2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
3ten beri mızmız bizimki derin uyuyamadı bi türlü habire ık mık edip duruyo
dünkü bezelye gaz mı yaptı acaba ya
değişik başka bişey yemedim çünkü
Oyle oyle büyüyecekler ama bizi de yoracak herhalde kuzular. Evet kuzum bezelye yapar diye biliyorum bizimki de az önce kustu biraz normalmi ki

Günaydın hanımlar
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim emzirme ve kilo aldırmaya çalışmakla bir de oğlumla ve bebekle yeni düzene alışmaya çalışıyorum. Memede uyuyan yatağa yatınca ağlayan sabaha kadar orda kamp kuran anasını zombiye çeviren güzel kızıma selamlar bu arada ZehranurHifa Tebrik ederim. Sağlıkla büyüsün yavruşun darısı doğumu bekleyen arkadaşlara. Şunu söyleyebilirim her bebeğin gelişimi farklı oğlum bir hafta erken doğmasına ragmen güçlüydü. Emmesi kuvveyliydi. Kızım bir hafta daha geç doğdu daha erken dogsa cok daha sıkıntılı olurmus. O yuzden gelişimi bazı bebekler icin 40+ lari bile bulabilirmis onu anladim. Bir de bir sey sormak istiyorum normal doğum yapan arkadaşlar antibiyotik kullandınız mi? Bana dr yazmamış..

Cok tatlisin nisos, bebislerinizin cildi soyuluyo gibi olanlar varmi dr kuru cilt demişti 1 ay olacak hala derisi kavliyor zeytinyağı toparliyo birax sonts yine ayni
Tuzladiktan sonra o derilerden eser kalmayacak Biz de balla bir sürü şey karıştırılır macun gibi sürülür bebeğe. Tüm o ölü deriler gider. Bizim kızın da sadece ayaklarında var. Hergun yüzüm e süt, vücuduna yağ yada losyon sürüyorum belki ondandir.

Evet canım ben kullandım. Dikişler için yazıyorlar enfeksiyon kapmayalım diye. Belki dikisin azdır, çok kanaman olmamıştır ihtiyaç duymamıştır doktorun ne guzel

Günaydın kızlar. Bugun 8.gunumuz ama benim sezeryan yerim hala agrıyor. Normal mi bu sızlıyor da hatta. İlkinde cok cabuk geçmişti sanki korkmaya basladım. Sizin ne zaman gecti bu agrı sızı ya da gectı mi

Günaydın kızlar. Bugun 8.gunumuz ama benim sezeryan yerim hala agrıyor. Normal mi bu sızlıyor da hatta. İlkinde cok cabuk geçmişti sanki korkmaya basladım. Sizin ne zaman gecti bu agrı sızı ya da gectı mi
Günaydın Normal bence canım çok takılmamaya çalış 23 gün oldu bizimde ama hala ara ara sızlayıp kendini hatırlatıyor Dr kontrolde baktı herhangi bir sorun olmadığını söyledi büyük ihtimalle iç kısımlar iyileştiği için sızı hissediyoruz

Normal tabi ki canım. 8 gün çok yeni daha. 20 gün zaten ağrı oluyor. Sonra hafifliyor. İlkinde de agrimistir ama unuttun . Bunu da unutacaksin . Ben hatırlamıyorum bile nasıl bı agriydi :)

Benim iç kısımlar agrıyor canım ama sızlayan dıs kısım sanki. Kontrolde bir sorun yok demişti ama o zaman bu sızı yoktu.Saglık ocagına topuk kanı için gittiğimde sordum. Kesinin basında ve ucunda sızı olabilir oralar daha yogun kas dokusu içeriyor ve iyileşmeye oradan baslıyor dedi hemsire ama bilemedim. Acaba tekrar doktoruma mı gıtsem diye dusundum ama o kadar yogun ki randevusu yok ve gıdersem muhtemelen 3 saat beklerim ki bu imkansız iki bebeyle.İnşallah ölmem Sezeryan sırasında da böyle demiştim o geldi aklıma Uykusuzluk beni yine sacmalattı mı ne

Normal tabi ki canım. 8 gün çok yeni daha. 20 gün zaten ağrı oluyor. Sonra hafifliyor. İlkinde de agrimistir ama unuttun . Bunu da unutacaksin . Ben hatırlamıyorum bile nasıl bı agriydi :)
İlkinde kızım tam bir haftalıkken küveze girmişti. Tam 4 gün hiç ayrılmadan yogun bakım ünitesinin kapısında bekledim. Şimdi düşünüyorum da bu agrıyla nasıl beklemişim acaba o kadar agrımadı mı falan dıyorum. Ama dediğin gibi bence de unutmuşum analık işte yine olsa Allah korusun yine bekleriz.Yşne acı hissetmeyiz.Ama geçsin artık ya kızım yastıgı alıyor anne sen salla dıyor illa sallayamıyorum uzuluyorum kucagına al dıyor alamıyorum uzuluyorum

bende hiç mama vermedim sağmadımda ondan merak ettim
şimdi burda diyolar ya doymuyo şu kadar cc kendi sütüm şu kadar mama veriyom falan diye
biz ne kadar verdiğimizi bilmiyoz ondan
cahillik forever
Kilo alıyosa çiş yapıyorsa tamamdır o mantıkla gidiyoruz kuzum aman maşallah ihtiyacımız olmasın

Cok tatlisin nisos, bebislerinizin cildi soyuluyo gibi olanlar varmi dr kuru cilt demişti 1 ay olacak hala derisi kavliyor zeytinyağı toparliyo birax sonts yine ayni
Benim kız soyuluyo ya bitmedi vücudu baya azaldı surata geçti bide kulakları kıllı ne zaman dökülecek bunlar bilmiyorum
Teşekkür ederiz canım

@Meylen B bskscl Akilvar kızlar bebekleriniz hangi emziği emiyor acil yardım? Mamajoo marka almıstım emmiyor atıyor sürekli meme istiyor emmesi beni mutlu ediyor ama sakinlesmek icin de memeye muhtac
Canim ben emzik almamistim vermem diye. Ablam getirmisti 1 tane evde vardi. Kutusunu.attim hatirlamiyorum markasini ama B le.baslayan bir.markaydi. Damakli emzik. Ama oyle pahali bir sey degil normal.bir emzik. Bence markasindan degil bebege gore degisir.

Gözün aydın bahtı açık olsun kuzunun 23 temmuzda mı gelmeyi seçti . Bende seni arıyordum acaba dogurdu mu dıye

Doğuramayanlar çok tatlısınız bence hepinizi öpüyorum ❤
Sinsi doğurun kızmicam söz
SİNSİ doğumu bile hakettik daha ne olsun. Hareketleri azaldı bayaa eskisine göre biraz korkuyorum yalan yok. Sürekli bi takipteyim. Canım senin diğerlerinden fazla sıcaklaman normal. Hormonlar tavan sonuçta menopozlular gibisindir. Ama halk arasında varya lohusa minnacık rüzgardan bile hastalık kapar inancı. Bence yanlış ama anlatamazsın. Bebişte bizim kızdaki isilik tamamen sıcakla alakalıydı 2 battaniye filan örtüyolardı. Doktor kızınca accık açtılar geçti valla hemen. Bu arada emzirirken bi kat soy. ELini filan açmak lazım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…