• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
15. Gün gazı başladı 6. Haftada ıkınmalar dahada arttı.

6 kg almıştım 8 kilo verdim 20gündür kilom aynı.

Hergün mutela ile yıkıyorum sıcak havalar isilik pişik yapar. Saçları çok yapşanıyor bende sampuanlıyorum aslında hergğn yıkadığım için bi şampuanlı bi şampuamsız yapmak lazım

İçerisi çok sıcak olabilir yada çok kalın giymiş olabilşr havalandır yine ölç. 38 ise bana paranox fitili bölüp uygula doktora git dediler
Ev çok sıcak biz bile dayanamıyoruz artık Iğdır’ın ilçesindeyiz buradaki ilçe devlet hastanesine gittik bir kez daha yazık dedim ya bana diş çıkarıyor olabilir dedi ya 1 aylık çocuğa doktor bey daha 1 aylık bu dedim olabilir diyor gerisin geriye eve geldik ılık duşa soktum şimdi uyuyor ama çok huzursuz oldum

Hastaneden çıktıktan sonra günaşırı yıkadım canım son günler kavurucu sıcaklar var günlük şampuanla yıkıyorum.. üşenmezsem tüm vücutlarını zeytinyağıyla masajlıyorum.. prematüre oldukları için tırnakları yoktu 3 haftalıkken oğlumun tırnaklarını kestim kızımın daha tırnağı kesilecek boyuta gelmedi 😊
Senin oğlunu da yetim kızını da. Benim minik kuşlardan zayıf olanın da ayak tırnakları yok :KK200:
Kızlar kızılötesi ateş ölçerle oğlumun ateşini ölçüyorum 37.7 çıkıyor telaşlanmalı mıyım
Evet ateşi var. Takip et ısrarlı ateş ise gün içinde doktora götür. Ama önce ılık duşunu yaptır, eklem yerlerine nemli bez koy.
Kızlaaar parmaklandım ve 1 cm cik açıklık :rolleyes: bişeyler yedikten sonra nst sonucuna göre yatış olup olmayacağına karar verecek . Ben evde çekmek istiyorum çünkü hala sancım yok dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla doğsun inşallah miniğim:dua:
Oh oh maşallah, hepiniz dopurun bugün:KK9::KK9::super::super::dua::dua:sağlıkla gelsin inşallah, bir avazda doğsun.
Sorularıma aldığım cevaplara teşekkür ederim.Bende gün aşırı yıkamayı düşünüyorum.Bi şampuan bir sade su şeklinde.Zeytinyağ ile masaj yapmaya karar verdim 2-3 banyoya bir.Ama kıyafetleri yağ olur mu diye kafama takılıyor.Bizim tırnaklar baya uzun bi deniycem kesmeyi.
Bugün sağlık ocağı kontrolümüz var.15.gunde sizi de çağırmışlar miydi?Sadece boy kilo mu ölcüyorlar?
Bizim de vardı 15. Gün sağlık ocağı kontrolu. Boy kilo baktılar d vitamini başladılar. 1. Ay aşısı için gün verdiler.
Kıyafetleri yağ olmuyor, çok fazla yağlama.
Bi’ maşallahınızı alırız teyzoşlar 😍🧿
Kız 1 değil 41 kere maşallah sana da oğluna da. 1 maşallah az gelir bu tatlışa. Boğumlarından öperim. Bi de 45 dakka emip geğirmiş. Büyünüş de küçülmüş. E çocuk o kadar içerde kaldı emme konusunda master yapıp doğmuş :emir_bebek:oh doğum da epizyosuz dikişsiz. Brava. Seni çok kınadım :KK45::KK45:

aşımızı olduk 😔
kilomuz 4380 olmuş
isilikleri için banyo yaptırmanın haricinde gün içinde ıslak bezle sürekli sil çok sıcak dedi
su ver dedi
d vitaminini içtikten sonra akşam 7 gibi dışarı çıkar dedi daha etkili oluyo o zaman vitamin dedi
öyle işte
Su ver mi? Kim dedi bunu 1 aylık çocuğa. Bu arada maşallah kilosu gayet iyi

aşımızı olduk 😔
kilomuz 4380 olmuş
isilikleri için banyo yaptırmanın haricinde gün içinde ıslak bezle sürekli sil çok sıcak dedi
su ver dedi
d vitaminini içtikten sonra akşam 7 gibi dışarı çıkar dedi daha etkili oluyo o zaman vitamin dedi
öyle işte
Suyu ne kadar ver dedi bende başlayacam vermeye çok sıcak çocuk yanıyor

Çayı mutlaka içiyorum icmesem ölürüm. Açık iciyorum ama içiyorum yani. Kahve alışkanlığım pek yok bı kaç günde bir de zinde olmak için bı fincan türk kahvesi içiyorum. Süt sevmem ama sütlü tatlılar bence süt yapıyor. Peynir de yiyorum . Aman valla kasamiycam kendimi bı de yeme içme için. Catlayip ölcez mi ? Eskiler ne buldularsa onu yiyolardi sonuçta. Sadece düdüklü de pisirmiyorum hiç biseyi. Hava salmadigi için gaz yapar diye. Onun dışında ek olarak tükettiğim şeyler var ama eksik kaldığım bişey yok canim
Bende bunaldım gerçekten hamileyken dikjat et şimdi emzirirken, ztn insan bunalıyo bide yediğin içtiğinde böyle olunca dayanılmıyor, bende yiyip içcem o zmn 😂
Kahve en dayanamadigim sey hatta bazen gunde 2 kez iciyorum tutmasam 3 4 icerimde😑
Bende tuttum kendimi ama artık tutamayacağım galiba, Türk kahvesimi tüketiyorsun cnm, yoksa arada filtre kahve nescafe flnda tüketiyormusun? Doktor senşn aldığın kafein bebeğinin uykusuz kalması deyince bi tırstım 😂

Kızlar ya allah aşkına delirmek üzereyimmmmmm! Her gece şu bebeğe mama verirken küçük çaplı sinir krizleri geçiriyorum biberonu emerken etrafta akan sütlere. Ya var mi akitmayan biberon? Bendekiler avent ve tommee tippee 😭😭🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Tatlım bizim arkadaşlar lansinohun hiç akıtmadığını söylüyolar. Onlar san bu dertten müzdaripti hepsi şimdi lansinoh biberon kullanıyolar. Oralarda var mı bilmem ama

Ev çok sıcak biz bile dayanamıyoruz artık Iğdır’ın ilçesindeyiz buradaki ilçe devlet hastanesine gittik bir kez daha yazık dedim ya bana diş çıkarıyor olabilir dedi ya 1 aylık çocuğa doktor bey daha 1 aylık bu dedim olabilir diyor gerisin geriye eve geldik ılık duşa soktum şimdi uyuyor ama çok huzursuz oldum
Gecmiş olsun .peki diş eti kabarıkmı benim bebişin alt iki diş eti kabarık 1haftalıktan beri yakında cıkacakmıscasına

Bende bunaldım gerçekten hamileyken dikjat et şimdi emzirirken, ztn insan bunalıyo bide yediğin içtiğinde böyle olunca dayanılmıyor, bende yiyip içcem o zmn 😂

Bende tuttum kendimi ama artık tutamayacağım galiba, Türk kahvesimi tüketiyorsun cnm, yoksa arada filtre kahve nescafe flnda tüketiyormusun? Doktor senşn aldığın kafein bebeğinin uykusuz kalması deyince bi tırstım 😂
Dun 1 fincan orta boy turk kahvesi ve yine o kadar sade nescafe ictim aksama kadar hic derin uyumadi 1 saate uyaniyodu yada hic dalmiyodu ama aksam yatmadan da 15cc falan mama icti en güzel uykumuzu uyumusuz gece neyseki😍

Sen verdin tabi sorarsin rahat rahat gram inmedi 5kg verdigimle kaldim ben
Verdiğimden sormuyorum kız biyerde okudum fazla kilo vermek sütü etkiliyor diye ondan sordum acaba dedim ilk aya mı mahsus böyle hızlı sonra yavaşlıyor mu diyerek.

emzirmeye kalkmıştım canım
çok şükür uykumuz güzeldi 😍
1de yatağına koydum kendim yatarken 4 buçukta kalktı 3 buçuk saat uyudu 😊
4e kadar emzirdim yine uyudu şimdi kalktı 8 çeyrekte
kalkmasa ben kaldırcaktım aşı olmaya gitcez şimdi 😔
sen yaptırdın mı 1. ay aşısını ?
Ohh ne güzel bizim gündüz uyuyor gece ayakda. Gece 12.5 da yattı bidaha 3 de uyudu 3.45 de kalktı 6 da uyudu:))) 2 saat 45 dkka uyudum toplamda 8 de kalktık.aşımıza gittik olduk geldik olurken bi vıyaaak dedi uyudu kaldı:))))

2:30 Nst..
3:31 Alper ♥️

Kahvaltı getirdiler şimdi kahve içiyoruz 😂
Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük 😍😍

Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz 😍
Ayy hadi kurtuldun canım Hoşgeldi bebiş:)

Back