• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kubra5505 kubra5505 canım benide ekleyebilirsin listeye.
Yaş 30
2.bebegim
Şehir Afyonkarahisar
Son adet tarihi 13.10.2018
Tahmini doğum tarihi 21.07.2019

Aranızda bebeğini hisseden var mı? Inanin bir haftadır ara ara bir kıpırtı oluyor bende ve barsak olmadığına eminim daha önceki hamileliklerimden biliyorum çünkü... Ama onlarda bir 15 hafta olmadan birşey hissetmemistim şimdi 8 haftada başladı nasıl olur ki??
ben hissettiğimi sanıyorum, sağ kasığıma doğru hafif sertlik şeklinde, çok hafif hareket ediyor gibi de geliyor ama emin olamıyorum, ayrıca ilk gebeliğim acaba hissetmek istediğim için bana mı öyle geliyor diyorum.

Hiç bi his yok...seyrime falan oluyo gibi arada ama bilmem bu kadar erken hareket eder mi ki...Sadece hapşırdım az önce ve sağ kasigimda bisey yırtıldı gibi battı acısı 5 saniye...Benim bu hapşırmam ne zaman daha az şiddetli olucak her seferinde böyleyim aklım cikiyo

ben hissettiğimi sanıyorum, sağ kasığıma doğru hafif sertlik şeklinde, çok hafif hareket ediyor gibi de geliyor ama emin olamıyorum, ayrıca ilk gebeliğim acaba hissetmek istediğim için bana mı öyle geliyor diyorum.
Genelde ilk aylar sert olmaz böyle içinde tüy kıpırdıyor gibi hafif olur ben çok iyi biliyorum bu hissi ama 9 hafta aşırı erken acaba ikiz midir ki (doktora haftaya gidicem inşallah yani daha bir fikrim yok). Belki de kişiden kişiye değişiyordur ve sizinki de bebektendir hele ki bebek rahmin ön tarafında ise olabilir belki de.

Genelde ilk aylar sert olmaz böyle içinde tüy kıpırdıyor gibi hafif olur ben çok iyi biliyorum bu hissi ama 9 hafta aşırı erken acaba ikiz midir ki (doktora haftaya gidicem inşallah yani daha bir fikrim yok). Belki de kişiden kişiye değişiyordur ve sizinki de bebektendir hele ki bebek rahmin ön tarafında ise olabilir belki de.
Sağlıklı olsun da bu kadar erken hissetmesem de olur :) sizin ikiz olursa dörtleyeceksiniz sanırım, hayırlısı olsun :) bu süreci sağlıkla geçirelim, bebeklerimiz de sağlıklı olsun inşallah.

Hiç bi his yok...seyrime falan oluyo gibi arada ama bilmem bu kadar erken hareket eder mi ki...Sadece hapşırdım az önce ve sağ kasigimda bisey yırtıldı gibi battı acısı 5 saniye...Benim bu hapşırmam ne zaman daha az şiddetli olucak her seferinde böyleyim aklım cikiyo
Bende tam onu soracaktım bende hapsirirken icimden bisey yirtiliyor sanki akşam sol.kasikta oldu sabah ta sağ kasigimda çok korktum bisey mı oldu diye .

hanımlar bu arada bu süreçle ilgili kitap alan veya araştıran oldu mu kitap bakıyorum da tavsiyeleriniz varsa sevinirim

Sağlıklı olsun da bu kadar erken hissetmesem de olur :) sizin ikiz olursa dörtleyeceksiniz sanırım, hayırlısı olsun :) bu süreci sağlıkla geçirelim, bebeklerimiz de sağlıklı olsun inşallah.
Tabi benim de derdim degil erkenden hissetmesem de olur dediğiniz gibi:) Evet
benim 3. gebelik eğer ikizse çok büyük bir imtihan olabilir benim için çünkü benimkiler ufak daha.. Tabi Allahın takdiri hayırlısı neyse o olsun ama kolay olsun:)

Bende tam onu soracaktım bende hapsirirken icimden bisey yirtiliyor sanki akşam sol.kasikta oldu sabah ta sağ kasigimda çok korktum bisey mı oldu diye .

Bende de oluyor canım.Bir an nefesin kesilecekmis gibi.Ogluma hamile iken de oluyordu.Normal diye düşünüyorum.

Ben aldim 3-4 kitap.Bebeginizi beklerken sizi neler bekler ? Suan okuyorum.Digerlerine daha bakmadim
doktorum da o kitabı tavsiye etti bana nasıl peki beğendin mi diğer aldığın kitaplar neydi? ben ayşe öner in bi kitabını aldım ilk başlarını okudum ama çok sevmedim gibi. doğum öncesi pek bi anlatımı yok

Kızlar 9+6 oldum ama çok vesvese olmaya başladı bende acaba bebeğim iyi mi kalbi atıyor mu diye düşük mü olacak gibisinden saçma sapan düşünceler sizde de var mı bunlar cumartesi randevum var ama nasıl dayanıcam bilmiyorum

Bende 2 3 gündür fenayım hem fiziksel hem ruhsal. Evet mide bulantim var ve sadece sabah değil tüm fun malesef.bacaklarim bazen inanılmaz agriyor bas dönmesi hafif. Ruhsal olarakta tarif edemediğim bir hal var bazen çok agresif ve negatifim.uzucu olaylara bile içimden istemdışı ohh iyi olmuş diyorum.sanki içimde bir canavar türedi.Tovbe tövbe sıkıntı bazen beni ağlatacak boyuta geliyor nasil geçecek bu zaman bilemiyorum.Sabir dua Allah yardımcımız olsun
Benim de bulantılarım 24 saat yani sadece sabah yada sadece akşam diyemem. ama ruhsal olrak pek etki etmedi.
sadece göğüslerim çok şiş bide midem çok kötü işte. allah yardımcımız olsun ne diyelim..

Back