• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oyy çok teşekkür ederim, şezlongdayız şimdi 🤪
45 dk emdi geğirdi.. Diğer memede şimdi. Uzun yoldan geldi aç tabi 🤪

Arada kilo ölçüldü aşısını oldu.. 3,890gr 😍 Boy 52 cm gibi ama ölçmüyolar burda. Eve gelen ebe ölçer onu da ☺
Yaaa maşallah süpersin canım :KK200: ne güzel atlattın su gibi😍sıramı da kaptın ama hadi alperin hatrına bişey demiyorum:işsiz:
Ben de kontrole geldim ama gece gelen su su değildi sanırım devamı da gelmedi sancı da gelmedi çünkü :KK61:

ANaaaam günaydın. Bi uyuduk uyandık neler olmuş öleee... karamel tam da günün der doğurdun kız tebrik ederim🙋‍♀️ Bundan sonrası da su gibi rahat geçsin inşallah çok amiiiin🙏 Ankebut hadi inşallah seninki sen şudur. Bence ölee. Abiiim damat oluyor sıra da bana geliyoooor adlı şarkıyı söylemek istiyorum birkaç gün. Bakalım benim dümbük nezaman gelecek. Sürekli bi totem yapıyorum ama tutmuyo bu yelek bitsin doğacak. Üstüne 2 yelek daha ördüm. La casa sen papelin hepsini izleyeyim gelecek. Dün gece o da bitti. 2 kitap bitti. Totemi bıraktım artık yapamıyom çok belli. Kaffemi aldım sabah haberlerine bakayım bi yaaapiiiim.🙈 herkesi öpüyoreee
Yok canım yok benim bu da gol değil sanırım iyi ki de yatıp uyumuşum her şey normal deyip gönderecek yine az sonra :KK53:

Nerdeyse 3 gündür toplam 8 saat anca uyudum. Ara ara yer ayağımın altindan kayıyor. Gündüz hiç uyumuyor zaten. Geceleri de ateşlenmi acaba kaygısıyla da ben uyuyamıyorum. Akşama misafir var Allah'ım nasıl zor geliyor su an bana akşamı halletmek. Haftasonu iple çekiyorum. Eşim baksa da biraz dinlensem.

2:30 Nst..
3:31 Alper ♥

Kahvaltı getirdiler şimdi kahve içiyoruz 😂
Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük 😍😍

Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz 😍

Karamela sepetim gözünaydin maşallah sana.Bir gece ansızın doguruverdin.Allah analı babalı saglikli büyütsün.Hosgelmis Alper bey.Abi olmuş Atlas bey 😍😘

2:30 Nst..
3:31 Alper ♥

Kahvaltı getirdiler şimdi kahve içiyoruz 😂
Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük 😍😍

Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz 😍
Ya canım karamelim ❤️ çok şükür gözünaydın güle güle büyüsün oğluşun ömrü güzel olsun 🙏😍

Sorularıma aldığım cevaplara teşekkür ederim.Bende gün aşırı yıkamayı düşünüyorum.Bi şampuan bir sade su şeklinde.Zeytinyağ ile masaj yapmaya karar verdim 2-3 banyoya bir.Ama kıyafetleri yağ olur mu diye kafama takılıyor.Bizim tırnaklar baya uzun bi deniycem kesmeyi.
Bugün sağlık ocağı kontrolümüz var.15.gunde sizi de çağırmışlar miydi?Sadece boy kilo mu ölcüyorlar?

Kızlar yemek içmek konusunda nelere dikkat ediyorsunuz. Ben güne hep kahveyle başlatdım hamilelikte içmedim hep dopumu bekledim şimdide doktor kafein alma dedi sadece kahvaltıdan sonra çok istersen su gibi çay bir bardak dedi, çok sıkılıyorum gün geçmiyo çay kahvesiz, siz içiyormusunuz? Gaz içinde süt ve süt ürünleri tüketmemen lzm dedi dengeli şekilde çok az alabilirsin dedi kahvaltıda çok az peynir yiyorum. Yeme içme işleri bunalttı gebelik ve sonrası şimdi böyle devam

Kızlar yemek içmek konusunda nelere dikkat ediyorsunuz. Ben güne hep kahveyle başlatdım hamilelikte içmedim hep dopumu bekledim şimdide doktor kafein alma dedi sadece kahvaltıdan sonra çok istersen su gibi çay bir bardak dedi, çok sıkılıyorum gün geçmiyo çay kahvesiz, siz içiyormusunuz? Gaz içinde süt ve süt ürünleri tüketmemen lzm dedi dengeli şekilde çok az alabilirsin dedi kahvaltıda çok az peynir yiyorum. Yeme içme işleri bunalttı gebelik ve sonrası şimdi böyle devam
Çayı mutlaka içiyorum icmesem ölürüm. Açık iciyorum ama içiyorum yani. Kahve alışkanlığım pek yok bı kaç günde bir de zinde olmak için bı fincan türk kahvesi içiyorum. Süt sevmem ama sütlü tatlılar bence süt yapıyor. Peynir de yiyorum . Aman valla kasamiycam kendimi bı de yeme içme için. Catlayip ölcez mi ? Eskiler ne buldularsa onu yiyolardi sonuçta. Sadece düdüklü de pisirmiyorum hiç biseyi. Hava salmadigi için gaz yapar diye. Onun dışında ek olarak tükettiğim şeyler var ama eksik kaldığım bişey yok canim

Kahve en dayanamadigim sey hatta bazen gunde 2 kez iciyorum tutmasam 3 4 icerimde😑

Ya ben hızlı gitmeye basladım gibi 1 ay oldu bugün benim 18 kilo verdim geçen perşembeden bugüne 2 kilo verdim haftada 2 kilo oldu.vereyim vereyim süperde sütü etkilermi diye düşünmeye başladım nettede ayda 2 kilo vermek normal diyor fazlası sütü etkiler diye okuyunca merak ettim 11 kilosu hamilelik de aldığımdı
Nasil veriyosun hic atistirmalik yemiyomusun mesela

ANaaaam günaydın. Bi uyuduk uyandık neler olmuş öleee... karamel tam da günün der doğurdun kız tebrik ederim🙋‍♀️ Bundan sonrası da su gibi rahat geçsin inşallah çok amiiiin🙏 Ankebut hadi inşallah seninki sen şudur. Bence ölee. Abiiim damat oluyor sıra da bana geliyoooor adlı şarkıyı söylemek istiyorum birkaç gün. Bakalım benim dümbük nezaman gelecek. Sürekli bi totem yapıyorum ama tutmuyo bu yelek bitsin doğacak. Üstüne 2 yelek daha ördüm. La casa sen papelin hepsini izleyeyim gelecek. Dün gece o da bitti. 2 kitap bitti. Totemi bıraktım artık yapamıyom çok belli. Kaffemi aldım sabah haberlerine bakayım bi yaaapiiiim.🙈 herkesi öpüyoreee
Masallah gözünaydin inşallah canim. Sağlıkla büyüt oğlunu 😍😍😍
Yaaa maşallah süpersin canım :KK200: ne güzel atlattın su gibi😍sıramı da kaptın ama hadi alperin hatrına bişey demiyorum:işsiz:
Ben de kontrole geldim ama gece gelen su su değildi sanırım devamı da gelmedi sancı da gelmedi çünkü :KK61:
Karamela sepetim gözünaydin maşallah sana.Bir gece ansızın doguruverdin.Allah analı babalı saglikli büyütsün.Hosgelmis Alper bey.Abi olmuş Atlas bey 😍😘
Ya canım karamelim ❤ çok şükür gözünaydın güle güle büyüsün oğluşun ömrü güzel olsun 🙏😍
Gözün aydın karamel 🤗❣ sağlıkla büyüt

Alıntıladığım alıntılamadığım herkese teşekkürler ☺️

Check up yapıldı iyi çok şükür her şey.. Benim de dikiş yırtık vs yok. Abisi yolu açmış kardeşine 😂

Birazdan kahvaltı yapıp eve gidicez. Ama önce bi’ kahve 🤪☕

Ps: Bence sıra sende ankebut ankebut ♥️

Bi’ maşallahınızı alırız teyzoşlar 😍🧿

Eklentiler

• EF47E474-CF5F-4C42-95D2-32FAE171489B.jpeg
    EF47E474-CF5F-4C42-95D2-32FAE171489B.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 56
Mesajlara yetişemiyorum kaç gündür okuyamadım.Denk gelenleri ve genelde son sayfaları okuyabiliyorum.Sorularima geciyorum.Bebisleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz canımlar?Sampuan sabun kullaniyor musunuz?Yıkadıktan sonra vücuduna bişey sürüyor musunuz?10-15 günlük bebelerin tırnaklarını kestiniz mi?
Canim 2 gune 1 babyme den kopuk sampuan almıştık onu elimle vuducuna surerek yikiyoruz kagit torpu ile torpuledim bikac kez cok uzunlarids tirnak makasi ile aldim

Sorularıma aldığım cevaplara teşekkür ederim.Bende gün aşırı yıkamayı düşünüyorum.Bi şampuan bir sade su şeklinde.Zeytinyağ ile masaj yapmaya karar verdim 2-3 banyoya bir.Ama kıyafetleri yağ olur mu diye kafama takılıyor.Bizim tırnaklar baya uzun bi deniycem kesmeyi.
Bugün sağlık ocağı kontrolümüz var.15.gunde sizi de çağırmışlar miydi?Sadece boy kilo mu ölcüyorlar?
evet canım çağırdı bana kan tahlili yapmıştı
aç git sabahtan
bebeğede baktı kilosuna boyuna

Back