Ben aldım baya kitap çalıştığım yerde çocuk psikoloğu var ona sorup aldım;Ben aldim 3-4 kitap.Bebeginizi beklerken sizi neler bekler ? Suan okuyorum.Digerlerine daha bakmadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aldım baya kitap çalıştığım yerde çocuk psikoloğu var ona sorup aldım;Ben aldim 3-4 kitap.Bebeginizi beklerken sizi neler bekler ? Suan okuyorum.Digerlerine daha bakmadim
Cezasız eğitimBen aldım baya kitap çalıştığım yerde çocuk psikoloğu var ona sorup aldım;
Bende de aynı durumlar oluyorKızlar 9+6 oldum ama çok vesvese olmaya başladı bende acaba bebeğim iyi mi kalbi atıyor mu diye düşük mü olacak gibisinden saçma sapan düşünceler sizde de var mı bunlar cumartesi randevum var ama nasıl dayanıcam bilmiyorum
Yani şimdi be yaptın sen ya bulamayanlar varsa buraya yazman hoş olmadı açıkçasıKızlar bide aşerdinzi mi hiç ben aşerdim 1 haftadır yeşil erik arıyoruz sonunda bulduk aklınızda olsun aseriyorum.net her mevsimin her türlü şeyin dondurulmus hali var kargoyla yolluyorlar
İki kere ikizlere hamile kaldım ikisinde de aynı durumu yaşadım canım korkma görürsün. Ben birini geçen hafta görmemiştim dün onu da gördüm kalplerinde de duydum sipalarim şimdilik uslu uslu yatıyorlar:))Ben bugün ilk kez kontrole gittim doktor iki kese gördu birinin kalp atışlarını da gördü birinin görünmedi dedi belki geriden geliyor yada hiç olmaz bi dahaki kontrolde kesinleşir .Böyle bisey yaşayan varmi birii düşerse diğerine zararı olur mu.
İnşallah canımda benim durumum biraz farklıydı günde bi kaç kusmaya ben çok şükür diyorum artık inşallah en kısa sürede geçer atlatırızKusmanın azalmasına çok sevindim. Inşallah tamamen iyi olursun
Darısı başımıza![]()
Çok şükür iyi canım evet :)Ayyy büyümüş ,ultrason kalitesi çok iyi,benım gittiğim doktor usg makinesi kapkara![]()
Kesinlikle katılıyorumYani şimdi be yaptın sen ya bulamayanlar varsa buraya yazman hoş olmadı açıkçasıaşermelerinizi lütfen yazmayın
Bende bulamayanlar olursa bulmaları için yazdım zaten bende kaç gündür bulamıyordum bulunca paylaştım sonuçta burası açık ara bir platform rahatsız okuduysanız okuyup geçin.Kesinlikle katılıyorum
Evet gayet faydalı bir bilgi olmus. Teşekkür ederm kendi adıma :)Bende bulamayanlar olursa bulmaları için yazdım zaten bende kaç gündür bulamıyordum bulunca paylaştım sonuçta burası açık ara bir platform rahatsız okuduysanız okuyup geçin.
Rica ederim:))Evet gayet faydalı bir bilgi olmus. Teşekkür ederm kendi adıma :)
Bence guzel bi kitap hatta hamilelik dusunmeye baslayinca alsaydim dedim zaten ben ilk defada hamile kaldim onun pismanligi var daha iyi hazirlardim kendimi bedenimi.kullandigim ilaclar vs falan hep kafamda ama olan oldu.digerleri Mahallenin en mutlu cocugu, Yeni annelere muzice cozumler, Bebek bakim sorunlarina mucize cozumler bunlari aldim.Ayse oner in cokta faydasi olmadigini okudum geneldr o yuzden almadim.doktorum da o kitabı tavsiye etti bana nasıl peki beğendin mi diğer aldığın kitaplar neydi? ben ayşe öner in bi kitabını aldım ilk başlarını okudum ama çok sevmedim gibi. doğum öncesi pek bi anlatımı yok
Rahatsızlık değil bazı gebelerin imkanları olamayabiliyor okuyup geçiyoruz zaten ama söz konusu burda mevsiminde olmayan bir şeyi söylediğiniz zaman insanın ister istemez canı çekebiliyor ya da aklına getirebiliyor, bu konuda söylecegım buBende bulamayanlar olursa bulmaları için yazdım zaten bende kaç gündür bulamıyordum bulunca paylaştım sonuçta burası açık ara bir platform rahatsız okuduysanız okuyup geçin.
Bende :)ÇİN VE JAPON TAKVİMİNE GÖRE KIZIM OLACAGINI GÖRUYORUM :)))) TABİ EN ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI HAYIRLI OLSUN
Bendede vardı bır suya 21besmele çek üfle onu her sabah iç .Allahın izniyle vesvesen kaybolur hem burada okunan seyler insanı etkılıyo vallaKızlar 9+6 oldum ama çok vesvese olmaya başladı bende acaba bebeğim iyi mi kalbi atıyor mu diye düşük mü olacak gibisinden saçma sapan düşünceler sizde de var mı bunlar cumartesi randevum var ama nasıl dayanıcam bilmiyorum
Canınızın çektiği şeyleri bu adreste bulabilirsiniz diyebilirsiniz ama o kelimeyi yazınca insanın canı çekiyor aklımızda olmayan şeyi aklımıza getirmeyin lütfen. Sadece okuyup gecemeyebiliriz bu dönemdeBende bulamayanlar olursa bulmaları için yazdım zaten bende kaç gündür bulamıyordum bulunca paylaştım sonuçta burası açık ara bir platform rahatsız okuduysanız okuyup geçin.
Canım keşke sen aşerdin diye bizimde aşermemizi sağlamasaydın keşkeKızlar bide aşerdinzi mi hiç ben aşerdim 1 haftadır yeşil erik arıyoruz sonunda bulduk aklınızda olsun aseriyorum.net her mevsimin her türlü şeyin dondurulmus hali var kargoyla yolluyorlar
Yazdığına pişman olcak kız, o da paylaşmak istemiş boşverelim:))Rica ederim:))