2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bebeğiniz doğum kilosuna ne kadar zamanda ulaştı acaba benim bebeğim 9 günlük. Dogum kilosunun 60 gram altında doktor biraz daha almalıydı dedi.
Canım ben 1 haftanın sonunda dogum kılosuna ulaşmış olmalı dıye bılıyorum ama sizinki de fena değil bence cok fark yok

3650 doğdu bizimki 8. günü kontrole gittiğimizde 3330du 320 gram altındaydı
10 gün sonra çağırdı
18. gün 3720ydi
doğum kilosunu 70 gram geçmişti
15 günden sonra anca geçiyo yani telaşlanma bence
Canım 5. Gün 3090a düşmüştü 14. Gün 3400 olmuştu ama sınırı nedir bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Canım ben 1 haftanın sonunda dogum kılosuna ulaşmış olmalı dıye bılıyorum ama sizinki de fena değil bence cok fark yok
Tamam kızlar sağolun sarılık oldugu için doktor garantici davranıyor

Bebelerden kvlerden farklı bir konuda bugün aklıma gelen birşey var.
Benim babam bende ve diğer 2 kardeşimde de anneme doğumlarda ya eve çiçek yaptırmış ya da hediye almış (çok düşünceli bir eştir) fakat 13 gün oldu Doğum yapalı benimkinden hiç ses yok.
Sizde durumlar nedir kızlar eşlerinizden bir hediye geldi mi 🙃 azıcık kocaları çekiştirelim

Benimde açıklığım var mıdır dersin 😳. Annem yarın kontrolün var acele etme yarın gideriz diyorda, beklesem mi gitsem mi bilemedim.

Benimde dün geldi nişanım canım. Yani son zamanlarda her zaman sümüksü akıntım vardı, ama dün içersinde bir pıhtı minicik kan olduğu halde geldi. Seninde bu şekilde miydi?

MaşaAllah kuzumm 😍🤩😘. Hadi darısı başımıza, kafa gelişimi önden mi gidiyordu?
aynen canim kahverengi akintim vardi ama ufacik geldi nişan sonra cogaldi akintim bende sanci bekliyorum eşim geldim yürüyüşe cikcaz bakalim simdilik sancim felan yok

Valla yaa 😃😃 iyi yanlarını da söylemeden olmaz dolaba iki saklama kabı sarma sarıp koymuş. Balkonumdaki çiçeklerinin düzenini degistirmis. Balkon Minderlerimin yüzlerini yıkayıp geri dikmis falan ama işte evi kendi evi sanıyor sanırım 😃😃 Buzdolabimda tüm reçel kaplarini bı bambunun üstünde tutuyorum ben. Onları ayırmış. Salça koyduğum kabı değiştirmiş kaşık catallarin yerini değiştirmiş. Kullandığım çaydanlığı kaldırmış eski çaydanlığı ortaya çıkarmış 😀😀 oysa ben mama suyu kaynatiyorum diye özellikle aldım o çaydanlığı kirec kalıntısı falan olmasın diye 😃😃😃😃
Kızım bunlar harika olaylar ❤ Benim ki kıçında mini etekle geliyor. Geçerken uğradım diyor bebeği seviyor kıçını kaldırmadan gidiyor 🤦‍♀️ Yemegin var mi, ihtiyacın var mı falan hiicccc 😒 Sanslisinizzzz ❤❤

Benim babam bende ve diğer 2 kardeşimde de anneme doğumlarda ya eve çiçek yaptırmış ya da hediye almış (çok düşünceli bir eştir) fakat 13 gün oldu Doğum yapalı benimkinden hiç ses yok.
Sizde durumlar nedir kızlar eşlerinizden bir hediye geldi mi 🙃 azıcık kocaları çekiştirelim
daha dün kuzenim geldi hediyesini verdi falan seninki ne aldı diye sordu hiçbişey dedimm
aaa ne odunmuş oda sen o kadar şey çektin onun kızını doğurcam diye bi hediye almadı mı sana dedi
bi buruldum ama yapcak bişey yok maddi olarak zordayız ben maaş alamadığım için şuan doğum paramın gelmesini bekliyo bence
şuan tek maaş evin kredisi faturalar falan zorlanıyo oda farkındayım ama pahalı bişey olmasada ufak bişey bi çiçek bile olsa beklerdim yani

kız alıştı hergün banyo yapmaya sular kesik bu saat oldu hala gelmedi kızda huysuzlanıyo durmuyo
oynatmaya az kaldıı 🙄

Cartierden bileklik aldi ❤ Ama ben ina bisey almamisim diye kendine dolap düzdü boyu devrilesice 🤦‍♀️

Kızım bunlar harika olaylar ❤ Benim ki kıçında mini etekle geliyor. Geçerken uğradım diyor bebeği seviyor kıçını kaldırmadan gidiyor 🤦‍♀️ Yemegin var mi, ihtiyacın var mı falan hiicccc 😒 Sanslisinizzzz ❤❤
Aha aynı benim kayınvalide tek sanardım mini etekle gezen ve hiçbirsey yapmayan bir tane daha varmış😂

Sağlık ocağında geldik. 3 asi birden yapıldı . İki bacak bı koldan. Zatürre verem boğmaca difteri vs gibi karma asilarmis. Kolunu tuttum ama bacaklara sıra gelince aglamasindan sedyeye yikiliverdim. Baygınlık değildi ama içim bosaldi bı an ağlamaktan . Diğer hemşireye hallettiler ama tüm oda bana güldü ilk çocuk böyle işte diye:) kucağıma alınca sustu anında uyudu ona mutlu oldum demek ki ağrısı yok diye. Sonra da göz kontrolü vardı oğlumu uyandiramadigi için doktoru hafta içi bı gün goturucem. Bu aşı bazen ateş yaparmış bazen de hiç bişey yapmazmis. Hiç ateslenmesin ve ağrısı varsa geçsin diye önden calpol vericem ateslenecekmi agriyacak mı diye bekleyemem dedim. 1 çay kaşığı ver madem sen çok paniksin dedi doktor da güldü 😀 3 gün banyo yasak. Bakalım bu gece nasıl geçecek. İnşallah mışıl mışıl uyur yavrum. Allah'ım acılarını gostermesin. Kolum kopsa dayanirim ama o iğnenin tenine dokunduğunu görmeye dayanamıyorum :(
Gecmis olsun canim 4 gune bizimde var ah bu asilarr poff😭

Aynı düşüncedeyim Canım 😞 bizde de durumlar farklı değil işin maddiyat kısmı değil de manevi kısmı önemli. Ben bir de özel günleri çok severim bir t shirt dahi olsa alır gelirim ve de kutlamak isterim. Ailemden de böyle gördüm 😔 Doğumda da özellikle beklerdim bi çiçek alıp gelmesini 😔
daha dün kuzenim geldi hediyesini verdi falan seninki ne aldı diye sordu hiçbişey dedimm
aaa ne odunmuş oda sen o kadar şey çektin onun kızını doğurcam diye bi hediye almadı mı sana dedi
bi buruldum ama yapcak bişey yok maddi olarak zordayız ben maaş alamadığım için şuan doğum paramın gelmesini bekliyo bence
şuan tek maaş evin kredisi faturalar falan zorlanıyo oda farkındayım ama pahalı bişey olmasada ufak bişey bi çiçek bile olsa beklerdim yani

Kızlar bu emzirme parası bankaya gönderildi diyor. Hangi bankadan aliyoruz bunu? Bir de hesap no lazim değil sanırım. Kimlikle mi aliniyor

Back