• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben aldım baya kitap çalıştığım yerde çocuk psikoloğu var ona sorup aldım;
Cezasız eğitim

Mahremiyet eğitimi

Çocukta cinsel eğitim / Adem Güneş

Çocuğun gözüyle dünya /jean piaget

Çocuğun duygusal dünyası

Denemediğim yol kalmadı/ izabella filliozat

Geliştiren anne baba

Başarıya götüren aile/ doğan cüceloğlu

Reggıo emılıa yöntemiyle çocuk yetiştirme / Louise boyd

Hypnobrithing mongan yöntemiyle /maria mongan

Anne baba lütfen beni anla / joanna faber

Anne ben kimim/ şahnaz Aras

Çocuklarla el ele ebeveynlik/ pam leo

Oyun oynama sanatı/ aletha solter

Anne baba çocuk arasında/ haim ginott

Mahallenin en mutlu bebeğinin uyku kitabı/ harvey karp
Bunlar fikir olması için tabiki annelik içgüdüsel kitaplardan sadece fikir ve Bilgi alabiliriz :)

Kızlar bide aşerdinzi mi hiç ben aşerdim 1 haftadır yeşil erik arıyoruz sonunda bulduk aklınızda olsun aseriyorum.net her mevsimin her türlü şeyin dondurulmus hali var kargoyla yolluyorlar

Kızlar 9+6 oldum ama çok vesvese olmaya başladı bende acaba bebeğim iyi mi kalbi atıyor mu diye düşük mü olacak gibisinden saçma sapan düşünceler sizde de var mı bunlar cumartesi randevum var ama nasıl dayanıcam bilmiyorum
Bende de aynı durumlar oluyor

Kızlar bide aşerdinzi mi hiç ben aşerdim 1 haftadır yeşil erik arıyoruz sonunda bulduk aklınızda olsun aseriyorum.net her mevsimin her türlü şeyin dondurulmus hali var kargoyla yolluyorlar
Yani şimdi be yaptın sen ya bulamayanlar varsa buraya yazman hoş olmadı açıkçası:bicak:aşermelerinizi lütfen yazmayın

Ben bugün ilk kez kontrole gittim doktor iki kese gördu birinin kalp atışlarını da gördü birinin görünmedi dedi belki geriden geliyor yada hiç olmaz bi dahaki kontrolde kesinleşir .Böyle bisey yaşayan varmi birii düşerse diğerine zararı olur mu.
İki kere ikizlere hamile kaldım ikisinde de aynı durumu yaşadım canım korkma görürsün. Ben birini geçen hafta görmemiştim dün onu da gördüm kalplerinde de duydum sipalarim şimdilik uslu uslu yatıyorlar:))

doktorum da o kitabı tavsiye etti bana nasıl peki beğendin mi diğer aldığın kitaplar neydi? ben ayşe öner in bi kitabını aldım ilk başlarını okudum ama çok sevmedim gibi. doğum öncesi pek bi anlatımı yok
Bence guzel bi kitap hatta hamilelik dusunmeye baslayinca alsaydim dedim zaten ben ilk defada hamile kaldim onun pismanligi var daha iyi hazirlardim kendimi bedenimi.kullandigim ilaclar vs falan hep kafamda ama olan oldu.digerleri Mahallenin en mutlu cocugu, Yeni annelere muzice cozumler, Bebek bakim sorunlarina mucize cozumler bunlari aldim.Ayse oner in cokta faydasi olmadigini okudum geneldr o yuzden almadim.

Bende bulamayanlar olursa bulmaları için yazdım zaten bende kaç gündür bulamıyordum bulunca paylaştım sonuçta burası açık ara bir platform rahatsız okuduysanız okuyup geçin.
Rahatsızlık değil bazı gebelerin imkanları olamayabiliyor okuyup geçiyoruz zaten ama söz konusu burda mevsiminde olmayan bir şeyi söylediğiniz zaman insanın ister istemez canı çekebiliyor ya da aklına getirebiliyor, bu konuda söylecegım bu :-)

Kızlar 9+6 oldum ama çok vesvese olmaya başladı bende acaba bebeğim iyi mi kalbi atıyor mu diye düşük mü olacak gibisinden saçma sapan düşünceler sizde de var mı bunlar cumartesi randevum var ama nasıl dayanıcam bilmiyorum
Bendede vardı bır suya 21besmele çek üfle onu her sabah iç .Allahın izniyle vesvesen kaybolur hem burada okunan seyler insanı etkılıyo valla

Bende bulamayanlar olursa bulmaları için yazdım zaten bende kaç gündür bulamıyordum bulunca paylaştım sonuçta burası açık ara bir platform rahatsız okuduysanız okuyup geçin.
Canınızın çektiği şeyleri bu adreste bulabilirsiniz diyebilirsiniz ama o kelimeyi yazınca insanın canı çekiyor aklımızda olmayan şeyi aklımıza getirmeyin lütfen. Sadece okuyup gecemeyebiliriz bu dönemde

Canım keşke sen aşerdin diye bizimde aşermemizi sağlamasaydın keşke

Burda herseyi paylaşalım bence ama aşerdiğimiz ürünleri söylemesek daha iyi sanki

Alan var alamayan var durduk yere ağzımız sulanmasa iyi olurdu

1 haftadır bebişlerimin sesini duymadım, bi sonraki kontrole de 2 hafta var. Valla geçmiyo mu bu zaman nedir:rolleyes:
Her sene yılbaşı ağacımı kurarım, süslerimi asarım bana çok büyük mutluluk verir. Bu sene yorucu olur diye yapamadım, var mı sizlerde agaç kuran bu sene:KK9:

Back