Benim var galiba ama sahte olan diye düşünüyorum karnim geriliyor düzensiz olarak ve artan bir şey yok. Sıkıntı şu ki belim kasıklarım ve bacak aram ağrıyor baya iki üç gündür o yüzden acaba gerçek kasılma mı diye düşünüp duruyorum sjjdjdjdjdj ve bebiş de bu kasilmalar aninda dahi aşırı hareketli. Burda birileri 30 dan sonra bebiş hareketleri azaldi sakinledi biraz diyolardi ondan dolayı da düşünüp duruyorum sürekli çünkü benim tam tersi oldu yani 30 dan sonra çıldırdı resmen uyuduğu anlar dışında zıplıyor resmen ve ayaklar hep tepeye doğru büyük ihtimalle hâlâ baş aşşa duruyor
ağrıların sebebi de yerleşmek üzere ise ondan olabilir diyorum hepsi bir tahmin işte
cuma gidince sorcam unutmazsam
Ben magnezyuma 30. Haftada ihtiyac duydum söyledim kan tahlilleri sonrası yazdılar ama doktor bana 2-3 hatta kullan sonra kullanma dedi. Neden diye sormak da aklıma gelmedi jsnjdjdjdjd burda sormuştum kasılmaları etkiliyo olabilir vs dendi ama henüz net olarak doktor yprumu alan yok galiba onu da cuma yine sorarım jdndjdndj 30 lu paketin 20 sini içip bıraktım ben de ne olur ne olmaz diye Allah'a şükür sabaha ayak felci ile uyanmiyorum henüz
Ben öyle değil de sıcağa gelemiyorum. Kombi en kisikta zaten odada termometre var odam 17 derece sabit cam açıksa 16 falan takiliyo gece cam açık uyuyorum diyebilirim aşırı da usutmuyo beni iki açık cam arası dolanmamaya calisiyorum carpmasin diye djjdjdjd son haftalar fena geliyo galiba