• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Inşallah duyarız doktor bana umutlanma dedi o yüzden endiseliyim
o nasıl bir doktor , öyle söylenir mi ya . sadece randevu tarihi verip tekrar kontrol ederiz demeliysi . benim bebek 6+2 de önce keseye gizlenmişti . dr az kalsa sadece kese var şuanda diyecekti ve bir az oynatınca hem bebek hem hem kalp atışı gördüm ve dinledik. dr iyice baksın

o nasıl bir doktor , öyle söylenir mi ya . sadece randevu tarihi verip tekrar kontrol ederiz demeliysi . benim bebek 6+2 de önce keseye gizlenmişti . dr az kalsa sadece kese var şuanda diyecekti ve bir az oynatınca hem bebek hem hem kalp atışı gördüm ve dinledik. dr iyice baksın
Işte degistiriyorum o yüzden canım dua edin sizinle icim biraz daha ferahliyo

1 kere yapıldı ne siz sorun ne ben anlatiyim acimiyo ama zorda kalmadikca olmamalı :KK75:
Çok şükür özelde hiç olmadı alttan. Devlete bir daha asla gitmeyeceğim 5 doğum yapmış kadınla seni bir tutup hunharca davranıyorlar Allah'ın cezaları. Bir kere gittim devlete onda da kavga Edip çıktım.

Çok şükür özelde hiç olmadı alttan. Devlete bir daha asla gitmeyeceğim 5 doğum yapmış kadınla seni bir tutup hunharca davranıyorlar Allah'ın cezaları. Bir kere gittim devlete onda da kavga Edip çıktım.
Of evet insan bir açıklama yapar demi sırf o yüzden devlette kabul etmedim alttan muayene ertesi gün özelde yaptirdim

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir

Ben bulantılarımdan çok çekiyorum yazamiyorum size

Bugün ofiste sarhos gibiyim ilaç aldım mecbur. Ilaç da uyku getiriyo

Calisanlar nasıl dayaniyosunuz . Böyle giderse ben çalışmaya devam edemem çalişmaya snairm napicam bilmiyorum

Teşekkür ederim cnm. yanmalarım geçti çok şükür 6+2 olduk. ama bulantılarımla başım dertte hem çalışıyorum. kötü hallerdeyim valla sende durumlar nasıl bulantın var mı ,?
Bende 2 3 gündür fenayım hem fiziksel hem ruhsal. Evet mide bulantim var ve sadece sabah değil tüm fun malesef.bacaklarim bazen inanılmaz agriyor bas dönmesi hafif. Ruhsal olarakta tarif edemediğim bir hal var bazen çok agresif ve negatifim.uzucu olaylara bile içimden istemdışı ohh iyi olmuş diyorum.sanki içimde bir canavar türedi.Tovbe tövbe sıkıntı bazen beni ağlatacak boyuta geliyor nasil geçecek bu zaman bilemiyorum.Sabir dua Allah yardımcımız olsun

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir

Ben bulantılarımdan çok çekiyorum yazamiyorum size

Bugün ofiste sarhos gibiyim ilaç aldım mecbur. Ilaç da uyku getiriyo

Calisanlar nasıl dayaniyosunuz . Böyle giderse ben çalışmaya devam edemem çalişmaya snairm napicam bilmiyorum
Bende aldım ilaç öğlen 2 saat felan sürüyor etkisi neyseki uzun sürsede çalışmak zorundayım canım son aya kadar

kızlar çok ilginç birşey oldu . ben kendimi yıllardır a pozitif biliyordum. kan tahlilimde a negatif cıktı. laboratuarı aradım.du(+) diye bir durum varmış. verirken a negatif alırken a pozitifmiş benim kanım. çok ilginç değil mi. Eşim de a pozitif. Şimdi kan uyuşmazlıgı olur mu olmaz mı o_O

kızlar çok ilginç birşey oldu . ben kendimi yıllardır a pozitif biliyordum. kan tahlilimde a negatif cıktı. laboratuarı aradım.du(+) diye bir durum varmış. verirken a negatif alırken a pozitifmiş benim kanım. çok ilginç değil mi. Eşim de a pozitif. Şimdi kan uyuşmazlıgı olur mu olmaz mı o_O
Doktorunla görüş kesin bu haftalarda bu onemlı

Ben bıanda koltuktan kalkarken sag tarafıma bı agrı saplandı kitlendim yere egılıp kalkarkende agrım oluyo :( bısey olmamıstır melege insallah

Back