- 2 Temmuz 2019
- 282
- 331
- 18
- 36
Ay inşallah yoktur dua edinCanım telaş yapma pozitif çıkması var demek değilmiş ikincide de pozitif çıkarsa var mı yok mu diye araştırmak için testler yapılıyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah yoktur dua edinCanım telaş yapma pozitif çıkması var demek değilmiş ikincide de pozitif çıkarsa var mı yok mu diye araştırmak için testler yapılıyormuş
Var sütünü sağ bi damlada gelse bolbolda memede tut o bir iki damla yetiyor onlaraEvet ilk meme bahsi geçen sorumu soruyorum artık
Kızlar sizin sütünüz ne zaman geldi .benim ikinci gün ama hiç gelmiyor sıkıyorum bi damla bile yok bebeğe veriyorum yinede çekiyor baya gelsin diye tabi doymuyor mama verdim.
Varmi öneriniz.
İnşallah yoktur birşey canım içini ferah tut ikinci teste negatif çıkar inşallahAy inşallah yoktur dua edin
Aferin çömez laf dinliyosunÇektim çektimmm 1/ay fotosu çektimmmm uyanık yakaladığım meme diye ağlayıp durduğu 5 dakika aralığında çektimmmm instgrama koyucam beğenmeyeni listemden silerim ay ne artistlik fotooooo aman allahım bu nasıl güzel bir çekim bu ne tatlılık falan gibi yorumlar bekliyorumm :))))
Bak nasıl sinir ediyor benii:)))Aferin çömez laf dinliyosun
İnşallah canımİnşallah yoktur birşey canım içini ferah tut ikinci teste negatif çıkar inşallah
Eniştem aile hekimi o söylemişti çok oluyormuş ilk testin pozitif ikinci testin negatif geldiğiİnşallah canım
Bol bol memede tut, emzirdikten sonra sağ bir damla da olsa kaşıkla bebeğe ver. Bizimkinin de emmesi zayıf saatlerce memede de dursa cekemiyor emzirip sonra sagıp kaşıkla veriyorum doyuyor. İlk zamanlar aç kalmış meğerse kilo kaybı biraz fazla takipteyiz..Evet ilk meme bahsi geçen sorumu soruyorum artık
Kızlar sizin sütünüz ne zaman geldi .benim ikinci gün ama hiç gelmiyor sıkıyorum bi damla bile yok bebeğe veriyorum yinede çekiyor baya gelsin diye tabi doymuyor mama verdim.
Varmi öneriniz.
Evet ilk meme bahsi geçen sorumu soruyorum artık
Varmi öneriniz.
İnşallah canım rabbim herkesin yawrusunu korusun ihtimali bile içimi cayır cayır yakıyoEniştem aile hekimi o söylemişti çok oluyormuş ilk testin pozitif ikinci testin negatif geldiği
Çoook kötüsünüz ama. Napiiimm çıkmıyor bebe. Hergün arayanlara diyorum doğmayan çocuk yapmışlar. Ama daha da günü var Temmuz’un sonuna gelmiş. Bilsem böleee olacağını bir ay önce şevişirdim bu arada tabii inşallah temmuzda doğar o da var. Çatladık daha. Ayrıcana bugün Banu çiftçiyi dinledim diyokiii bikere 36 da 3 buçuk kilo doğan bebek yerine 40 da 2 buçuk kilo doğan bebeği tercih ederiz. Daha sağlıklı demekmiş nabeeer ? Siz beni dışlarsanız ben De böle bok atarım en birinci benimkiii olacak Ayrıca bi de sonuncuya ödül varSelmaal25 ve __karamel__ sizde hayırlısıyla dogurdugunuza göre şimdi kim kaldı kimi dışlıyoruz ezikliyoruz ?
Yaa ben de merak ediyorum amaa İnstagram muhabbetleri olurken takipleşemedim şimdi çatlıyorumÇektim çektimmm 1/ay fotosu çektimmmm uyanık yakaladığım meme diye ağlayıp durduğu 5 dakika aralığında çektimmmm instgrama koyucam beğenmeyeni listemden silerim ay ne artistlik fotooooo aman allahım bu nasıl güzel bir çekim bu ne tatlılık falan gibi yorumlar bekliyorumm :))))
hgb 13.4Kız değerlerin iyiyse boşver valla yediklerimiz yetsin artık biri vitamin diyince kusasım geliyo ev dolu vitamin kan ilacı
aynen bende sadece emzirirken elime alabiliyorumBende şuan emziriyorum öyle okuyorum
Sadece mama mi yiyor canmNekadar süre tok tutuyo ben SMA veriyorum ama artık 3saat tok tutmuyo 2saat olmadan acıkıyor
Ahhaha aşk olsun yaa Tamam hadi ezikle beni zaten takvimde gitti bir de sen vurSelmaal25 ve __karamel__ sizde hayırlısıyla dogurdugunuza göre şimdi kim kaldı kimi dışlıyoruz ezikliyoruz ?
Sütümü sagıyorum emziriyorum mama veriyorum bizde her telden var canım.Sadece mama mi yiyor canm