• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Konyada olup özele giden var mı kızlar

niye öyle diyorki endişelenip de bebişini üzme canım güzel düşün dua et hep
Ediyorum canım kanamam olduğu için ve geç döllenme olduğu için demiş olabilir degistirdim doktorumu suan doktor arayisindayim özel tercih ediyorum iğne fobim olduğu için daha yardimci oluyorlar

Ben Hikmet Karabacak'a gidiyorum. Özel Selcuklu daydı Medicana ya geçmiş. Oğlumda da ona gitmiştim.
Iyi mi peki nazik mi ilgili mi ben biraz fazla nazli yim doktor bişey dese oturur ağlarım biraz özenli olmalı

Iyi mi peki nazik mi ilgili mi ben biraz fazla nazli yim doktor bişey dese oturur ağlarım biraz özenli olmalı
Ben çok seviyorum doktorumu.ilceden onun için merkeze gidiyorum kontrole. Kan tahlilini saglik ocağında yaptırıp sonuç göstermeye ona gittim. Biri pozitif cikmis tekrar istedi ama ben çok kötü oldum.Moralim bozuldu. Sağolsun sakinleştirdi yanlış ölçmüşler büyük ihtimal dedi. Dediği de cıktı.

Ben çok seviyorum doktorumu.ilceden onun için merkeze gidiyorum kontrole. Kan tahlilini saglik ocağında yaptırıp sonuç göstermeye ona gittim. Biri pozitif cikmis tekrar istedi ama ben çok kötü oldum.Moralim bozuldu. Sağolsun sakinleştirdi yanlış ölçmüşler büyük ihtimal dedi. Dediği de cıktı.
Peki sürekli kan testi istiyor mu :(

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı tek kullanımlık ilaç verdi doktor cumartesi günü kullandım. Ağrı, yanma vs yoktu hala da yok. Çok afedersiniz ishal de olmuşum, sabahtan beri bir tek muz yedim, mide bulantılarım çok şiddetlendi. Normal mi bunların hepsinin bir anda bastırması? İshal durumu riskli diyen de var normal diyen de, enfeksiyonla bi ilgisi var mıdır acaba? Ne zor bi gün Allahım :KK43:
Iki hafta once bende çok şiddetli bir ishal geçirdim. Çok su içtim hemen kuru şeyler yedim. 4 5 saatte gecti ama ölüyorum sanmistim o gün. O yüzden bol su içmenizi tavsiye ederim.

Ediyorum canım kanamam olduğu için ve geç döllenme olduğu için demiş olabilir degistirdim doktorumu suan doktor arayisindayim özel tercih ediyorum iğne fobim olduğu için daha yardimci oluyorlar
aynen en iyisi hangisi olacaksa ona git canım. İnşallah herşey güzel olacak.

Peki sürekli kan testi istiyor mu :KK43:
:) hayır gerektiği kadar. Bu dönemde kan testinin yapılması gerekiyor. Değerlerine bakılıyor. Virüs var mı yok mu ona bakılıyor. O anda kafanı diğer tarafa çevir. Bazen elimize yanlışlıkla igne batırırız ya inan o daha çok acıyor. 1 saniyelik bir şey. Inan yenebilirsin bu korkunu

:) hayır gerektiği kadar. Bu dönemde kan testinin yapılması gerekiyor. Değerlerine bakılıyor. Virüs var mı yok mu ona bakılıyor. O anda kafanı diğer tarafa çevir. Bazen elimize yanlışlıkla igne batırırız ya inan o daha çok acıyor. 1 saniyelik bir şey. Inan yenebilirsin bu korkunu
Kafaya koydum Yenicem bu korkuyu kacmaktan yoruldum artık bebegimin kalp atışını bi duyuyum onun icin ne gerekiyorsa yapıcam

Hangisi ve hangi doktor canim
Özel büyükşehir belediyesi canım. Ayise Gunenc hanım :) bende devlette kaba doktorlardan korktuğum için onu bulmuştum. Hem tıp fakültesini 1. Lik ile bitirmiş hemde çok zarif bir kadın ben çok seviyorum doktorumu:) ayrıca ilk sağlık ocağında verdiğim kandan sonra benden hiç kan testi istemedi daha :)

Özel büyükşehir belediyesi canım. Ayise Gunenc hanım :) bende devlette kaba doktorlardan korktuğum için onu bulmuştum. Hem tıp fakültesini 1. Lik ile bitirmiş hemde çok zarif bir kadın ben çok seviyorum doktorumu:) ayrıca ilk sağlık ocağında verdiğim kandan sonra benden hiç kan testi istemedi daha :)
Bu doktoru değerlendirmeliyiz bence ücret ne kadar ayh çok soru sordum :KK53:

Back