• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
2:30 Nst..
3:31 Alper ♥

Kahvaltı getirdiler şimdi kahve içiyoruz 😂
Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük 😍😍

Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz 😍
Canım hoş gelmiş bebeğin.. Sağlıkla büyüsün inşallah..:KK200:

Başım ağrıyor.Zonk zonk.Ne önerirsiniz?Kahve içtim.Baska ?

Nekadar süre tok tutuyo ben SMA veriyorum ama artık 3saat tok tutmuyo 2saat olmadan acıkıyor

Yani bu durum bizde biraz tuhaf günde bir kez veriyordum önce akşam veriyordum 11 12 gibi ama mamadan sonra kesinlikle uyumuyordu 2 3 saat sürekli tepiniyordu mamayı bu yüzden değistirdim aslında burda arkadaşlar gaz yaptiği için uyuyamiyordur dediler şimdi öğlen saatlerinde veriyorum o arada sütümü sağıp gece sütümü veriyorum ama yine mamada uyumuyor öyle tepinmeleri kalmadı ama mama verince yine uyumuyor o yüzden pek bilemiyorum ne kadar tok tutuyor ama ben meme istesede en az 2 saat geçmesini bekliyorum neden uyumadiği konusunda hala hic hir fikrim yok 🤷‍♀️

Kızlar yemek içmek konusunda nelere dikkat ediyorsunuz. Ben güne hep kahveyle başlatdım hamilelikte içmedim hep dopumu bekledim şimdide doktor kafein alma dedi sadece kahvaltıdan sonra çok istersen su gibi çay bir bardak dedi, çok sıkılıyorum gün geçmiyo çay kahvesiz, siz içiyormusunuz? Gaz içinde süt ve süt ürünleri tüketmemen lzm dedi dengeli şekilde çok az alabilirsin dedi kahvaltıda çok az peynir yiyorum. Yeme içme işleri bunalttı gebelik ve sonrası şimdi böyle devam
Kahve içiyorum. Bebiktonun uykusunu engellemiyor bence. O, kafasına göre uyuyor. Geceye geç giriyor ama kahveden değil. Gündüz güzel uyuyor. Gazlıyız. Sabah demleme rezene çayı akşam kimyon çayı içiyorum. Gaz yapar denmesine rağmen sevdiğim için kahvaltıda süt içiyorum, peynir de yiyorum. Acı kullanmıyorum. Baklagil pişirmiyorum. Yumurta her gün istemiyor canım. Biraz serbest tarz gibi. Tatlı şeyler de yemesem süper olur lakin henüz olmuyor. Kan hapını kullanıyorum. Bi süre devam edeceğim. Değilse saçlarım dökülüyor benim. Önceki deneyimlerim bu şekildeydi.

Benimki de masaj yapıyor ağzına, damağına. İlk sütü akıtıyor sonra çevresinden şapırdatıyor falan. Normal bence. Sonra iyi emiyor. Dediğin gibi gaz varsa ona hırs yapıyor, hızlı emiyor, kendini geri atıyor olabilir. Bizimki de severek almıyor ama gaz krizinde chicco kauçuk tutturuyorum.
Anlamadım canım gazı mı var doyupta keyif mi yapıyor du bakalım çıkar kokusu ama şapırdatınca içime sokasım geliyor şapşiğimi

Kızlar yemek içmek konusunda nelere dikkat ediyorsunuz. Ben güne hep kahveyle başlatdım hamilelikte içmedim hep dopumu bekledim şimdide doktor kafein alma dedi sadece kahvaltıdan sonra çok istersen su gibi çay bir bardak dedi, çok sıkılıyorum gün geçmiyo çay kahvesiz, siz içiyormusunuz? Gaz içinde süt ve süt ürünleri tüketmemen lzm dedi dengeli şekilde çok az alabilirsin dedi kahvaltıda çok az peynir yiyorum. Yeme içme işleri bunalttı gebelik ve sonrası şimdi böyle devam
Kafeinsiz kahve dene canım. Eşim her sabah işe gitmeden önce kafeinsiz kahve alir bana,tadi ayni :) kandiriyoruz kendimizi işte

Çektim çektimmm 1/ay fotosu çektimmmm uyanık yakaladığım meme diye ağlayıp durduğu 5 dakika aralığında çektimmmm instgrama koyucam beğenmeyeni listemden silerim ay ne artistlik fotooooo aman allahım bu nasıl güzel bir çekim bu ne tatlılık falan gibi yorumlar bekliyorumm :))))

Sağlık ocağından aradılar topuk kanı sonucu için tsh ve kistik fibroz değeri yüksek çıkmış tekrar topuk kanı alınması gerekiyormuş varmı böyle birşey yaşayan lütfen bilgisi olan yazsın

Amin inşallah şekerler ve ayrıca @__karamel__ :KK200:
Ama nst de sancı çıkmadı ve Evim hastaneye yakın olduğu için eve geldim her gün nst dedi ekstra bir şey olursa hemen gideceğim. 1 cm açıklık naısl olduysa 10 cm de öyle olsun inşallah sancım hala yok bekliyorum evimde :işsiz:
Inşallah kolaylıkla olur canım benimde sancim vardı açılma yoktu sancılarda duzensizdi doktor git küveti sıcak su doldur gir dedi eve geldim yaptım saat 4 5 gibiydi sudan çıktım sancılar 5 dakikaya düştü baya çektim evde gece 12 de hastaneye geldik 2cm açılmıştı sadece .sonra bi başladı 3 de 7cm buldu 5 buçuk ta da doğdu ama benim sancılar kuvetsizdi ve artık benim hiç gücüm kalmamıştı bebek de kakasi yapmıştı nabzı düşüyordu sanci verdiler öyle geldi .

Sağlık ocağından aradılar topuk kanı sonucu için tsh ve kistik fibroz değeri yüksek çıkmış tekrar topuk kanı alınması gerekiyormuş varmı böyle birşey yaşayan lütfen bilgisi olan yazsın
Canım telaş yapma pozitif çıkması var demek değilmiş ikincide de pozitif çıkarsa var mı yok mu diye araştırmak için testler yapılıyormuş

Back