2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bende normalde yumuşak yuzluyumdur ama çok kişiye kucağına alma dedim. Bunun için kırılacak olan defolsun gitsin.
Bende ablamla kavga ettim bu yüzden foto çekiliyorduk ailecek bi baktım almış benim oğlanı 6 yaşındaki yiğenimin kucağına verecek foto cekecekmiş çıngar cıkardım. 6 yasında çocuk tutabilirmi düşürse ne olacak o cocuğunu tanıyormuş hey Allam ya bide bana dio ben çocuklara söz verdim dedim kime sordun da söz verdin? Çocuklar ağlamaya başladı ablam bozuttu gitti diğer odaya ogün bi konuşmadık:))

Benimde açıklığım var mıdır dersin 😳. Annem yarın kontrolün var acele etme yarın gideriz diyorda, beklesem mi gitsem mi bilemedim.

Benimde dün geldi nişanım canım. Yani son zamanlarda her zaman sümüksü akıntım vardı, ama dün içersinde bir pıhtı minicik kan olduğu halde geldi. Seninde bu şekilde miydi?

MaşaAllah kuzumm 😍🤩😘. Hadi darısı başımıza, kafa gelişimi önden mi gidiyordu?
Nişan dediğimiz şey illaki sümüksü mu olması lazım benimde kahverengi leke gelmiş acaba nişan mı.

Amannn 2 seneyi aşkın evliyim ilk defa kocam umrumda değil inanır mısın 😁 kızımla aşk yaşıyorum allam nasıl güzel doğurdum diye ortalarda geziyorum millete çatır çutur cevap veriyorum çok uykusuzum yorgunum ama hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum kocalığa da diyorum hatta seninle işim bitti alacağımı aldım diye 😁😁😁
Bende kocama aynını diyorum ama kocamında ben pek umrunda değilim gibi gözü bebekden başka bişiy görmüyor zaten:)) çok evhamlı çok niye ağlıyor ay ateşimi var baksana 2 saatte bir besle olmaz gece uykusuna güvenmem ben.ya sarılık olursa bana yine sararmış gibi geliyor bu doktora ne zaman götürcez şu hastaneye mi götürsek busefer yoksa buna mı vs vs hiç bitmiyor :)) benimki eve çiçek yaptırmış altınıda bana değil oğluna almış ey allam

Canım bende normalde yumuşak yuzluyumdur ama çok kişiye kucağına alma dedim. Bunun için kırılacak olan defolsun gitsin.

Iste sorun esimin ailesi olmasi bizden kimseyi kabul etmedi annem 40ı cikinca gelsin herkes dedi ki ben kendi tarafima lafimi esirgemem ama iste esim yanlis anlayacak kirilacak aramiz bozulacak diye sessiz kalmaya caba sarfediyorum ama kv gitmis beni sikayet etmis ben torunumu dogru duzgun sevemiyorum beni cok geriyo dokunmak istedigimde felan demis esim icinden canavar cikti bi rahat ol diyo 8 sene sonra kavuşunca kusura bakasin kimse dedim nesine rahat olayim kadina 5 kere kafasini tut dedim hala tutmuyo oyuncak mi bu cocuk Allah korusun birsey olsa kim bunun vebaliyle yasayacak

Kızlar buarada ben oğlumun adına mail hesabı açtım hergün çektiğim fotoları ve ogünle ilgili yaşadıklarımızı anlatıyorum 18 yaşına gelince doğumgünü hediyesi olarak mail ve şifresini vericem bir hatıra kalsın:) nette gördüm bende yaptım fikir olsun belki yapmak isteyen olursa..

Gerçekten iyi buhran geçirmiyorsun benim boğasım geliyo 😡 geliyosanız yardım edin bari yemek yapın ev temizleyin utu yaoin bir isin ucundan tutun yok daha 1 aylik cocuk elden ele geziyor uyurken minciklayip duruyorlar cocuk huzursuzlanip uyaniyor gece ben cekiyorum uyusun aman ellemeyin diyorum ben kotu oluyorum vallahi bebemide alip cekip gidesim var 😭
Ah ah keşke dediğin gibi olsa.. Çocukları ellemesşnler de ben iş güç yemek beklemem.
Erkeklere Molotof :sinirli:
Sesli güldüm deli :KK200:
Bu kv beni çıldırtacak başınasilahdayayanemoji 😣😣😣😣
Welcome to the Kaybedenler Kulubü :deli::deli:

O değil de artık eşimin bana hayran hayran bakmasına ömrümü veresim geliyor. Hiç bişey almasa da olur. Takdir ediyor ya o bana yeter. Onun gözünde süper kahraman gibiyim 😃😃 yanında yardım edenler varken farkedemiyorlar da . Ona gece gunduz tek bakınca saygı duyuyorlar 😀 bir an evvel yalnız kalın bence 😀hiç bozulmasin inşallah amin 😘😘
o levele geçelim biran önce
çok amin 🙏🤣

Kizlar bebeklerinizin kusma durumu nasil. Ya benim dun aksam ve bu aksam ayni saatte baya yogun kustu. Acaba sutum mu fazla geliyo. Cunku baya emiyo Genellikle aksam saatleri cok uyanik gunduz daha uyku halinde gunduz kusmuyo emzirdikten sonra Ama iki aksamdir kusuyor.

G gulayavsar @Meylen bizim adamlarda iş yokmuş ya 😑 hayır bunu Doğumdan önce düşünmüş olmaları gerekmez mi? Sonradan birden olmuş bişey değil 🤨 ne yalan söyleyim içim çok buruk lohusalık hormonları da var zaten 😖
ah ahh nerde onlarda o ince düşünce
hamileliğim o kadar zor geçtiki
bilen bilir 6 ay kıpırdamadan yattım
hergün her saniye yine suyum gelcek mi korkusuyla günlerce gecelerce uyuyamadım
her gece ağlayarak rüyalarımda çığlık atarak uyandım hepsini biliyo bunların
ne iğneler ne serumlar ne ilaçlar içtim
hayatımda ilk defa hastanede yattım günlerce tuvaletimi bile altımdan aldılar kalkmadan yatırdılar
ben bu kadar şeyi çektim bide üstüne doğum ağrısı sancısı
kız nerden aklıma getirdin şimdi bunları ya
lohusalık depresyonu loading 🙄

Kızlar buarada ben oğlumun adına mail hesabı açtım hergün çektiğim fotoları ve ogünle ilgili yaşadıklarımızı anlatıyorum 18 yaşına gelince doğumgünü hediyesi olarak mail ve şifresini vericem bir hatıra kalsın:) nette gördüm bende yaptım fikir olsun belki yapmak isteyen olursa..
ya çok güzelmiş 😍❤️
bende yapıcam 🤣

Back