2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim Öküz kocalık dediki böyle Bi şahaser yapmışım ne hediyesi 😑 sanki o doğurdu 😳onun beynini yerim bişey almazsa 😁😁
Ayyy ben dün gece biraz yedim çocuğun huysuzluğu bana da geçti baktım oturmuş la casa de papel izliyor saydım bende 😪 9 ay taşıdık be bi de üstüne oramızda buramızda açılan yaralarla uğraştık 😳 hediyeyse bizimki de hediye

Geçmiş olsun kuzum öncelikle , rabbim şifa Versin o ilk titremeler falan biraz sıkıntılı gercekten, Bana depend değilde indirimden aldirmisti ebeler yandan bebek bezi gibi takilanlardan, Yeni ya o yüzden sızlıyor olabilir canım 2güne daha iyi hissedersin sonrasindada yavaş yavaş toparlanirsin o kadar etkilemez seni, anı hareketler yapma yine de dikkatli ol 😘
Aynen canım doktoruma da aradım sordum sıkıntı yok kullan ama kanamam azalınca orkid tak dedi bakalım buğün 3. Günümüz daha iyi olacağım inşallah 😍

O değil de artık eşimin bana hayran hayran bakmasına ömrümü veresim geliyor. Hiç bişey almasa da olur. Takdir ediyor ya o bana yeter. Onun gözünde süper kahraman gibiyim 😃😃 yanında yardım edenler varken farkedemiyorlar da . Ona gece gunduz tek bakınca saygı duyuyorlar 😀 bir an evvel yalnız kalın bence 😀hiç bozulmasin inşallah amin 😘😘

Kız ben rahat insanım ondan salın biraz valla takılmıyorum hiç bişeye ne istiyosam da söylüyorum hiç bi günüm boş geçmedi hep evim dolu sallamıyorum valla alıştım galiba 😁
Az kaldı azıcık daha dayan eşinle çocuğunla kalacaksın canım inşallah 🙏

Vallahi ne cok isterdim rahat biri olmayi ama yapamiyorum o cocuk mikrop kapacak huzursuzlanacak bie tarafina birsey olacak diye diken ustunde oturuyorum birde tutmayi bilmeyip almaya calisanlar beni verem ediyor bebenin kafasi bi dusuyor Allahimmmm ustune atlayasim geliyor lan kucagina almasan nolur yattigi yerden sev iste ama yoook illa alinacak bir kv felan ailece gelio misafir gibi oturuyo annem habire hizmet ediyo ona cinleniyorum annemle kavga ediyorum ayyy bi gecse su surecler bugun asiya goturdum kv git saglik ocaginin oninde bekle hayirdir dedim ilk asi ya yaninda olayim dedim diyo o bile batiyo 😢

aşının ne olduğunu bilmiyorum ama 24ünde doğduk biz
25 temmuzda 1. ay aşısına gelceksiniz dedi sağlık ocağına ilk gittiğimizde topuk kanı aldırmaya
Ben 4 temmuzda doğurdum 5 ağustosta çağırdı canım 1. Ay aşısı için
Ya aşı kartını şimdi buldum. Bugün çağırmış. Biz gitmedik. Yarın gitsek bir sıkıntı olur mu ya. Bir günden bişey çıkar mı ki. Hepatit b aşısı olacak. Nasıl günü karıştırdım ya. Hay allah

Vallahi ne cok isterdim rahat biri olmayi ama yapamiyorum o cocuk mikrop kapacak huzursuzlanacak bie tarafina birsey olacak diye diken ustunde oturuyorum birde tutmayi bilmeyip almaya calisanlar beni verem ediyor bebenin kafasi bi dusuyor Allahimmmm ustune atlayasim geliyor lan kucagina almasan nolur yattigi yerden sev iste ama yoook illa alinacak bir kv felan ailece gelio misafir gibi oturuyo annem habire hizmet ediyo ona cinleniyorum annemle kavga ediyorum ayyy bi gecse su surecler bugun asiya goturdum kv git saglik ocaginin oninde bekle hayirdir dedim ilk asi ya yaninda olayim dedim diyo o bile batiyo 😢
Bak normalde aşırı takıntılı asabi biriydim cidden cinlenir ya insan o cinler tepemden gitmezdi bu çocuk beni aşırı değiştirdi nasıl becerdim bilmiyorum ama en sıkıntısız süreçteyim 🤷🏼‍♀️

Ya aşı kartını şimdi buldum. Bugün çağırmış. Biz gitmedik. Yarın gitsek bir sıkıntı olur mu ya. Bir günden bişey çıkar mı ki. Hepatit b aşısı olacak. Nasıl günü karıştırdım ya. Hay allah
Yok canım bişey olmaz bana 5inde müsait değilsen 6sında gel dedi yarın mutlaka git ama

Yok kıZ ne bilenmesi. Masraf değil ki mesele gönülden gelen bişey yok
Canım benim kıyamam sana. Sen yine de lohusalık bitince bı daha değerlendir . Ben lohusayken söylediğim bı kaç laftan ötürü sonra üzüldüm çünkü. Keşke demeseydim diye. Bazen yanlış yorumlayabiliyoruz. Haklı da olabilirsin ona da bişey diyemiyorum. Sadece kendini uzmeni istemiyorum. Senin en büyük hediyen koynunda ♥️♥️

G gulayavsar @Meylen bizim adamlarda iş yokmuş ya 😑 hayır bunu Doğumdan önce düşünmüş olmaları gerekmez mi? Sonradan birden olmuş bişey değil 🤨 ne yalan söyleyim içim çok buruk lohusalık hormonları da var zaten 😖
Amannn 2 seneyi aşkın evliyim ilk defa kocam umrumda değil inanır mısın 😁 kızımla aşk yaşıyorum allam nasıl güzel doğurdum diye ortalarda geziyorum millete çatır çutur cevap veriyorum çok uykusuzum yorgunum ama hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum kocalığa da diyorum hatta seninle işim bitti alacağımı aldım diye 😁😁😁

Canım bende normalde yumuşak yuzluyumdur ama çok kişiye kucağına alma dedim. Bunun için kırılacak olan defolsun gitsin.

Back