• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    130
Ben 3-4 gün kullanmayınca eksikliğini hissediyorum. O zaman alıyorum. Belirli süre verdi mi doktor yoksa doğuma kadar mı kullanacaksın
Yok canm herhangı bır sure vermedı,kan şurubu hergun,magnezyumuda haftada bır ıkı kere ıcebılırsın diyor en bastan berı.nedenını hıc sormadım ama hıcbızaman hergun ıcırmedı.

Grupta doktor birine doğuma yakın kullanma demişti diye hatırlıyorum. 34-35. hafta sonra bırakmasını istemiş diye aklımda kaldı
Evet hatirliyorum bunu ben de, kasilmalar hissedilemeyebiliyormus sanirim. Ben de haftaya gidince bir soracagim, doktorlarin aklindan cikabiliyor bazen

Kizlar benim nefes almam bu hafta aşırı zorlaştı. Gece nefes daralmasindan uyaniyorum. 5dk oturup tekrar uzaniyorm. Ozellikle uzanırken daha cok sıkışıyor nefesim. Evde sıfır yaka hic bisey giyemez hale geldim. Boguyor sanki. Doguma kadar dahada ilerlerse bu durum yandim 🙂

Kizlar benim nefes almam bu hafta aşırı zorlaştı. Gece nefes daralmasindan uyaniyorum. 5dk oturup tekrar uzaniyorm. Ozellikle uzanırken daha cok sıkışıyor nefesim. Evde sıfır yaka hic bisey giyemez hale geldim. Boguyor sanki. Doguma kadar dahada ilerlerse bu durum yandim 🙂
Ben de son bir haftadır öyleyim

İdrar tahlili yeni yaptırdım bişey çıkmamıştı ama işten eve gelirken evet üşütmüş olabilirim. Bir de geceleri çok terliyorum diye doğalgazı kapatıyorum sonra da ev soğuyor sanırım öyle de üşütüyorum
Ben de doğalgazı en kısığa alıyordum. Yemek yaparken askılıyla duruyordum, balkon kapısı da açık 🙄 boğazım şişer gibi oldu, bağırsakları da bozdum. Şimdi bir tık yükselttim kombiyi, balkonu da açmıyorum askılıyla dururken. Anlamıyoruz o an ama üşütüyoruz 🤷‍♀️

Kızlar, doktor magnezyumu ne zamana kadar kullanmanızı söyledi?
Benim doktorum ağrın sancın olduğunda al demişti, ben de çok ağrı falan olmadığı sürece almıyorum. Bir dönem çok şiddetli miyom ağrısı olmuştu, o zaman günde 2 defa bir hafta boyunca kullandım bıraktım. Devamlılığını istedikleri bir şey değil. Bana multivitamini bile 2-3 günde bir al dedi. Ben her gün demir hapı ve d vitamin damla kullanıyorum.

Son düzenleme:
Ayyy kızlaarrr 🥰🥰🥰 herkese selaaammmm.. çok uzuuuun bir zamandır siteye girmiyordum özledim sizleri, yavrulara kavuşmak için az kaldı 🥰🥰 çok heyecanlı sürecin içindeyiz artık. Hareketler falan nasıl sizlerde, isimler netleşti mi, hazırlıklar tamamlandı mı, hastane çantası hazırladınız mı ? Ayyy ne kadar çok şey varmış sorulacak yazarken farkettim😂😂

Ay sizin haftanizda 35 yaziyor ne kdr az kalmis 🥲 en once siz dogurcaksiniz sanirm😀
Galiba oyle olacak😅 bazen asiri heycanlaniyorum cok yaklasti diye bazen de daha cok var nasil dayanicam diye agliyorum😂 nefes almam benim de zorlasti, koltukta otururken bile bebek kaburgami sikistiriyor gibi, ben de pilates topunda oturuyorum evde😂 onun açisi biraz rahat ettiriyor nefes konusunda

Kızlar kasılması olan varmı ya veya Rahime kramp giren ikisini ayırt edemiyorum ve çok tedirgin oluyorum bebeğimde aşırı hareketli aşağıya resmen basıyor sanki hop diye çıkacak gibi hissediyor insan
Kızlaar bugun benım yaramaz aşırı hareketli patır kütür heryerimde gezıyor,çok garip şeyler yapıyor,bi sıkıntısımı var acaba,galıba bu braxton hicks kasılması denen seyı bugun yaşadım.karnımın bı tarafı sertlestı yukarı dogru kasıldı somra gevsedı.ay dogum yaklasıyomudur nedır🫣
Benim var galiba ama sahte olan diye düşünüyorum karnim geriliyor düzensiz olarak ve artan bir şey yok. Sıkıntı şu ki belim kasıklarım ve bacak aram ağrıyor baya iki üç gündür o yüzden acaba gerçek kasılma mı diye düşünüp duruyorum sjjdjdjdjdj ve bebiş de bu kasilmalar aninda dahi aşırı hareketli. Burda birileri 30 dan sonra bebiş hareketleri azaldi sakinledi biraz diyolardi ondan dolayı da düşünüp duruyorum sürekli çünkü benim tam tersi oldu yani 30 dan sonra çıldırdı resmen uyuduğu anlar dışında zıplıyor resmen ve ayaklar hep tepeye doğru büyük ihtimalle hâlâ baş aşşa duruyor 🥹 ağrıların sebebi de yerleşmek üzere ise ondan olabilir diyorum hepsi bir tahmin işte 😆 cuma gidince sorcam unutmazsam 😅😅

Kızlar, doktor magnezyumu ne zamana kadar kullanmanızı söyledi?
Grupta doktor birine doğuma yakın kullanma demişti diye hatırlıyorum. 34-35. hafta sonra bırakmasını istemiş diye aklımda kaldı
Ben magnezyuma 30. Haftada ihtiyac duydum söyledim kan tahlilleri sonrası yazdılar ama doktor bana 2-3 hatta kullan sonra kullanma dedi. Neden diye sormak da aklıma gelmedi jsnjdjdjdjd burda sormuştum kasılmaları etkiliyo olabilir vs dendi ama henüz net olarak doktor yprumu alan yok galiba onu da cuma yine sorarım jdndjdndj 30 lu paketin 20 sini içip bıraktım ben de ne olur ne olmaz diye Allah'a şükür sabaha ayak felci ile uyanmiyorum henüz 😆😆
Ben öyle değil de sıcağa gelemiyorum. Kombi en kisikta zaten odada termometre var odam 17 derece sabit cam açıksa 16 falan takiliyo gece cam açık uyuyorum diyebilirim aşırı da usutmuyo beni iki açık cam arası dolanmamaya calisiyorum carpmasin diye djjdjdjd son haftalar fena geliyo galiba 🥹

Kızlaar bugun benım yaramaz aşırı hareketli patır kütür heryerimde gezıyor,çok garip şeyler yapıyor,bi sıkıntısımı var acaba,galıba bu braxton hicks kasılması denen seyı bugun yaşadım.karnımın bı tarafı sertlestı yukarı dogru kasıldı somra gevsedı.ay dogum yaklasıyomudur nedır🫣
Anlattığın her detayı ben de yaşıyorum canım. Hoplayıp zıplıyor bazen üstüste defalarca hızlıca tekmeliyor, kum çuvalı gibiyim 😅. Bence büyüdüğü için çok net görüp hissediyoruz, sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben

Back