzucuğa, keyfi yerinde görünüyor.Kızlar doktordan geldim magnezyum için erken olduğunu söyledi folik asitten başka bişey içmene gerek yok dedi bebek iyi kusma azaldı çok şükür
Ayy maaşallah hareket etti mi bakarken??Kızlar doktordan geldim magnezyum için erken olduğunu söyledi folik asitten başka bişey içmene gerek yok dedi bebek iyi kusma azaldı çok şükür
süper . İlk gebeliğimde bende de kanama alanı vardı hem de doğuma kadar, tedirgin olmana gerek yok. Kalp atışı için darısı bizlere olsunHerkese hayırlı günler canlarım.Kalp atışlarını duydum çok şükür.Haftası ile uyumlu kalp atislari iyi gebeliginiz net olarak basladi dedi dr.Kesenin altında çok minik kanama alanı var.Ama dert edilecek birşey değil.Istirahat et kendiliğinden geçecektir dedi.Dusuk tehlikesi falan demedi.Sadece folik asit kullan yeterli dedi.Kiloluyum baya ama kilom için birşey demedi.
bendede ufak bir kanama alanı var demişti canım, bebek tutunurken yerleşirken olurmuş, progestan kullanıyordum bitmek üzere Allahın izniyle birşey olmaz, sağlıklı sıhatli inşallah. benim arkadaşımda kilolu gebe kalmıştı birsürü korkuttular kızı hiç de birşey olmuyor kendide bebişi de sağlıklı çok şükür.Herkese hayırlı günler canlarım.Kalp atışlarını duydum çok şükür.Haftası ile uyumlu kalp atislari iyi gebeliginiz net olarak basladi dedi dr.Kesenin altında çok minik kanama alanı var.Ama dert edilecek birşey değil.Istirahat et kendiliğinden geçecektir dedi.Dusuk tehlikesi falan demedi.Sadece folik asit kullan yeterli dedi.Kiloluyum baya ama kilom için birşey demedi.
Evet elini kolunu oynatıyo çok şükürAyy maaşallah hareket etti mi bakarken??
süper . İlk gebeliğimde bende de kanama alanı vardı hem de doğuma kadar, tedirgin olmana gerek yok. Kalp atışı için darısı bizlere olsun
Çok şükür iyiydi evet herşey yolundaMaşallah kuzucuğa, keyfi yerinde görünüyor.
Evet elini kolunu oynatıyo çok şükür
bendede ufak bir kanama alanı var demişti canım, bebek tutunurken yerleşirken olurmuş, progestan kullanıyordum bitmek üzere Allahın izniyle birşey olmaz, sağlıklı sıhatli inşallah. benim arkadaşımda kilolu gebe kalmıştı birsürü korkuttular kızı hiç de birşey olmuyor kendide bebişi de sağlıklı çok şükür.