- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.153
- 308
1 kere yapıldı ne siz sorun ne ben anlatiyim acimiyo ama zorda kalmadikca olmamalıBende alttan muayeneden aşırı korkuyorum iğneden degilde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kere yapıldı ne siz sorun ne ben anlatiyim acimiyo ama zorda kalmadikca olmamalıBende alttan muayeneden aşırı korkuyorum iğneden degilde.
o nasıl bir doktor , öyle söylenir mi ya . sadece randevu tarihi verip tekrar kontrol ederiz demeliysi . benim bebek 6+2 de önce keseye gizlenmişti . dr az kalsa sadece kese var şuanda diyecekti ve bir az oynatınca hem bebek hem hem kalp atışı gördüm ve dinledik. dr iyice baksınInşallah duyarız doktor bana umutlanma dedi o yüzden endiseliyim
Normalde 90 biz memur olduğumuz için sendika kartıyla 75 oluyor :)Bu doktoru değerlendirmeliyiz bence ücret ne kadar ayh çok soru sordum
Işte degistiriyorum o yüzden canım dua edin sizinle icim biraz daha ferahliyoo nasıl bir doktor , öyle söylenir mi ya . sadece randevu tarihi verip tekrar kontrol ederiz demeliysi . benim bebek 6+2 de önce keseye gizlenmişti . dr az kalsa sadece kese var şuanda diyecekti ve bir az oynatınca hem bebek hem hem kalp atışı gördüm ve dinledik. dr iyice baksın
Çok şükür özelde hiç olmadı alttan. Devlete bir daha asla gitmeyeceğim 5 doğum yapmış kadınla seni bir tutup hunharca davranıyorlar Allah'ın cezaları. Bir kere gittim devlete onda da kavga Edip çıktım.1 kere yapıldı ne siz sorun ne ben anlatiyim acimiyo ama zorda kalmadikca olmamalı
Önceden 60 veriyordum bi denerim 90 da bizim için suan az değil ama yapacak birsey yokNormalde 90 biz memur olduğumuz için sendika kartıyla 75 oluyor :)
Of evet insan bir açıklama yapar demi sırf o yüzden devlette kabul etmedim alttan muayene ertesi gün özelde yaptirdimÇok şükür özelde hiç olmadı alttan. Devlete bir daha asla gitmeyeceğim 5 doğum yapmış kadınla seni bir tutup hunharca davranıyorlar Allah'ın cezaları. Bir kere gittim devlete onda da kavga Edip çıktım.
Günaydın kızlar @Hinctugba nerlerdesiniz Nasılsıniz 8+6 anneleri ay kızlar ben çok garip tuhaf duygular içindeyim. Daha hic bir belirti hissetmiyom .içimde bi kalp olmasi her geçen gün tuhaf hisseditttiriyo
Valla cnm dün geceden bu yana ağrıyor ama şimdi biraz daha iyiyim çok saolCanım şiddeti nasıl
Bende 2 3 gündür fenayım hem fiziksel hem ruhsal. Evet mide bulantim var ve sadece sabah değil tüm fun malesef.bacaklarim bazen inanılmaz agriyor bas dönmesi hafif. Ruhsal olarakta tarif edemediğim bir hal var bazen çok agresif ve negatifim.uzucu olaylara bile içimden istemdışı ohh iyi olmuş diyorum.sanki içimde bir canavar türedi.Tovbe tövbe sıkıntı bazen beni ağlatacak boyuta geliyor nasil geçecek bu zaman bilemiyorum.Sabir dua Allah yardımcımız olsunTeşekkür ederim cnm. yanmalarım geçti çok şükür 6+2 olduk. ama bulantılarımla başım dertte hem çalışıyorum. kötü hallerdeyim valla sende durumlar nasıl bulantın var mı ,?
Hadi gözün aydinkızlar merhaba doktordan geldim 5 +6dayız bugun karından kalp atıslarını gördük attıgını açılıp kapanma şeklinde. haftaya duyarız dedi. Kan ve idrar verdim.
Bende aldım ilaç öğlen 2 saat felan sürüyor etkisi neyseki uzun sürsede çalışmak zorundayım canım son aya kadarMerhaba kızlar umarım herkes iyidir
Ben bulantılarımdan çok çekiyorum yazamiyorum size
Bugün ofiste sarhos gibiyim ilaç aldım mecbur. Ilaç da uyku getiriyo
Calisanlar nasıl dayaniyosunuz . Böyle giderse ben çalışmaya devam edemem çalişmaya snairm napicam bilmiyorum
Doktorunla görüş kesin bu haftalarda bu onemlıkızlar çok ilginç birşey oldu . ben kendimi yıllardır a pozitif biliyordum. kan tahlilimde a negatif cıktı. laboratuarı aradım.du(+) diye bir durum varmış. verirken a negatif alırken a pozitifmiş benim kanım. çok ilginç değil mi. Eşim de a pozitif. Şimdi kan uyuşmazlıgı olur mu olmaz mı
Gerçekten ilginç seyler hep beni buluyor kendimi yıllardır a pozitif biliyordum verirken ve alırken farklı olması da ne demek. Doktora yazdım . Cevap bekliyorumDoktorunla görüş kesin bu haftalarda bu onemlı
HoşgeldinMerhaba anneler/anne adayları. Takvime göre 1 ağustos görünüyor doğumum ama ilk doğumum sezaryen olduğu için büyük ihtimalle temmuz annesi olacağım. Herkese sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğum diliyorum.
Sen negatif eşin positive ise kan uyuşmazlığı var demek ve kanama olursa iğne yapılması lazım önemli bir konuDoktorunla görüş kesin bu haftalarda bu onemlı
Canım mevzu benım degil :)Sen negatif eşin positive ise kan uyuşmazlığı var demek ve kanama olursa iğne yapılması lazım önemli bir konu