- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Doktor olcuyo 61 ASM olcuyo 57 hemşire diyo ki uzun bı çocuk bekleme . Dedim amcalar da baba da 190 nereye beklemeKızlar bebelerinizin boyunu sordum niye tınlamıyonuz beniii!!!!! Boy diyorum haniii kaç diyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor olcuyo 61 ASM olcuyo 57 hemşire diyo ki uzun bı çocuk bekleme . Dedim amcalar da baba da 190 nereye beklemeKızlar bebelerinizin boyunu sordum niye tınlamıyonuz beniii!!!!! Boy diyorum haniii kaç diyorumm
Ateşi devam ediyormu? Bana doktor ilk 3 ay ateş önemli mutlaka doktor kontrolü gerektirir dediEv çok sıcak biz bile dayanamıyoruz artık Iğdır’ın ilçesindeyiz buradaki ilçe devlet hastanesine gittik bir kez daha yazık dedim ya bana diş çıkarıyor olabilir dedi ya 1 aylık çocuğa doktor bey daha 1 aylık bu dedim olabilir diyor gerisin geriye eve geldik ılık duşa soktum şimdi uyuyor ama çok huzursuz oldum
Hadi canım sende bugün doğurursun inşallah
Amin inşallah şekerler ve ayrıca __karamel__Canım nasilsin inşallah çok kolay bi doğum olur sağ salim kavuşursunuz
Ahaha ozelimizi niye döküyon kız ortayaKız bu Birefebirece ne gıcık bişiii bana konsept foto çek diyorrr bizim cektiklerimiz ney:)) kendi çekiyor tabi güzel güzel şekilli şekilli bizi beğenmiyor zilli:)) hayır belki yeteneğin yok yaniii :)))))
Harika bi dogum canim2:30 Nst..
3:31 Alper
Kahvaltı getirdiler şimdi kahve içiyoruz
Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük
Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz
O kadar fiyat arastiriyodun ayagina gelmis 40 cikmayada az kaldiBurada kendi ebemiz izindeymiş başka ebeye gittik mıymıy konuşan bir tip pür dikkat kesilmen lazım dediklerini anlaman için eşimde yanımdaydı baktım bana bişeyler fısıldıyor zaten normal konuşması fısıldama dedim ne diyoonn bacımm:)) meğer korunma yöntemi düşündünüz mü diyomuş yok dedim daha bişey ozaman ben prezervatif verim sana dedi e dedim ver barii saklayan saklaya sara sara verdi:))) bitince al yine buradan diyo:)) dedim hadi bunuda bedavaya getirdik:))))))
zaten kadın doğumcum 2 aylık olunca kontrole gel demişti ona sorcam git derse gitcem dahiliyeyeSen bakma onlara düzene girmesi bulur 3/4 ayı bi 4 ay sonra baktır benim endokrinci abla öyle demişti
Doğru sölüyosun çok özel okumadan geçin kız mesajımı:)) sadece tüm instgram görebilir hahahhaAhaha ozelimizi niye döküyon kız ortaya
İviiittt çok temiz kalpliyim görüyosun dimiiii:))) ama benim adamın beğenmesi lazımmm du bakalım öle herşeyi takmazmış:)))))O kadar fiyat arastiriyodun ayagina gelmis 40 cikmayada az kaldi
Ya düşüp yükseliyor il merkezine gidecez eşim izin alıp gelecekAteşi devam ediyormu? Bana doktor ilk 3 ay ateş önemli mutlaka doktor kontrolü gerektirir dedi
Kız değerlerin iyiyse boşver valla yediklerimiz yetsin artık biri vitamin diyince kusasım geliyo ev dolu vitamin kan ilacıay kan ilacım bitti bugün 1 aylıktı
sağlık ocağına gitmiştim yazdırmadım bende içmicem
doktor 3 ay iç demişti ama 1 ay zor dayandım yeter
mıçamıyom o hap yüzünden
evet canım çağırdı bana kan tahlili yapmıştı
aç git sabahtan
bebeğede baktı kilosuna boyuna
Boydan ziyade kiloya bakıyorlar canım. Günlük 25-35 gr almış mi, sütün yetiyor mu sağlıklı mi falan diye. Casper oğlunu op ❤❤
Maşallah canım gözün aydın bahtı ömrü güzel olsun. Tebrik ederim2:30 Nst..
3:31 Alper ♥
Kahvaltı getirdiler şimdi kahve içiyoruz
Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük
Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz
Benimki ikisini de alıyor şükürler olsun. Bez koyuyorum resmen fışkırtıyor. 120 cc yapıyorum 20 cc dökülüyor. Evet gazlı 3. Haftada basladi damla kullaniyoruzDr.bronwnsu arastır bak yorumlarına alan herkes memnun . Biberona alışınca memeyi emmez dıyolar ama ben savastım ikisini bir arada yürüttüm
Aman ağlayacak derdin bu olsun ☺ Bez koy boynuna akan oraya akar . Gazlı bir bebek mi peki hızlı emınce gaz yapıyor ya
Yazık ya o zaman acıyorum böyle şeyler duyunca. Çok cahil insanlar varondan ötürü değilde bazı tipler ulu orta söylediğinde kadına çemkirdiği için korkudandır o
Bende şuan emziriyorum öyle okuyorumElime alıyorum. 2 sayfa okuyunca bırakmak zorunda kalıyorum. Tekrar elime alana kadar yeni sayfalar geliyor
Umarım herkes iyidir. Her şey yolundadır