• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ev çok sıcak biz bile dayanamıyoruz artık Iğdır’ın ilçesindeyiz buradaki ilçe devlet hastanesine gittik bir kez daha yazık dedim ya bana diş çıkarıyor olabilir dedi ya 1 aylık çocuğa doktor bey daha 1 aylık bu dedim olabilir diyor gerisin geriye eve geldik ılık duşa soktum şimdi uyuyor ama çok huzursuz oldum
Ateşi devam ediyormu? Bana doktor ilk 3 ay ateş önemli mutlaka doktor kontrolü gerektirir dedi

Hadi canım sende bugün doğurursun inşallah
Canım nasilsin inşallah çok kolay bi doğum olur sağ salim kavuşursunuz
Amin inşallah şekerler ve ayrıca __karamel__ __karamel__ :KK200:
Ama nst de sancı çıkmadı ve Evim hastaneye yakın olduğu için eve geldim her gün nst dedi ekstra bir şey olursa hemen gideceğim. 1 cm açıklık naısl olduysa 10 cm de öyle olsun inşallah sancım hala yok bekliyorum evimde :işsiz:

2:30 Nst..
3:31 Alper ♥️

Kahvaltı getirdiler şimdi kahve içiyoruz 😂
Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük 😍😍

Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz 😍
Harika bi dogum canim

Burada kendi ebemiz izindeymiş başka ebeye gittik mıymıy konuşan bir tip pür dikkat kesilmen lazım dediklerini anlaman için eşimde yanımdaydı baktım bana bişeyler fısıldıyor zaten normal konuşması fısıldama dedim ne diyoonn bacımm:)) meğer korunma yöntemi düşündünüz mü diyomuş yok dedim daha bişey ozaman ben prezervatif verim sana dedi e dedim ver barii saklayan saklaya sara sara verdi:))) bitince al yine buradan diyo:)) dedim hadi bunuda bedavaya getirdik:))))))
O kadar fiyat arastiriyodun ayagina gelmis 40 cikmayada az kaldi😂😂

Eklentiler

• 9A6EA3BE-8DB0-4C35-B126-6DA59FE1C4A1.jpeg
    9A6EA3BE-8DB0-4C35-B126-6DA59FE1C4A1.jpeg
    61 KB · Görüntüleme: 44
ay kan ilacım bitti bugün 1 aylıktı
sağlık ocağına gitmiştim yazdırmadım bende içmicem 🤣
doktor 3 ay iç demişti ama 1 ay zor dayandım yeter
mıçamıyom o hap yüzünden 🤪
Kız değerlerin iyiyse boşver valla yediklerimiz yetsin artık biri vitamin diyince kusasım geliyo ev dolu vitamin kan ilacı 😑😑😑

2:30 Nst..
3:31 Alper ♥

Kahvaltı getirdiler şimdi kahve içiyoruz 😂
Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük 😍😍

Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz 😍
Maşallah canım gözün aydın ☺️ bahtı ömrü güzel olsun. Tebrik ederim💙

Dr.bronwnsu arastır bak yorumlarına alan herkes memnun . Biberona alışınca memeyi emmez dıyolar ama ben savastım ikisini bir arada yürüttüm ✌🏻
Aman ağlayacak derdin bu olsun ☺ Bez koy boynuna akan oraya akar . Gazlı bir bebek mi peki hızlı emınce gaz yapıyor ya
Benimki ikisini de alıyor şükürler olsun. Bez koyuyorum resmen fışkırtıyor. 120 cc yapıyorum 20 cc dökülüyor. Evet gazlı 3. Haftada basladi damla kullaniyoruz

Back