• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Insallah canim faydasini gordunmu peki makinanin

Evet. Bebek yeni emmişse bile her 3 saatte bir sağıyorum. Bazen bakiyorum ki bos yine de 5 dk makinayi calistiriyorum uyari yapsin diye. Gece bile kalkıp sağıyorum. Bazen saati şaşıyor yalan yok ama gayret ediyorum . Ilk başlarda 3 damla geliyordu inan ki bos bis sagim yaptim. üzüntümden ağladım 3 gün
Gün geçtikçe artıyor ve mama takviyesi azaliyo.

Kızlar yarın 10 günlük oluyoruz. Ama benim oglan cok uyuyor ya. Sarılıgı yok. 5ti en son ama cok derin uyuyor ve uzun uyuyor. Uyandırmaya calısıyorum ama cok zor uyanıyor memeye koyunca da en fazla 5 dkya tekrar uyuyor. Acaba sıcaktan mı bilemedim. Cıtcıtlı ustune uzun alt ust takım gıydırıyorum cok mu bunalıyor ki.Ya da baska ne olabilir bilemedim. Sizinkilerin uykusu nasıl ozellıkle 10 gun civarı olan bebişler.
Canım bölgelerimiz yakın. Ben de senin gibi giydiriyorum. Benimki de uykucu. Sütün uyku ilâcı etkisiyle bebeğin başını döndürüyor demek ki.. Yani ben kendim için böyle düşünüyorum. Uyurken emmiyor. İlla uyanık olacak. Daha uzun emiyor. Kendi bırakıyor. Bizde sarılık hafif seviyede.

Bir de kizlar bazen goguslerimi yokluyorum tek damla sut yokmus gibi gözüküyor.

Ama saginca çıkıyor. O yüzden sütüm yok diye kabulenişe geçmeyelim. Gayret edip getircez o sütleri inşallah

Ben süt sağma makinasıyla yatıp kalkıyorum. Eşim bana seri üretime geç artik kurtul şu makinalardan diyor 😂
Ben inek style. Memeler hep dışarda pompalar elimde :)

Haberler bende 😎
Bu hürrem Birefebirece Birefebirece ve cadaloz @Pelinim35 instagramdan gıybetin dibine vuruyorlar 😒 Pelo, Senaya mesaj atıyorum diye bana atmış 🤦‍♀️ Abowww hepinizin hakkında konuşmuşlar. Beni övmüşler sürekli 🙄😂😂 Benden duymuş olmayın 🙈
Bak iyice 😀 Arkandan övüyorlar bir de he şahanelikte son nokta 😄

İnstan varsa herkes orda takipleşelim. :KK66:
Pelin’i ekledim canım ordan bulurum dedim diğerlerini ama kim kim nasıl anlıycam bilmiyorum 😄

Merhaba bende bir hafta önce Doğum yaptım;yeni doğan bebeğinizde yakalama refleksini uykuda alabiliyor musunuz ,uyanık olduğunda her parmağınızı avucuna koyduğunuzda sıkıyor mu?acil cevap verirseniz çok sevinirim.
Canım pek anlayamadım ama neyi anlamaya çalışıyorsun? Parmaklarını kapatmayı soruyorsan evet. Seninki nasıl hep açık mı? Sanki yenidoğan refleksleri 4 tane. Ve bunlar arasında yakalama yok diye biliyorum.

Evet. Bebek yeni emmişse bile her 3 saatte bir sağıyorum. Bazen bakiyorum ki bos yine de 5 dk makinayi calistiriyorum uyari yapsin diye. Gece bile kalkıp sağıyorum. Bazen saati şaşıyor yalan yok ama gayret ediyorum . Ilk başlarda 3 damla geliyordu inan ki bos bis sagim yaptim. üzüntümden ağladım 3 gün
Gün geçtikçe artıyor ve mama takviyesi azaliyo.
Peki marka olarak hangi makinadan aldn canm

Kızımda sütümün ne zaman bollaştığını hatırlamıyorum. Sizlerinki ne zaman bollaştı kızlar?

Sütüm ilk gün indi.3.gün akmaya başladı.6.-7.gün baya arttı Allaha binlerce şükür.Hatta oğlum 3 saat falan uyuyunca sagmak zorunda kalıyorum.Allah herkese yavrusuna yetecek besleyici süt versin.Amin❤

Canım pek anlayamadım ama neyi anlamaya çalışıyorsun? Parmaklarını kapatmayı soruyorsan evet. Seninki nasıl hep açık mı? Sanki yenidoğan refleksleri 4 tane. Ve bunlar arasında yakalama yok diye biliyorum.
Parmağınızı avucuma koyduğumuzda kavraması gerekiyor ya bunu keyfine göre yapıyor ; uyurken de yapmıyor sizde de durum böyle mi?

Uzuluyorum cunku emmek istiyo canim kesje sutum olsada saatlercede olsa emse diyorm canim skliyo ama ne yaptysam da fayds goremedim bilmiyorm neden oyle oldu ve oluyor
Benimkide sol gogsumu emmek istemiyor cunku ucunu pek tutamiyor sinerleniyor en basindan beridir oyle ama hep sag tarafi emmrk istiyor sorun yok sola cevrnce hemen agliyor yinede vermeye cabaliyorm ama maalesef
Benimki almadıgında bu pozisyona getiriyorum tutabılıyor dene istersen.agladıkca sakinlestir dene birde pozisyon degiştir hopla zıpla tuttur ben böyle yaptım.ama sütün yoksada sagna emsin günboyu sagınca azalıyo sonucta

Eklentiler

• 1DDCEF56-C3AB-469E-A3D5-758BF9E25790.jpeg
    1DDCEF56-C3AB-469E-A3D5-758BF9E25790.jpeg
    23,6 KB · Görüntüleme: 25
Oo maşallah subhanallah kanka sen iyiilesmişsin
Ben hala bebeği karnıma dayayamıyorum tam.
Bu arada büyük memeleri çok severim keşke benim olsa 😂😂😂
Ay canım benim :( bilirim o acıyı geçmiş olsun. En kısa zamanda geçsin inşallah. İyileştim tabi canım 1 aydan fazla oldu,ama hala dikişin üst taraflarında agrim var

Kızlar adetime 4 gün var kan verdim sonuç 1.73 normalde 0.1 yada 0.5 çıkardı şimdi 1.73 ihtimal varmı sizce

Back