2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bebelerinizin boyunu sordum niye tınlamıyonuz beniii!!!!! Boy diyorum haniii kaç diyorumm

@Meylen P Pelinim35 tmm artık bende isyanımda haklı olduğumu görerek keyfimden kaçmayacağım hemen bir kahve yapıyorum ❣❣
İÇ beee kaffeden zarar gelmez. Ben normalde günde 4-5 içerim hamilelikte doktor 2 tane dedi. Hergün bi filtre bi türk halaaa daha içiyom. Emzirirken de bakarım uykusuna göre bir türk kesin içerim de bi de filtre çakarım herhalde. Zatti kafeine alıştı bence bebe, iyi sen oldu. Baktım uykusu yok artık o vakitte yoğurt ayran yaparım uyusun diye naapiiim. Kaffe içemezsem mutsuz olurum yazık bize. Ben demişler mutlu anne mutlu bebek

ahaha pahalı diyodun al bedavaya geldi
benim ebede izindeymiş başkası yaptı aşımızı ama demedi bana öyle bişey
belkide kendi ebemiz der bidahaki gittiğimizde
2. ay aşısı için 29 ağustos dedi bize buarada

Ayy Alper bey hoşgelmiş. Doğurdun mu diye girip duruyordum canım şükür hoşgelmiş ve süper gelmiş

Sevişmenin bedava olması harika bir olay zaten

Aynen gene getirdik beleşe:))) eşimde dioki o öle herşeyi takmazmış kıymetliymiş tövbe yarabbii:)) 29 ağustos saat 10/dan önce dedi sonra atıyolarmış aşıları

Bu kan hapını nie içioz ki valla ben doğurdukdan sonra hiç içmedim bütün haplarımı bıraktım troid hariç
kadın doğumcum verdi canım
doğumda kaybettiğimiz kanı tamamlamak içindir heralde
ayın 25inde tahlil yaptığında doğumdan sonra 10du kan değerim
ilacı içtikten sonra 13.4e yükseldi
içmicem valla bakalım ne dicek kontrole gidince

kızlar sağlık ocağında tahlil yaptırdık ya doğumdan sonra aile hekimi kolestrolün yüksek dahiliyeciye git dedi
benim hamileykende hep yüksek çıkardı kadın doğumcum hamilelerin yüksek olur zaten diyodu
şimdi yine yüksek normal mi ki bu acaba
adama yazsam şimdi whatsaptan doğurdun yine kurtulamadım senden dicek

ay ben dün çektimde çekene kadar kıçımdan ter aktı
yatırıyorum durmuyo ağlıyo hayde bi daha kaldır emzir salla yatır bidaha derken 3 saatte falan anca çektim heralde

Sen bakma onlara düzene girmesi bulur 3/4 ayı bi 4 ay sonra baktır benim endokrinci abla öyle demişti

ay ben dün çektimde çekene kadar kıçımdan ter aktı
yatırıyorum durmuyo ağlıyo hayde bi daha kaldır emzir salla yatır bidaha derken 3 saatte falan anca çektim heralde
Benimde gündüZ pasoo uyuyooo uyurkende top gibi yapıyo kendini gıdıdan yüzüde gömülüyor olmuyor foto moto:))))

Ayy hadi kurtuldun canım Hoşgeldi bebiş:)
Teşekkür ederiiiiim

Ee bu aynı Atlas küçültmüş koymuş gibisin ❤❤❤
Maşallah Alper paşa ömrün uppuzunnn çok güzel olsun
Daha uzun daha yapılı, yeni sürüm küçük Atlas

Aaa neler duyuyoruuum Resmen gününü beklemiş Alpercik yaa maşallah ikinize de ne güzel doğum olmuş
Bize de takvimin arkasından el sallamak düştü
Hakikaten organize olmuş da gelmiş resmen

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah. Ben pek okuamıyorum hastanedeyiz .ne güzel kolay olmuş doğumun ben en son saçımı başımı yoluyordum

Çok hızlı ve kolay oldu şükür.. Bi ara, eee bitti bu tadı damağımda kaldı vs diodum

Hey masallahh tombalaga Normal doğumda rekor sende karamela sepetim, kukudan en büyük danayı sen çıkardın ❤❤
Emsin emsin eve gidene kadar da yolluk yap
Oy ben kiloyu duyunca aklıma sen geldin hemen.. Seninki de böyle tospikti tam kilo hatırlamıyorum ama birinciliği paylaşalım diyorum
Emdi emdi bi de evde emdi uykularda yine

Ayy Alper bey hoşgelmiş. Doğurdun mu diye girip duruyordum canım şükür hoşgelmiş ve süper gelmiş

Bir gece ansızın gelebilirim diyordu.. Takvime baktı. Saatine baktı. E ben doğayım artık dedi
Çook teşekkürler canım..

Ps: Evdeyiz bi saattir falan ama telefon trafiği bitmedi.. Anca geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…