Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hissettiğimi sanıyorum, sağ kasığıma doğru hafif sertlik şeklinde, çok hafif hareket ediyor gibi de geliyor ama emin olamıyorum, ayrıca ilk gebeliğim acaba hissetmek istediğim için bana mı öyle geliyor diyorum.Aranızda bebeğini hisseden var mı? Inanin bir haftadır ara ara bir kıpırtı oluyor bende ve barsak olmadığına eminim daha önceki hamileliklerimden biliyorum çünkü... Ama onlarda bir 15 hafta olmadan birşey hissetmemistim şimdi 8 haftada başladı nasıl olur ki??
Gözünaydın canım inşallahÇok şükür canım iyi olmana sevindim.Bende kalp atışlarını duydum sabah Bundan sonra daha iyi olalım inşallah hepimizde.
Genelde ilk aylar sert olmaz böyle içinde tüy kıpırdıyor gibi hafif olur ben çok iyi biliyorum bu hissi ama 9 hafta aşırı erken acaba ikiz midir ki (doktora haftaya gidicem inşallah yani daha bir fikrim yok). Belki de kişiden kişiye değişiyordur ve sizinki de bebektendir hele ki bebek rahmin ön tarafında ise olabilir belki de.ben hissettiğimi sanıyorum, sağ kasığıma doğru hafif sertlik şeklinde, çok hafif hareket ediyor gibi de geliyor ama emin olamıyorum, ayrıca ilk gebeliğim acaba hissetmek istediğim için bana mı öyle geliyor diyorum.
Sağlıklı olsun da bu kadar erken hissetmesem de olur :) sizin ikiz olursa dörtleyeceksiniz sanırım, hayırlısı olsun :) bu süreci sağlıkla geçirelim, bebeklerimiz de sağlıklı olsun inşallah.Genelde ilk aylar sert olmaz böyle içinde tüy kıpırdıyor gibi hafif olur ben çok iyi biliyorum bu hissi ama 9 hafta aşırı erken acaba ikiz midir ki (doktora haftaya gidicem inşallah yani daha bir fikrim yok). Belki de kişiden kişiye değişiyordur ve sizinki de bebektendir hele ki bebek rahmin ön tarafında ise olabilir belki de.
Bende tam onu soracaktım bende hapsirirken icimden bisey yirtiliyor sanki akşam sol.kasikta oldu sabah ta sağ kasigimda çok korktum bisey mı oldu diye .Hiç bi his yok...seyrime falan oluyo gibi arada ama bilmem bu kadar erken hareket eder mi ki...Sadece hapşırdım az önce ve sağ kasigimda bisey yırtıldı gibi battı acısı 5 saniye...Benim bu hapşırmam ne zaman daha az şiddetli olucak her seferinde böyleyim aklım cikiyo
Tabi benim de derdim degil erkenden hissetmesem de olur dediğiniz gibi:) EvetSağlıklı olsun da bu kadar erken hissetmesem de olur :) sizin ikiz olursa dörtleyeceksiniz sanırım, hayırlısı olsun :) bu süreci sağlıkla geçirelim, bebeklerimiz de sağlıklı olsun inşallah.
Kızlar doktordan geldim magnezyum için erken olduğunu söyledi folik asitten başka bişey içmene gerek yok dedi bebek iyi kusma azaldı çok şükür
Ayyy büyümüş ,ultrason kalitesi çok iyi,benım gittiğim doktor usg makinesi kapkaraKızlar doktordan geldim magnezyum için erken olduğunu söyledi folik asitten başka bişey içmene gerek yok dedi bebek iyi kusma azaldı çok şükür
Ben aldim 3-4 kitap.Bebeginizi beklerken sizi neler bekler ? Suan okuyorum.Digerlerine daha bakmadimhanımlar bu arada bu süreçle ilgili kitap alan veya araştıran oldu mu kitap bakıyorum da tavsiyeleriniz varsa sevinirim
Bende tam onu soracaktım bende hapsirirken icimden bisey yirtiliyor sanki akşam sol.kasikta oldu sabah ta sağ kasigimda çok korktum bisey mı oldu diye .
doktorum da o kitabı tavsiye etti bana nasıl peki beğendin mi diğer aldığın kitaplar neydi? ben ayşe öner in bi kitabını aldım ilk başlarını okudum ama çok sevmedim gibi. doğum öncesi pek bi anlatımı yokBen aldim 3-4 kitap.Bebeginizi beklerken sizi neler bekler ? Suan okuyorum.Digerlerine daha bakmadim
Benim de bulantılarım 24 saat yani sadece sabah yada sadece akşam diyemem. ama ruhsal olrak pek etki etmedi.Bende 2 3 gündür fenayım hem fiziksel hem ruhsal. Evet mide bulantim var ve sadece sabah değil tüm fun malesef.bacaklarim bazen inanılmaz agriyor bas dönmesi hafif. Ruhsal olarakta tarif edemediğim bir hal var bazen çok agresif ve negatifim.uzucu olaylara bile içimden istemdışı ohh iyi olmuş diyorum.sanki içimde bir canavar türedi.Tovbe tövbe sıkıntı bazen beni ağlatacak boyuta geliyor nasil geçecek bu zaman bilemiyorum.Sabir dua Allah yardımcımız olsun