Bi de şikayetlenip söylenince kendimi suçlu hissediyorum, vicdan yapıyorum. Hava alıyorum aynı, soğuktandır diye ısıtıcı açıyorum aynı. Ofiste geziniyorum, oturuyorum aynı. Aç da tok da aynı Allahım sabır
ya içtiğim suyu çayı kusuyorum bu kadar kötü değildim noldu anlamadım bastırsın diye yarım poğaça yedim gittim onuda kustum mideme bişey girmesin istiyo resmen Amin canım inşallah atlatalım en kısa zamanda
Bi de şikayetlenip söylenince kendimi suçlu hissediyorum, vicdan yapıyorum. Hava alıyorum aynı, soğuktandır diye ısıtıcı açıyorum aynı. Ofiste geziniyorum, oturuyorum aynı. Aç da tok da aynı Allahım sabır
Ya şükür elbette iyi olsunlar ama çalıştığımız için belkide ben hayatımı bu şekilde idame ettiremem gerçekten sekteye uğratıyo ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum sürekli tuvaletteyim öğürmekten boğazlarım acıdı
Benimde belli yiyecekler var onlarla idare ediyorum 2 haftadır, leblebi mandalina sabah tost akşamda genelde patates kumpir salata
Çay tiryakisi ben ağzıma sürmüyorum çay kahve su süt içecek yok, gerekli su sadece mandalinadan alıyorum, çabuk geçsin normale dönelim ya
Teşekkür ederim cnm. yanmalarım geçti çok şükür 6+2 olduk. ama bulantılarımla başım dertte hem çalışıyorum. kötü hallerdeyim valla sende durumlar nasıl bulantın var mı ,?
Bende 50 mg alıyorum canım ama benim değerim biraz fazla düşük degilmi?
- 0,18 olması gerekenin baya altında. Hapi
Bırakmayı düşünmüyorum aslında sabah ları kahvaltıdan önce 1 tane alıyorum ama kafama da takılmıyor degil
bende e ile başlayan ilaca başladım 4 hafta sonra kontrole gidicem duruma göre dozu düşürür sanırım kızımda da günde bir başlamıştık zaman içinde doz düşmüştü ama ilacı bırakmamıştık. doktorunuza danışmadan bırakmayın derim çünkü bebeğin gelişimini etkiliyor diye biliyorum
Benim 6+2 iken bebeğin kalp atışı duyuldu bebeğim de 5.4mmdi henüz kalp hareketlerini ultrsnda göremedik sesi açınca duyuldu ve 7+1ken tekrar gttim hem göreüm kalbinin atışını hem duydum acele etmeyin daha çok kçk olduğu içindir biraz büyümesi için bekleyin sabredin endişelenmeyin
İlcedeki Dr um izne ayrılmış.Kalp atışları için gidecektim bugün.Yarin gideceğim başka Dr.Merkezde devlet hastanesi ya da özel konusunda çok kararsız kaldım arkadaşlar.Önceki gebeligimde sorun yasamadim.Bunda da bi sikinti yok çok sukur.Tavsiyeniz var mı bu konuda.
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı tek kullanımlık ilaç verdi doktor cumartesi günü kullandım. Ağrı, yanma vs yoktu hala da yok. Çok afedersiniz ishal de olmuşum, sabahtan beri bir tek muz yedim, mide bulantılarım çok şiddetlendi. Normal mi bunların hepsinin bir anda bastırması? İshal durumu riskli diyen de var normal diyen de, enfeksiyonla bi ilgisi var mıdır acaba? Ne zor bi gün Allahım
Bizim bebeğimizin kalbini 6 + 2 de duyuduk . özel dr gidiyorum. dr. Hakan Peker. aynı anda devlete de gidiyorum onlar güzel ve detaylı bakamıyorlar devlet hs kan sonuçlarımı almaya gittiğimde baktılar ve sadece keseyi gördüler. aynı gün özel doktorum kalbini dinletti . Özel dr makineleri daha yeni ve çok detaylı gösteriyor sanırım. tavsiyem ikilli taramayı özelde yaptırın . doğru tespit yapar bence