Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birşey olmuyormuş kız bu aşıda 2. Aşı fenamış bide 10 dan önce gel dedi seninde öyle mi?bizde olduk aşı bakalım neler gelcek bugün başımıza![]()
52 benim kızKızlar sizin bebişlerin boylar kaç ??? Bana benimki baya uzunmuş gibi geliyor 56 cm
İÇ beee kaffeden zarar gelmez. Ben normalde günde 4-5 içerim hamilelikte doktor 2 tane dedi. Hergün bi filtre bi türk halaaa daha içiyom. Emzirirken de bakarım uykusuna göre bir türk kesin içerim de bi de filtre çakarım herhalde. Zatti kafeine alıştı bence bebe, iyi sen oldu. Baktım uykusu yok artık o vakitte yoğurt ayran yaparım uyusun diye naapiiim. Kaffe içemezsem mutsuz olurum yazık bize. Ben demişler mutlu anne mutlu bebek
ahaha pahalı diyodun al bedavaya geldiBurada kendi ebemiz izindeymiş başka ebeye gittik mıymıy konuşan bir tip pür dikkat kesilmen lazım dediklerini anlaman için eşimde yanımdaydı baktım bana bişeyler fısıldıyor zaten normal konuşması fısıldama dedim ne diyoonn bacımm:)) meğer korunma yöntemi düşündünüz mü diyomuş yok dedim daha bişey ozaman ben prezervatif verim sana dedi e dedim ver barii saklayan saklaya sara sara verdi:))) bitince al yine buradan diyo:)) dedim hadi bunuda bedavaya getirdik:))))))
Ayy Alper bey hoşgelmiş. Doğurdun mu diye girip duruyordum canım şükür hoşgelmiş ve süper gelmiş2:30 Nst..
3:31 Alper
Kahvaltı getirdiler şimdi kahve içiyoruz
Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük
Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz![]()
Sevişmenin bedava olması harika bir olay zatenBurada kendi ebemiz izindeymiş başka ebeye gittik mıymıy konuşan bir tip pür dikkat kesilmen lazım dediklerini anlaman için eşimde yanımdaydı baktım bana bişeyler fısıldıyor zaten normal konuşması fısıldama dedim ne diyoonn bacımm:)) meğer korunma yöntemi düşündünüz mü diyomuş yok dedim daha bişey ozaman ben prezervatif verim sana dedi e dedim ver barii saklayan saklaya sara sara verdi:))) bitince al yine buradan diyo:)) dedim hadi bunuda bedavaya getirdik:))))))
Aynen gene getirdik beleşe:))) eşimde dioki o öle herşeyi takmazmış kıymetliymiş tövbe yarabbii:)) 29 ağustos saat 10/dan önce dedi sonra atıyolarmış aşılarıahaha pahalı diyodun al bedavaya geldi
benim ebede izindeymiş başkası yaptı aşımızı ama demedi bana öyle bişey
belkide kendi ebemiz der bidahaki gittiğimizde
2. ay aşısı için 29 ağustos dedi bize buarada
Kız 2 metre falan olmasında uzun olsun:))52 benim kız
sen oğlan uzun olacak herhal pelo![]()
kadın doğumcum verdi canımBu kan hapını nie içioz ki valla ben doğurdukdan sonra hiç içmedim bütün haplarımı bıraktım troid hariç
Ondan bişey olmaz . İlk aşı zararsızbizde olduk aşı bakalım neler gelcek bugün başımıza![]()
aynen sabah gel dediBirşey olmuyormuş kız bu aşıda 2. Aşı fenamış bide 10 dan önce gel dedi seninde öyle mi?
yazdım kız sakin olKızlar bebelerinizin boyunu sordum niye tınlamıyonuz beniii!!!!! Boy diyorum haniii kaç diyorumm
benim adam 1.87 ben 1.68Kız 2 metre falan olmasında uzun olsun:))
ay ben dün çektimde çekene kadar kıçımdan ter aktıKız buBirefebirece ne gıcık bişiii bana konsept foto çek diyorrr bizim cektiklerimiz ney:)) kendi çekiyor tabi güzel güzel şekilli şekilli bizi beğenmiyor zilli:)) hayır belki yeteneğin yok yaniii :)))))
Sen bakma onlara düzene girmesi bulur 3/4 ayı bi 4 ay sonra baktır benim endokrinci abla öyle demiştikızlar sağlık ocağında tahlil yaptırdık ya doğumdan sonra aile hekimi kolestrolün yüksek dahiliyeciye git dedi
benim hamileykende hep yüksek çıkardı kadın doğumcum hamilelerin yüksek olur zaten diyodu
şimdi yine yüksek normal mi ki bu acaba
adama yazsam şimdi whatsaptan doğurdun yine kurtulamadım senden dicek![]()
Benimde gündüZ pasoo uyuyooo uyurkende top gibi yapıyo kendini gıdıdan yüzüde gömülüyor olmuyor foto moto:))))ay ben dün çektimde çekene kadar kıçımdan ter aktı
yatırıyorum durmuyo ağlıyo hayde bi daha kaldır emzir salla yatır bidaha derken 3 saatte falan anca çektim heralde![]()
Teşekkür ederiiiiimAyy hadi kurtuldun canım Hoşgeldi bebiş:)
Daha uzun daha yapılı, yeni sürüm küçük AtlasEe bu aynı Atlas küçültmüş koymuş gibisin ❤❤❤
Maşallah Alper paşa ömrün uppuzunnn çok güzel olsun![]()
Hakikaten organize olmuş da gelmiş resmenAaa neler duyuyoruuumResmen gününü beklemiş Alpercik yaa maşallah ikinize de ne güzel doğum olmuş
Bize de takvimin arkasından el sallamak düştü![]()
![]()
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah. Ben pek okuamıyorum hastanedeyiz .ne güzel kolay olmuş doğumun ben en son saçımı başımı yoluyordum![]()
Oy ben kiloyu duyunca aklıma sen geldin hemen.. Seninki de böyle tospikti tam kilo hatırlamıyorum ama birinciliği paylaşalım diyorumHey masallahh tombalagaNormal doğumda rekor sende karamela sepetim, kukudan en büyük danayı sen çıkardın ❤❤
Emsin emsin eve gidene kadar da yolluk yap![]()
Ayy Alper bey hoşgelmiş. Doğurdun mu diye girip duruyordum canım şükür hoşgelmiş ve süper gelmiş