- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.992
- 83
- 36
Bende 2 bardak su icebilirsem ne alahiç mi su içemiyorsunuz yani sıvı tüketmiyor musunuz?? Ne zormuş inşallah çabuk düzelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2 bardak su icebilirsem ne alahiç mi su içemiyorsunuz yani sıvı tüketmiyor musunuz?? Ne zormuş inşallah çabuk düzelir.
Kızlar şimdi geldim hastaneden serumda bi halta yaramadı 9. Kez kustum sabah yine çağırdı bebekte bi sıkıntı yok çok şükür elini kolunu bacağını gördüm oynuyordu 3 cm olmuş içim biraz rahatladı ama çok çok kötüyüm
O kadar haklısın ki gerçekten ne demek istediğini çok iyi anlıyorum Allah hepimize yardım etsin isyan etmiyorum iyi olsun buna bin şükürNe diyebilirim ki. Hamileligimizi iğrenç ve dayanılmaz hale getiriyo bu bulantılar. Nedense kimimiz daha ağır geciriyo
Ben kızımda bulantılar yüzünden on beş gün hastanede yatmıştım. Bana misin dememişti.
Şimdi bu hamileligimde de bulantılarım başladı . Bugun ise gidemedim. Surekli kusuyorum. Kabus gibi daha altıncı haftadayım. Inanılmaz mutsuzum
Caresi yok iste mecbur cekiyoruz. Bana hicbir sey fayda etmiyor. Hicbir şey
Ilkinde o kadar kusma ve ilaca rağmen bebek zarar görmemişti. Bunda da zarar görmez insallah.
Yok canım bu atlatılcak gibi değil tuzlu salatalık benim midemi yakıyo bunu farkettim patates vs ağzıma be sürdüysem kustum ki serum bile kesmedi Bugün daha iyiyim şükürCANIM BENIM YA KIYAMAM SANAPATATES YE FIRINDA PİŞİR TUZLA SALATALIK YE TUZLU BENDE OYLE ATLATMISTIM
Tesekkurler :) Ben de hemen alayim. Hangi marketten almis?Eki Görüntüle 2211801 Kizlar bakin esime aldirdim bu caydan hem tadi cok guzel hem bulantiyi da bitkisel cozum![]()
doktorum bana biraz geniş kapsamlı bir folik asit yazdı içerisinde bi çok vitamin var aslında. onun dışında başka bir ilaç vermedi. hamile kalmadan önce de yine bu tarz da bi ilaç başlattı o ilaç bitince başka bir ilaca başlattı. içeriğini fikir olsun diye ekliyorum.Bir de folik asit dışında vitamin kullanmıyorum ben doktor yazmadı bi şey. Kullanan var mı?
bende sadece folik asit kullanıyorum. onun dışında birşey vermediBir de folik asit dışında vitamin kullanmıyorum ben doktor yazmadı bi şey. Kullanan var mı?
maalesef suyu içsemde bağırsaklarıma inmeden ağızdan geri çıkıyor çok kötü bir durum gerçektenhiç mi su içemiyorsunuz yani sıvı tüketmiyor musunuz?? Ne zormuş inşallah çabuk düzelir.
doktorum bana biraz geniş kapsamlı bir folik asit yazdı içerisinde bi çok vitamin var aslında. onun dışında başka bir ilaç vermedi. hamile kalmadan önce de yine bu tarz da bi ilaç başlattı o ilaç bitince başka bir ilaca başlattı. içeriğini fikir olsun diye ekliyorum.
Hiç beslenemiyorum üstüne de iki gündür ishal başladı acaba almalı mıyım emin olamadım. Sende nasıl mide bulantıları?bende sadece folik asit kullanıyorum. onun dışında birşey vermedi
Canım ismini yazar mısın folik asitin, benimki bitmek üzere bundan alayım olmadıdoktorum bana biraz geniş kapsamlı bir folik asit yazdı içerisinde bi çok vitamin var aslında. onun dışında başka bir ilaç vermedi. hamile kalmadan önce de yine bu tarz da bi ilaç başlattı o ilaç bitince başka bir ilaca başlattı. içeriğini fikir olsun diye ekliyorum.
Doktorunuzun önerdiği folik asit kullanın ,çok çeşidi var çünkü hepsinin içinde b12 var yanlış bilmiyorsamCanım ismini yazar mısın folik asitin, benimki bitmek üzere bundan alayım olmadı
Bende saskinim şok. Oldum inanamıyorum
Drumun önerdiğinin içinde de çoğu var Aslında ama içinde zencefil var kokusu rahatsız ediyor zorlanıyorumDoktorunuzun önerdiği folik asit kullanın ,çok çeşidi var çünkü hepsinin içinde b12 var yanlış bilmiyorsam
regenisis max ilacın adı. doktoruna bi danış istersen. yanlış bir şey söylemiyeyim.Canım ismini yazar mısın folik asitin, benimki bitmek üzere bundan alayım olmadı