- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.153
- 308
Değilsin ben suan evde çikolata kek ne varsa yiyorumBu saatte acıkan ben miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değilsin ben suan evde çikolata kek ne varsa yiyorumBu saatte acıkan ben miyim
Bir akraba duydu mu herkes duymuştur merak etme ben kaynanama dedim kimseye söyleme diye maşallah herkes duymuşAilelere söyledik bu hafta.Birkac yakın arkadaşım biliyor.Ben akraba çevresinde olduğum için muhtemelen hemen duyulur saklayamam 3 aya kadar.
yemiyorum çok çünkü çok kilo alıyorumDeğilsin ben suan evde çikolata kek ne varsa yiyorum
Ben zaten zayıfim yiyorum ki kilo aliyim şimdi eşime söyledim ekmek arası hazirlicak o derece acıktımyemiyorum çok çünkü çok kilo alıyorum
yarasın kuzum benımde eşim yurtdışında kıme söyleyecem bilmiyorumBen zaten zayıfim yiyorum ki kilo aliyim şimdi eşime söyledim ekmek arası hazirlicak o derece acıktım
Yaa inşallah bir an önce kavusursunuz hic dayanamamyarasın kuzum benımde eşim yurtdışında kıme söyleyecem bilmiyorum
İnşallah canım:)Yaa inşallah bir an önce kavusursunuz hic dayanamam
Bulantı anlamında aynı seyir ediyor oysaki bu daha rahat gecer diye umut ediyordum, ama seninki gibi ilk gebeliği rahat olup ikincisinde bulanan cok kisi de var her hamilelik kendine özel ins.bir an önce gecer ben de cok zorlanıyorumİkinci bebeği olacak arkadaşlar her iki gebeliğinizde de belirtileriniz aynımıydı yoksa cinsiyete göre mi değişiyor acaba
kızımda tek belim ağrıyordu hiç midem bulanmoyodu bunda mide bulantısı beni mahvediyor özelliklede akşamları.
Günaydın canım..Günaydın hatunlar
Nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelikGünaydın canım..
Bulantım artarak devam ediyor onun harici iyiyiz çok sukur sen nasılsın?Nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik
Elbette öyle bişey olsa kuranda geçerdiBende bebeğimin yaşı ömrü ve kaderi Allah’a emanet diye inanıyorum . Saçımla bebeğimin kaderi ne alaka dimi ?
İyiyim henüz aşırı rahatsız edici bir sey yok. Hafif sabah bulantıları var o da normal sanırım.Bulantım artarak devam ediyor onun harici iyiyiz çok sukur sen nasılsın?
Günaydın kuzumGünaydın hatunlar