2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Var sütünü sağ bi damlada gelse bolbolda memede tut o bir iki damla yetiyor onlara

Aferin çömez laf dinliyosun

Bol bol memede tut, emzirdikten sonra sağ bir damla da olsa kaşıkla bebeğe ver. Bizimkinin de emmesi zayıf saatlerce memede de dursa cekemiyor emzirip sonra sagıp kaşıkla veriyorum doyuyor. İlk zamanlar aç kalmış meğerse kilo kaybı biraz fazla takipteyiz..

Ya ilk cümlen.. Okurken gülümsedim.. Sonra beğen tuşuna bastım..

Bnm süt hemen geldi ama sanırım boş da olsa memeyi emzirdikçe süt iniyomuş. Sıcak su duş vs de iyi gelebilir

Selmaal25 ve __karamel__ sizde hayırlısıyla dogurdugunuza göre şimdi kim kaldı kimi dışlıyoruz ezikliyoruz ?
Çoook kötüsünüz ama. Napiiimm çıkmıyor bebe. Hergün arayanlara diyorum doğmayan çocuk yapmışlar. Ama daha da günü var Temmuz’un sonuna gelmiş. Bilsem böleee olacağını bir ay önce şevişirdim bu arada tabii inşallah temmuzda doğar o da var. Çatladık daha. Ayrıcana bugün Banu çiftçiyi dinledim diyokiii bikere 36 da 3 buçuk kilo doğan bebek yerine 40 da 2 buçuk kilo doğan bebeği tercih ederiz. Daha sağlıklı demekmiş nabeeer ? Siz beni dışlarsanız ben De böle bok atarım en birinci benimkiii olacak Ayrıca bi de sonuncuya ödül var

Yaa ben de merak ediyorum amaa İnstagram muhabbetleri olurken takipleşemedim şimdi çatlıyorum

Kızlar yarın 10 günlük oluyoruz. Ama benim oglan cok uyuyor ya. Sarılıgı yok. 5ti en son ama cok derin uyuyor ve uzun uyuyor. Uyandırmaya calısıyorum ama cok zor uyanıyor memeye koyunca da en fazla 5 dkya tekrar uyuyor. Acaba sıcaktan mı bilemedim. Cıtcıtlı ustune uzun alt ust takım gıydırıyorum cok mu bunalıyor ki.Ya da baska ne olabilir bilemedim. Sizinkilerin uykusu nasıl ozellıkle 10 gun civarı olan bebişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…