2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
hergün yıkıyoruz
yıkanmadan uyumuyo gündüz
dalin kullanıyoruz
bebek yağı sürüyorum vücuduna
tırnaklarınıda kesiyoz sürekli

Sancılar ne alemde aglamiyon mu
Ay kız sende benim gibi kahve asığısın ben yaklaşık 36 saat ağzıma bisey sürmedim buna su dahil

2:30 Nst..
3:31 Alper

Kahvaltı getirdiler şimdi kahve içiyoruz
Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük

Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz

Senin havuzlu doğum keyfini yerim ben Sonunda kavuştun melek oğluna ❤❤ Gözün aydın canimm

Senin havuzlu doğum keyfini yerim ben Sonunda kavuştun melek oğluna ❤❤ Gözün aydın canimm
Oyy çok teşekkür ederim, şezlongdayız şimdi
45 dk emdi geğirdi.. Diğer memede şimdi. Uzun yoldan geldi aç tabi

Arada kilo ölçüldü aşısını oldu.. 3,890gr Boy 52 cm gibi ama ölçmüyolar burda. Eve gelen ebe ölçer onu da

GöZün aydın canım güle güle büyüsün oğluşun, kolayca kurtuldun sende

Gözünaydın canım benim su gibi olmuş doğumun maşallah

GöZün aydın canım güle güle büyüsün oğluşun, kolayca kurtuldun sende
Gözünaydın canım benim su gibi olmuş doğumun maşallah

Teşekkürler kızlar, çok şükür kucaklaştık. Şimdi uyuyo daha çıplak
9-10 gibi eve gitcez sonrası abi ile tanışma ağlayan ebeveynler curcuna falan

Kız ayaktamısınız sizde
emzirmeye kalkmıştım canım
çok şükür uykumuz güzeldi
1de yatağına koydum kendim yatarken 4 buçukta kalktı 3 buçuk saat uyudu
4e kadar emzirdim yine uyudu şimdi kalktı 8 çeyrekte
kalkmasa ben kaldırcaktım aşı olmaya gitcez şimdi
sen yaptırdın mı 1. ay aşısını ?

oyy maşallah

Ups..
Suyum geldi ☺
ANaaaam günaydın. Bi uyuduk uyandık neler olmuş öleee... karamel tam da günün der doğurdun kız tebrik ederim Bundan sonrası da su gibi rahat geçsin inşallah çok amiiiin Ankebut hadi inşallah seninki sen şudur. Bence ölee. Abiiim damat oluyor sıra da bana geliyoooor adlı şarkıyı söylemek istiyorum birkaç gün. Bakalım benim dümbük nezaman gelecek. Sürekli bi totem yapıyorum ama tutmuyo bu yelek bitsin doğacak. Üstüne 2 yelek daha ördüm. La casa sen papelin hepsini izleyeyim gelecek. Dün gece o da bitti. 2 kitap bitti. Totemi bıraktım artık yapamıyom çok belli. Kaffemi aldım sabah haberlerine bakayım bi yaaapiiiim. herkesi öpüyoreee

Masallah gözünaydin inşallah canim. Sağlıkla büyüt oğlunu

Kızlar ya allah aşkına delirmek üzereyimmmmmm! Her gece şu bebeğe mama verirken küçük çaplı sinir krizleri geçiriyorum biberonu emerken etrafta akan sütlere. Ya var mi akitmayan biberon? Bendekiler avent ve tommee tippee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…