- 5 Kasım 2018
- 226
- 332
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım bebek yaklaşık 1 cm olduğunda kalp atışı izleniyo gayet normal aklına öyle şeyler getirmeInşallah canım bak birde bişey sorucam ben 28 inde gittim karindan baki kese 9.5 bebek 2.1 mm 29 unda tekrar gittim alttan baktı kese 11.8 bebek 3.mm çıktı sence büyümüş mu yoksa alttan baktığı için mi daha büyük net gözüktü acaba cansız mi diyorum bazen ..
Doktor vermese bile de multivitamin alabilirsin. Decavit verdi bana sen hiç yemek yiyemesen bile içinde vitamin mineral demir hepsi var. Eczaneden kolaylıkla alabilirsin. Bir de çok yüksek değilse neden ilaç vermiş anlamadım.
Benimde oğlum var. Şuana kadar benzer geçiyor. Mide bulantısı vardi. Şimdide var...gaz var birde çokça tiksinme mevcut ama ben kiz hissediyorum tabi once saglik kismet bakalim göreceğiz.İkinci bebeği olacak arkadaşlar her iki gebeliğinizde de belirtileriniz aynımıydı yoksa cinsiyete göre mi değişiyor acaba
kızımda tek belim ağrıyordu hiç midem bulanmoyodu bunda mide bulantısı beni mahvediyor özelliklede akşamları.
Benimde öğleden sonra başlıyor Bulantim sabah biraz daha birseyler yiyebiliyorum.Bu saatte midesi bulanan bir ben miyim acep
Off kusmak berbat birsey allah yardimcin olsun canim benim ara ara oluyor allahtan geçiyor sonra bi serum fln mi alsan iyi gelir aslindakızlar günaydın
elim ayağım esiyo bugün çok kötüyüm su içsem kusuyorum sabahtan beri mahfoldum
İkinci bebeği olacak arkadaşlar her iki gebeliğinizde de belirtileriniz aynımıydı yoksa cinsiyete göre mi değişiyor acaba
kızımda tek belim ağrıyordu hiç midem bulanmoyodu bunda mide bulantısı beni mahvediyor özelliklede akşamları.
dayanabilceğim boyutta değil şuan inan ki 5 kere kusma atağı geçirdim 2sinde kustum sabahtan beri bitik haldeyim geçmezse mecbur gidicem canım amin cümlemizin inşallahOff kusmak berbat birsey allah yardimcin olsun canim benim ara ara oluyor allahtan geçiyor sonra bi serum fln mi alsan iyi gelir aslinda
Geçmiş olsun cidden zor, bana o ataklar gece yatmadan önce geliyor, Allah yardımcımız olsun çabucak geçsindayanabilceğim boyutta değil şuan inan ki 5 kere kusma atağı geçirdim 2sinde kustum sabahtan beri bitik haldeyim geçmezse mecbur gidicem canım amin cümlemizin inşallah
ya içtiğim suyu çayı kusuyorum bu kadar kötü değildim noldu anlamadım bastırsın diye yarım poğaça yedim gittim onuda kustum mideme bişey girmesin istiyo resmen Amin canım inşallah atlatalım en kısa zamandaGeçmiş olsun cidden zor, bana o ataklar gece yatmadan önce geliyor, Allah yardımcımız olsun çabucak geçsin
Canım şiddeti nasılKızlar sol yanım çok ağrıyor inşallah bisey yoktur
Canım böyle devam ederse serum veriyorlar direncin düşmesin diyeya içtiğim suyu çayı kusuyorum bu kadar kötü değildim noldu anlamadım bastırsın diye yarım poğaça yedim gittim onuda kustum mideme bişey girmesin istiyo resmen Amin canım inşallah atlatalım en kısa zamanda
ya içtiğim suyu çayı kusuyorum bu kadar kötü değildim noldu anlamadım bastırsın diye yarım poğaça yedim gittim onuda kustum mideme bişey girmesin istiyo resmen Amin canım inşallah atlatalım en kısa zamanda
geçmezse gidicem zaten yok aştı beni yaniCanım böyle devam ederse serum veriyorlar direncin düşmesin diye