2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızım bunlar harika olaylar ❤ Benim ki kıçında mini etekle geliyor. Geçerken uğradım diyor bebeği seviyor kıçını kaldırmadan gidiyor 🤦‍♀️ Yemegin var mi, ihtiyacın var mı falan hiicccc 😒 Sanslisinizzzz ❤❤
Babaannecim de diyomu severken😅

kızlar ben gerçekten çok kıskanç bi insan olduğumu anladım. babaannesi ben yerimden hemen kalkamadığım için bebeği alıp gazını çıkarıyor altını değiştiriyor uyutuyor falan. bi yandan ne güzel ilgileniyor diyorum bi yandan da kızımı kıskanıyorum manyak mıyım neyim ya 😕

bide kızçem 2 günde 295 gram vermiş hemşire bu kadar fazla olması evet normal değil ama çabuk toparlar dedi. benim kanım negatif eşimin pozitif olduğu için kan uyuşmazlığı zaten bekliyorduk, kızım da pozitif olunca onaylanmış oldu. bu yüzden sarılık riski çok yüksek ağladıkça emzirmen daha iyi olur dedi hemşire ben de öyle yaptım neyse ki sarılık şimdilik çıkmadı inş çıkmaz da. ama kan uyuşmazlığı için iğne oldum. 😒

bugün de eve geldik. ev hastaneden sonra aşırı sessiz ve sakin geldi kızım da evde çok daha huzurlu uyuyor. eşim kızının dibinden ayrılmıyor resmen çok komikler 😍😍

Nasil memnun musun ben de carsamba gidicem ilk kez sibel hanima bir de ben manisada oturuyorum eger memnun kalmazsam manisada bir doktora goturucem
benim kadın doğum doktorum mehmet beyde kızını ona götürüyomuş
onun tavsiyesiyle ona gittim ben canım
memnunum güler yüzlü çok tatlı bi bayan

Senin kv benimkinin modelinden.3 günde 400 gr aldı oğlum sadece anne sütü ile mama verelim desem sevinir hemen verelim der.Hastanede yanımda o kalsaydı benim süt falan olmazdı dayardı çocuğa mamayı.Bence hiç yüz verme.Dr tavsiyesine göre hareket et.Insallah anne sütü yeterli olur.Olmazsa da iki bebe sonuçta dünyanın sonu değil ya.Takviyeni yaparsın.Allah kolaylık versin canım.Biz tek bebe ile zombi gibi geziyoruz.Sizinki takdire şayan.💪💋
Valla direniyorum ama sinir de oluyorum😥 sağol canım 🥰
Allah kolaylık versin canım benim. Kan değerlerine bakıldı mı malum çoğumuzun değerleri düştü doğumdan sonra o da yorgunluk yapıyor 😑 bizim gittiğimiz çocuk doktoru anne sütünün her zaman yettiğini çevrendeki herkesi dinle ama asla yapma mottosunu kullanmam gerektiğini söyleyip duruyor. Bende ona göre hareket edip rahat takılıyorum. Hatta sayfasına yazan annelerden ikiz bebekleri olana 4 bebeğe kadar sütünün yettiğini belirtip hiç mama verdirmemiş ve çok sağlıklı büyümüş bebişler. Dilerim sende de herşey yoluna girer🙏🏻🙏🏻
12.9 hb. İnşallah canım.
Kızlar gece çok sancılanıyor ya çok korkuyorum hiç durmuyor biraz emiyor sancı geliyor bırakıyor sonra yine vermeyi deniyorum biraz alıyor sonra memeyi tutamıyor gibi yapıyor normalde tutuyor anlamıyorum 😭😭😭😭
Gaz çok zor ya gerçektem
Sütün varsa tamamdır canım zaten kilosuna göre mama ver yada süte devam diyolar kimseyi takmamak gerek
Dün çocuğu emzirdim salona geçtim benim yırtık kızım ağla ağla anam var kaynanam var halalar var bana vicdansız anne muamelesi yaptılar çocuğu emzirsene diye dedim mememi kesip ağzına bantlicam açlıktan yapmıyo anlamıyor musunuz diye 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Hahahhaha ben de o yepkiyş vereyim bir dahakine
Lahana mevsimi değil ki ama bugün çıkıcam inşallah marketlerde vardır 🤔 ben de duymuştum onu haşlayıp mi kapatmalı acaba sıcak sıcak yoksa çiğden mi?
Canın hem buzluğa ay hem haşla. Sopuk aıcak kompres yap
Kızlar bebeğiniz doğum kilosuna ne kadar zamanda ulaştı acaba benim bebeğim 9 günlük. Dogum kilosunun 60 gram altında doktor biraz daha almalıydı dedi.
Canum 8. Gün gittipimizde 100 er gram aDılar. Bakalım

Bebelerden kvlerden farklı bir konuda bugün aklıma gelen birşey var.
Benim babam bende ve diğer 2 kardeşimde de anneme doğumlarda ya eve çiçek yaptırmış ya da hediye almış (çok düşünceli bir eştir) fakat 13 gün oldu Doğum yapalı benimkinden hiç ses yok.
Sizde durumlar nedir kızlar eşlerinizden bir hediye geldi mi 🙃 azıcık kocaları çekiştirelim
Benim Öküz kocalık dediki böyle Bi şahaser yapmışım ne hediyesi 😑 sanki o doğurdu 😳onun beynini yerim bişey almazsa 😁😁

Evet kuzum ilk kez yıkadım açtım müziği getirdim salona küveti filesini taktım çevire çevire yıkadım 😍
Benim kız kardeşim 8 gün kaldı diğer günlerde diğer günlerde annem kayınvalidem dönüşümlü kaldı bacımla çok rahatım hatta sıkılmıyodum ses oluyordu nefes oluyordu ama o kalınca diğerlerine kalma diyemiyodum
Kardeşime onların yanında artık tek denemek istiyorum dedim iyiyim dedim tamam zorlanırsan geliriz dediler ama gene geceye kadar gelip oturuyolar 😁😁😁

Gerçekten iyi buhran geçirmiyorsun benim boğasım geliyo 😡 geliyosanız yardım edin bari yemek yapın ev temizleyin utu yaoin bir isin ucundan tutun yok daha 1 aylik cocuk elden ele geziyor uyurken minciklayip duruyorlar cocuk huzursuzlanip uyaniyor gece ben cekiyorum uyusun aman ellemeyin diyorum ben kotu oluyorum vallahi bebemide alip cekip gidesim var 😭

Kızım bunlar harika olaylar ❤ Benim ki kıçında mini etekle geliyor. Geçerken uğradım diyor bebeği seviyor kıçını kaldırmadan gidiyor 🤦‍♀️ Yemegin var mi, ihtiyacın var mı falan hiicccc 😒 Sanslisinizzzz ❤❤
Senin ki Türk aile standartlarına aykırı bacım numunelik 😀 anaclik sıfır . Sakin sen öyle olma 😜

Benim babam bende ve diğer 2 kardeşimde de anneme doğumlarda ya eve çiçek yaptırmış ya da hediye almış (çok düşünceli bir eştir) fakat 13 gün oldu Doğum yapalı benimkinden hiç ses yok.
Sizde durumlar nedir kızlar eşlerinizden bir hediye geldi mi 🙃 azıcık kocaları çekiştirelim

Ahh ahh 1 ay oldu ama hala tık yok bende bugün sitem ettim evlendirirken cocuğu artik banada bir hediye alirsin dedim 🤣

Hastanedeyken bende aZcik buruktum meğer hastane çiçek kabul etmiyormus. İse gittiği ilk gün çok güzel bir çiçek gönderdi eve çok mutlu oldum. Bir de altın bilezik almış oğlumun hatırası diye. İnsan gerçekten kimseden değil ama eşinden bekliyor . Görünce de mutlu oluyor.

Hastanedeyken bende aZcik buruktum meğer hastane çiçek kabul etmiyormus. İse gittiği ilk gün çok güzel bir çiçek gönderdi eve çok mutlu oldum. Bir de altın bilezik almış oğlumun hatırası diye. İnsan gerçekten kimseden değil ama eşinden bekliyor . Görünce de mutlu oluyor.
anam ne bileziği bi çiçek alsa onada razıydım 🙄
yok bizimkiler öküz çıktı @Meylen 🤣

Gerçekten iyi buhran geçirmiyorsun benim boğasım geliyo 😡 geliyosanız yardım edin bari yemek yapın ev temizleyin utu yaoin bir isin ucundan tutun yok daha 1 aylik cocuk elden ele geziyor uyurken minciklayip duruyorlar cocuk huzursuzlanip uyaniyor gece ben cekiyorum uyusun aman ellemeyin diyorum ben kotu oluyorum vallahi bebemide alip cekip gidesim var 😭
Kız ben rahat insanım ondan salın biraz valla takılmıyorum hiç bişeye ne istiyosam da söylüyorum hiç bi günüm boş geçmedi hep evim dolu sallamıyorum valla alıştım galiba 😁
Az kaldı azıcık daha dayan eşinle çocuğunla kalacaksın canım inşallah 🙏

Back