Ee bu aynı Atlas küçültmüş koymuş gibisinBi’ maşallahınızı alırız teyzoşlar
Maşallah Alper paşa ömrün uppuzunnn çok güzel olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee bu aynı Atlas küçültmüş koymuş gibisinBi’ maşallahınızı alırız teyzoşlar
Hadi canım darısı başına bu gece doğurursun inşallahANaaaam günaydın. Bi uyuduk uyandık neler olmuş öleee... karamel tam da günün der doğurdun kız tebrik ederim Bundan sonrası da su gibi rahat geçsin inşallah çok amiiiin Ankebut hadi inşallah seninki sen şudur. Bence ölee. Abiiim damat oluyor sıra da bana geliyoooor adlı şarkıyı söylemek istiyorum birkaç gün. Bakalım benim dümbük nezaman gelecek. Sürekli bi totem yapıyorum ama tutmuyo bu yelek bitsin doğacak. Üstüne 2 yelek daha ördüm. La casa sen papelin hepsini izleyeyim gelecek. Dün gece o da bitti. 2 kitap bitti. Totemi bıraktım artık yapamıyom çok belli. Kaffemi aldım sabah haberlerine bakayım bi yaaapiiiim. herkesi öpüyoreee
Öyle durumlarda sadece beziyle yatması gerekiyormuş. Fayda etmezse ılık suyla serinlemeye çalışmak gerekiyo.
Benim de korktuğum başıma geldi eşime buraya geldik hava değişimi oldu hasta olur mu derken çocuk ateşlendi. Ben buraya geldiğimizden beri sadece atletle duruyor zaten sıcakta başka türlü olmazGeçmiş olsun canim en korktuğum şey
Yaa nasılmıs uykusuzluk idare edicen diyodun bana idare et artık annesi:)))Nerdeyse 3 gündür toplam 8 saat anca uyudum. Ara ara yer ayağımın altindan kayıyor. Gündüz hiç uyumuyor zaten. Geceleri de ateşlenmi acaba kaygısıyla da ben uyuyamıyorum. Akşama misafir var Allah'ım nasıl zor geliyor su an bana akşamı halletmek. Haftasonu iple çekiyorum. Eşim baksa da biraz dinlensem.
Hadi canım sende bugün doğurursun inşallahKızlaaar parmaklandım ve 1 cm cik açıklık bişeyler yedikten sonra nst sonucuna göre yatış olup olmayacağına karar verecek . Ben evde çekmek istiyorum çünkü hala sancım yok dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla doğsun inşallah miniğim
Kontrole gittiğimiz gün 44günlük bi bebek geldi dişleri cıkmıs doğdugunda eti kabarıkmıs hatta. doktorda cektirin dişi cıkınca demiş .kontroldeki doktorda cektirmene gerek yok dedi.emerken sıkıntı cıkarmıs ama gerek görmedi doktor.Evet kabarık ama mümkün mü böyle bişey hiç duymadım ben buradaki doktor da pratisyen yeni atanmış inanmadım açıkçası
Ben kahve içiyorum canım valla kimse elimden alamaz:)Kızlar yemek içmek konusunda nelere dikkat ediyorsunuz. Ben güne hep kahveyle başlatdım hamilelikte içmedim hep dopumu bekledim şimdide doktor kafein alma dedi sadece kahvaltıdan sonra çok istersen su gibi çay bir bardak dedi, çok sıkılıyorum gün geçmiyo çay kahvesiz, siz içiyormusunuz? Gaz içinde süt ve süt ürünleri tüketmemen lzm dedi dengeli şekilde çok az alabilirsin dedi kahvaltıda çok az peynir yiyorum. Yeme içme işleri bunalttı gebelik ve sonrası şimdi böyle devam
Canım belirli şeyler hariç mercimek fasulye armut gibi ağır gaz yapan şeyler dışında herşeyi tüketiyorum püskevit (çokoprens) çay en sevdiğim ikili mikemmel tuvalete çıkarıyo ve süt eksikliği yaşamadım gaz problemimizde çok fazla yokKızlar yemek içmek konusunda nelere dikkat ediyorsunuz. Ben güne hep kahveyle başlatdım hamilelikte içmedim hep dopumu bekledim şimdide doktor kafein alma dedi sadece kahvaltıdan sonra çok istersen su gibi çay bir bardak dedi, çok sıkılıyorum gün geçmiyo çay kahvesiz, siz içiyormusunuz? Gaz içinde süt ve süt ürünleri tüketmemen lzm dedi dengeli şekilde çok az alabilirsin dedi kahvaltıda çok az peynir yiyorum. Yeme içme işleri bunalttı gebelik ve sonrası şimdi böyle devam
Tontişşş bu tontişş maşşallah alper bebeğe:)Bi’ maşallahınızı alırız teyzoşlar
Sus kiz mecbur edecem demi ben emzirdikten sonra fena göğüs sancısı cekiyom ya gece ilk emzirmeden sonra zaten hiç uyuyamadim doğdu dogali. Bende uykusuzum yani merak etme o değilde melek gibi çocuğumun huyu değişmese bu 3 gün içinde ya en çok ondan korkuyom. 3 gün bitti. Bugün banyosunu yaptircam. Hani alışık ya belki de ondan huzursuzdur. Eski çocuğumu geri istiyoooommm ne güzel gündüzleri beşiğine koyardim kendi kendine uyurdu. Şimdi sıçrıyor sürekli 15 dk uyuyor.Yaa nasılmıs uykusuzluk idare edicen diyodun bana idare et artık annesi:)))
Valla inş huy edinmez benimkide ne güzel gözleri kapalı emer geceleri uyurdu şimdi bakınıyor saatlerce:)) dün aksam 6 gibi banyoda yaptı halbuki banyo da kafi gelmiyor artık.Sus kiz mecbur edecem demi ben emzirdikten sonra fena göğüs sancısı cekiyom ya gece ilk emzirmeden sonra zaten hiç uyuyamadim doğdu dogali. Bende uykusuzum yani merak etme o değilde melek gibi çocuğumun huyu değişmese bu 3 gün içinde ya en çok ondan korkuyom. 3 gün bitti. Bugün banyosunu yaptircam. Hani alışık ya belki de ondan huzursuzdur. Eski çocuğumu geri istiyoooommm ne güzel gündüzleri beşiğine koyardim kendi kendine uyurdu. Şimdi sıçrıyor sürekli 15 dk uyuyor.
Ay valla parasi neyse vericem yine sinir krizleri gecirdimTatlım bizim arkadaşlar lansinohun hiç akıtmadığını söylüyolar. Onlar san bu dertten müzdaripti hepsi şimdi lansinoh biberon kullanıyolar. Oralarda var mı bilmem ama
dr brons mu neydı adı oda hiç akıtmıyo ben avent kullandım hiç akıtmadıAy valla parasi neyse vericem yine sinir krizleri gecirdim
Dr.browns evet o var burda. Ya daha dün akitmayan 2 tane aldik sözde ama saril saril akitiyor. Bide benim oğlan kıtlıktan çıkmış gibi öyle bir emiyor ki biberon da dayanamıyor sinirlerim bozuk gidip bir köşe lde aglayacam. Allahtan 24 saatte 1-2 defa mama veriyorumdr brons mu neydı adı oda hiç akıtmıyo ben avent kullandım hiç akıtmadı
Hahahahaha iyi de neden öyle gizleye gizleye? Kendisi sevişmiyormuymuş?Burada kendi ebemiz izindeymiş başka ebeye gittik mıymıy konuşan bir tip pür dikkat kesilmen lazım dediklerini anlaman için eşimde yanımdaydı baktım bana bişeyler fısıldıyor zaten normal konuşması fısıldama dedim ne diyoonn bacımm:)) meğer korunma yöntemi düşündünüz mü diyomuş yok dedim daha bişey ozaman ben prezervatif verim sana dedi e dedim ver barii saklayan saklaya sara sara verdi:))) bitince al yine buradan diyo:)) dedim hadi bunuda bedavaya getirdik:))))))