Nebilim ben napıyormuş sormadım:)))) bekardı herhaldeHahahahaha iyi de neden öyle gizleye gizleye? Kendisi sevişmiyormuymuş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nebilim ben napıyormuş sormadım:)))) bekardı herhaldeHahahahaha iyi de neden öyle gizleye gizleye? Kendisi sevişmiyormuymuş?
Adamın kullanacağı şeyi adamdan mı saklıyor ahahhaa ruh hastası bunlar ya Gizli gizli sen tak bari çaktırmadanBurada kendi ebemiz izindeymiş başka ebeye gittik mıymıy konuşan bir tip pür dikkat kesilmen lazım dediklerini anlaman için eşimde yanımdaydı baktım bana bişeyler fısıldıyor zaten normal konuşması fısıldama dedim ne diyoonn bacımm:)) meğer korunma yöntemi düşündünüz mü diyomuş yok dedim daha bişey ozaman ben prezervatif verim sana dedi e dedim ver barii saklayan saklaya sara sara verdi:))) bitince al yine buradan diyo:)) dedim hadi bunuda bedavaya getirdik:))))))
Aaa neler duyuyoruuum Resmen gününü beklemiş Alpercik yaa maşallah ikinize de ne güzel doğum olmuş2:30 Nst..
3:31 Alper ♥
Kahvaltı getirdiler şimdi kahve içiyoruz
Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük
Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah. Ben pek okuamıyorum hastanedeyiz .ne güzel kolay olmuş doğumun ben en son saçımı başımı yoluyordum2:30 Nst..
3:31 Alper ♥
Kahvaltı getirdiler şimdi kahve içiyoruz
Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük
Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz
Dr.bronwnsu arastır bak yorumlarına alan herkes memnun . Biberona alışınca memeyi emmez dıyolar ama ben savastım ikisini bir arada yürüttümDr.browns evet o var burda. Ya daha dün akitmayan 2 tane aldik sözde ama saril saril akitiyor. Bide benim oğlan kıtlıktan çıkmış gibi öyle bir emiyor ki biberon da dayanamıyor sinirlerim bozuk gidip bir köşe lde aglayacam. Allahtan 24 saatte 1-2 defa mama veriyorum
ondan ötürü değilde bazı tipler ulu orta söylediğinde kadına çemkirdiği için korkudandır oHahahahaha iyi de neden öyle gizleye gizleye? Kendisi sevişmiyormuymuş?
Canım nasilsin inşallah çok kolay bi doğum olur sağ salim kavuşursunuzKızlaaar parmaklandım ve 1 cm cik açıklık bişeyler yedikten sonra nst sonucuna göre yatış olup olmayacağına karar verecek . Ben evde çekmek istiyorum çünkü hala sancım yok dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla doğsun inşallah miniğim
Hey masallahh tombalaga Normal doğumda rekor sende karamela sepetim, kukudan en büyük danayı sen çıkardın ❤❤Oyy çok teşekkür ederim, şezlongdayız şimdi
45 dk emdi geğirdi.. Diğer memede şimdi. Uzun yoldan geldi aç tabi
Arada kilo ölçüldü aşısını oldu.. 3,890gr Boy 52 cm gibi ama ölçmüyolar burda. Eve gelen ebe ölçer onu da ☺
Boydan ziyade kiloya bakıyorlar canım. Günlük 25-35 gr almış mi, sütün yetiyor mu sağlıklı mi falan diye. Casper oğlunu op ❤❤Sorularıma aldığım cevaplara teşekkür ederim.Bende gün aşırı yıkamayı düşünüyorum.Bi şampuan bir sade su şeklinde.Zeytinyağ ile masaj yapmaya karar verdim 2-3 banyoya bir.Ama kıyafetleri yağ olur mu diye kafama takılıyor.Bizim tırnaklar baya uzun bi deniycem kesmeyi.
Bugün sağlık ocağı kontrolümüz var.15.gunde sizi de çağırmışlar miydi?Sadece boy kilo mu ölcüyorlar?
sağlık ocağındaki ebe dediSu ver mi? Kim dedi bunu 1 aylık çocuğa. Bu arada maşallah kilosu gayet iyi
valla şu kadar ver falan demedi benimde aklıma gelmedi sormak çocuk aşıyı olunca ağladı falan benim kafa gittiSuyu ne kadar ver dedi bende başlayacam vermeye çok sıcak çocuk yanıyor
Hahahah deneyim bari:)) eşimde merak etmiş ne diyo o be ne diyo ne verdi diyor dedim sana hediye paket yaptı verdi süpriz:)))Adamın kullanacağı şeyi adamdan mı saklıyor ahahhaa ruh hastası bunlar ya Gizli gizli sen tak bari çaktırmadan
aynen yapılırken bi viyakladı kucağıma alınca sustu kuzumOhh ne güzel bizim gündüz uyuyor gece ayakda. Gece 12.5 da yattı bidaha 3 de uyudu 3.45 de kalktı 6 da uyudu:))) 2 saat 45 dkka uyudum toplamda 8 de kalktık.aşımıza gittik olduk geldik olurken bi vıyaaak dedi uyudu kaldı:))))
ay kan ilacım bitti bugün 1 aylıktıCanım belirli şeyler hariç mercimek fasulye armut gibi ağır gaz yapan şeyler dışında herşeyi tüketiyorum püskevit (çokoprens) çay en sevdiğim ikili mikemmel tuvalete çıkarıyo ve süt eksikliği yaşamadım gaz problemimizde çok fazla yok
Kahve günde 1 fincan Türk kahvesi hüpletiyorum
Valla gebelikte bıktım benden bu kadar kan ilacı da içmiyorum herşeyi de yiyorum oh be
Benimki ne kucağı anında uyudu ebe korktu bayıldımı diye yok dedim uyudu:)) eee bütün gece oturursa böyle bayılır:)aynen yapılırken bi viyakladı kucağıma alınca sustu kuzum
Bu kan hapını nie içioz ki valla ben doğurdukdan sonra hiç içmedim bütün haplarımı bıraktım troid hariçay kan ilacım bitti bugün 1 aylıktı
sağlık ocağına gitmiştim yazdırmadım bende içmicem
doktor 3 ay iç demişti ama 1 ay zor dayandım yeter
mıçamıyom o hap yüzünden
bizde olduk aşı bakalım neler gelcek bugün başımızaSus kiz mecbur edecem demi ben emzirdikten sonra fena göğüs sancısı cekiyom ya gece ilk emzirmeden sonra zaten hiç uyuyamadim doğdu dogali. Bende uykusuzum yani merak etme o değilde melek gibi çocuğumun huyu değişmese bu 3 gün içinde ya en çok ondan korkuyom. 3 gün bitti. Bugün banyosunu yaptircam. Hani alışık ya belki de ondan huzursuzdur. Eski çocuğumu geri istiyoooommm ne güzel gündüzleri beşiğine koyardim kendi kendine uyurdu. Şimdi sıçrıyor sürekli 15 dk uyuyor.