yemin ederim ben böyle bişey görmedim üşüttüm mü acaba diyorumİnşallah 12. haftaya kadardır Bu haftalarda azalmasını beklerken iyice kötüleşti hiçbi şey yapamıyorum durup durup ağlıyorum sinirlerim bozuldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemin ederim ben böyle bişey görmedim üşüttüm mü acaba diyorumİnşallah 12. haftaya kadardır Bu haftalarda azalmasını beklerken iyice kötüleşti hiçbi şey yapamıyorum durup durup ağlıyorum sinirlerim bozuldu
yemin ederim ben böyle bişey görmedim üşüttüm mü acaba diyorum
Üsütmüş olabılırsın canım bastan beri böyle degilse . Doktora görün bencedeya içtiğim suyu çayı kusuyorum bu kadar kötü değildim noldu anlamadım bastırsın diye yarım poğaça yedim gittim onuda kustum mideme bişey girmesin istiyo resmen Amin canım inşallah atlatalım en kısa zamanda
Ya şükür elbette iyi olsunlar ama çalıştığımız için belkide ben hayatımı bu şekilde idame ettiremem gerçekten sekteye uğratıyo ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum sürekli tuvaletteyim öğürmekten boğazlarım acıdıBi de şikayetlenip söylenince kendimi suçlu hissediyorum, vicdan yapıyorum. Hava alıyorum aynı, soğuktandır diye ısıtıcı açıyorum aynı. Ofiste geziniyorum, oturuyorum aynı. Aç da tok da aynı Allahım sabır
yok yok canım mide bulantım oluyodu bi iki kustum geçiyodu bu bambaşka bişey yaniÜsütmüş olabılırsın canım bastan beri böyle degilse . Doktora görün bencede
Allah yardımcın olsun canımyok yok canım mide bulantım oluyodu bi iki kustum geçiyodu bu bambaşka bişey yani
Teşekkür ederim cnm. yanmalarım geçti çok şükür 6+2 olduk. ama bulantılarımla başım dertte hem çalışıyorum. kötü hallerdeyim valla sende durumlar nasıl bulantın var mı ,?Bende 5 + 5 im benim ilk belirtimdi yanma sakin ol herşey yolunda Allah ın izniyle
Kan tahlili dr ile görüşün bence benim tsh normalde düzgündür ama kızımda da yaşamıştım bu hamileliğimde de tsh yüksek çıktı ve ilaç başladık...Ben hiç kan tahlili yaptirmadim sizce sıkıntı olabilirmi
bende e ile başlayan ilaca başladım 4 hafta sonra kontrole gidicem duruma göre dozu düşürür sanırım kızımda da günde bir başlamıştık zaman içinde doz düşmüştü ama ilacı bırakmamıştık. doktorunuza danışmadan bırakmayın derim çünkü bebeğin gelişimini etkiliyor diye biliyorumBende 50 mg alıyorum canım ama benim değerim biraz fazla düşük degilmi?
- 0,18 olması gerekenin baya altında. Hapi
Bırakmayı düşünmüyorum aslında sabah ları kahvaltıdan önce 1 tane alıyorum ama kafama da takılmıyor degil
Benim 6+2 iken bebeğin kalp atışı duyuldu bebeğim de 5.4mmdi henüz kalp hareketlerini ultrsnda göremedik sesi açınca duyuldu ve 7+1ken tekrar gttim hem göreüm kalbinin atışını hem duydum acele etmeyin daha çok kçk olduğu içindir biraz büyümesi için bekleyin sabredin endişelenmeyinKese 11.8 di bebek 3mm di en son 5+6 da
gidicem canım saat 3 gibi normal olduğunu düşünmüyorum 5 kere kustum her dakika öğürüyorum@Meylen acil şifalar diliyorum canım.Vakit kaybetmeden git.Benim Dr kanama ve şiddetli bulantı-kusma olduğunda hemen gel demişti.
Merhaba ben 6+6 da duyulmadı erken dedi doktor bugün tekrar kontrolum var endişelenmeyin inşallah ikimizde duyarizDoktorum çok umutlanma dedi tabi Allah bilir ama oyle kötü söyleyince bende endişe ediyorum
Inşallah duyarız doktor bana umutlanma dedi o yüzden endiseliyimMerhaba ben 6+6 da duyulmadı erken dedi doktor bugün tekrar kontrolum var endişelenmeyin inşallah ikimizde duyariz