2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar bebeklerinizin kusma durumu nasil. Ya benim dun aksam ve bu aksam ayni saatte baya yogun kustu. Acaba sutum mu fazla geliyo. Cunku baya emiyo Genellikle aksam saatleri cok uyanik gunduz daha uyku halinde gunduz kusmuyo emzirdikten sonra Ama iki aksamdir kusuyor.
benimki çok emdiğinde memedeyken öksürüyo boğulur gibi
ağzına bi bakıyom peynir gibi beyaz beyaz olmuş

benimki çok emdiğinde memedeyken öksürüyo boğulur gibi
ağzına bi bakıyom peynir gibi beyaz beyaz olmuş
Peynir gibi olmasinda sikinti yokmus doktor.soylemisti benim.de gunduz o sekilde ama 2 aksamdir sanki.agzinda sut biriktirmis gibi kustu bir kac defa uzuldum ya

Canım benim kıyamam yaaaa. Bunların hiç biri kolay süreç değil. O yüzden sen bir kahramansın 🥰 hiç depresyonluk bir durumumuz olmasın içimizi döküp rahatlayalım beraber ağlarız da güleriz de 💪🏻 Herkes kendi öyküsünü yazıyor işte ☺️ Kucaklarımızdaki için neler yaptık şükür sağlıklılar ve bizimleler. 🙏🏻
ah ahh nerde onlarda o ince düşünce
hamileliğim o kadar zor geçtiki
bilen bilir 6 ay kıpırdamadan yattım
hergün her saniye yine suyum gelcek mi korkusuyla günlerce gecelerce uyuyamadım
her gece ağlayarak rüyalarımda çığlık atarak uyandım hepsini biliyo bunların
ne iğneler ne serumlar ne ilaçlar içtim
hayatımda ilk defa hastanede yattım günlerce tuvaletimi bile altımdan aldılar kalkmadan yatırdılar
ben bu kadar şeyi çektim bide üstüne doğum ağrısı sancısı
kız nerden aklıma getirdin şimdi bunları ya
lohusalık depresyonu loading 🙄

Hepinizin bebişlerini Allah bagislasin kizlar bana bi akil verin nolur daha doguramadim karnim semsert bazen nefesi zor aliyorum vallahi yalanci sancilar kasik agrilari uykusuzluk sicak hat safhada bu sabah nişanim geldi ve hala yogun bi akintim var doktor bugün hersey yolunda acilma yok ama bebek asagi cok bastiriyor dogum yakin dedi (insAllah) gelgelelim bugün bi Plan yapdim dedim yemegi yiyelim hafifde adet sancisi gibi sancim var yürümek isdiyodum kaynanamlar aradi isdiyosaniz gelin parkda oturalim diye ben gitmek isdemedim kizlar cünki kayinpederin yaninda suyum gelcek sancim gelcek diye zaten heycanliyim nişan geldinden beri cünki ilk kizimda nisanim geldi gün suda geldi ama beyfendiye anlatamiyorum yok neymis hep bahane buluyomusum ailesine gitmemek icin oda artik benim aileme böyle yapcakmis konu hemen sen ben oldu ya benim hormonlar zaten bi milyon bide eski konulari acildi sinirden oturdum agliyorum valla ne anlayissizlik zoruma gidiyo ya yoksa niye gitmeyim ben leke geliyo nolur nolmaz diyorum adam bana eskileri aciyo :kızgın::kızgın::kızgın:

😬😬😬 aşk yaşayanlar klübü
Amannn 2 seneyi aşkın evliyim ilk defa kocam umrumda değil inanır mısın 😁 kızımla aşk yaşıyorum allam nasıl güzel doğurdum diye ortalarda geziyorum millete çatır çutur cevap veriyorum çok uykusuzum yorgunum ama hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum kocalığa da diyorum hatta seninle işim bitti alacağımı aldım diye 😁😁😁

Bende kocama aynını diyorum ama kocamında ben pek umrunda değilim gibi gözü bebekden başka bişiy görmüyor zaten:)) çok evhamlı çok niye ağlıyor ay ateşimi var baksana 2 saatte bir besle olmaz gece uykusuna güvenmem ben.ya sarılık olursa bana yine sararmış gibi geliyor bu doktora ne zaman götürcez şu hastaneye mi götürsek busefer yoksa buna mı vs vs hiç bitmiyor :)) benimki eve çiçek yaptırmış altınıda bana değil oğluna almış ey allam
🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Mıçtıkları yetmiyo bide tüy dikiyorlar senin kocanada Molotof 😡

Canım benim kıyamam yaaaa. Bunların hiç biri kolay süreç değil. O yüzden sen bir kahramansın 🥰 hiç depresyonluk bir durumumuz olmasın içimizi döküp rahatlayalım beraber ağlarız da güleriz de 💪🏻 Herkes kendi öyküsünü yazıyor işte ☺ Kucaklarımızdaki için neler yaptık şükür sağlıklılar ve bizimleler. 🙏🏻
çok şükür sağlıkla aldım ya kucağıma dahada başka bişey istemem
dediğin gibi herkesin bi öyküsü var
ben hamileliği zor geçirdim bebeğim şimdi hiç üzmüyo beni o günleri unutturur gibi ❤️

Hepinizin bebişlerini Allah bagislasin kizlar bana bi akil verin nolur daha doguramadim karnim semsert bazen nefesi zor aliyorum vallahi yalanci sancilar kasik agrilari uykusuzluk sicak hat safhada bu sabah nişanim geldi ve hala yogun bi akintim var doktor bugün hersey yolunda acilma yok ama bebek asagi cok bastiriyor dogum yakin dedi (insAllah) gelgelelim bugün bi Plan yapdim dedim yemegi yiyelim hafifde adet sancisi gibi sancim var yürümek isdiyodum kaynanamlar aradi isdiyosaniz gelin parkda oturalim diye ben gitmek isdemedim kizlar cünki kayinpederin yaninda suyum gelcek sancim gelcek diye zaten heycanliyim nişan geldinden beri cünki ilk kizimda nisanim geldi gün suda geldi ama beyfendiye anlatamiyorum yok neymis hep bahane buluyomusum ailesine gitmemek icin oda artik benim aileme böyle yapcakmis konu hemen sen ben oldu ya benim hormonlar zaten bi milyon bide eski konulari acildi sinirden oturdum agliyorum valla ne anlayissizlik zoruma gidiyo ya yoksa niye gitmeyim ben leke geliyo nolur nolmaz diyorum adam bana eskileri aciyo :kızgın::kızgın::kızgın:
Senin her türlü şekilde alttan alınman lazım şuan...
Anlamıyorsa seni strese sokmaya hakkı yok. Gitmek istemiyorsan gitmezsin ama halin varsa eğer ve park yakınsa altına ped tak git yoruldum diye dönersin.

Iyyyyy Allam Allam şu pipi muhabbeti nedir ya nefret ediyorum
Sen bir de bana sor en sevmediğim şey çocuğa cinsiyetçi yaklasımları empoze etmek 😡
Uyanmasını bekleyememis mi?
Bekleyemedi. Benim annem abime gösterirken kıyamıyor ikiside sessizce duruyor oyle gösteriyor
Ah ah keşke dediğin gibi olsa.. Çocukları ellemesşnler de ben iş güç yemek beklemem.

Sesli güldüm deli :KK200:

Welcome to the Kaybedenler Kulubü :deli::deli:
Evet çarşamba gidiyor annem var diye
yatağıma yatıyoz beraber meme ağzında hem emişip hem koyniş koyniş uyuyoz 🤣

Ben korkarım yatamam oyle ezerim falan minişi :))

Kizlar kayinvalide konusu konusulmus. Benim.kayinvalidem bana o kadar guzel bakti ki elimi bir seye surdurtmedi Allah bin kere.razi olsun bana ozel yemekler yapti kayinpederim dolabi doldurdu ben cabuk igleseyim diye kemik.sulu corbalar valla.annem o kadar iyi bakmazdi yani. Esimi de cok severdim dogumdan sonra iyice hayran oldum. Bana.ne.kadar iyi baksa da esim ve bebegimle artik yanliz olmak istiyorum😊

Hepmi aynı be kardeşim bizde ne zaman ailesiyle ilgili konu olsa hemen benim ailemi öne sürer iyide benim ailem sana birşey yapmıyorki daha çok iyilikleri dokunuyor.senin ailen öyleyse benimkilerin suçu ne pöfff salo erkek milletii

Bizimki pofur pofur uyuyor gecenin acısını cıkarıyorda şimdi gece uyumucak yine uyandırsam olmaz uykusuz zaten bana yine uykusuz gece yolları gözüktü büyüsün biii bende hasta numarası yapıp geceleri onu uyıtmuycam işdeeee

Çoook hazırım 🙈 Hem de o kadar hazırım ki, gel alalım deseler şimdi gider yatarım masaya o derece 😅 Ağrılı geçen hamileliğin de avantajı bu olsa gerek. Doğum korkusu yok. Daha ne olabilir ki diyosun...
Bu yorumda kendimi gördüm demek ki korku olmaması bundan ileriymis benim de 😁 hayirla kucağına almak nasip olsun

Kizlar bebeklerinizin kusma durumu nasil. Ya benim dun aksam ve bu aksam ayni saatte baya yogun kustu. Acaba sutum mu fazla geliyo. Cunku baya emiyo Genellikle aksam saatleri cok uyanik gunduz daha uyku halinde gunduz kusmuyo emzirdikten sonra Ama iki aksamdir kusuyor.
Benim kızlrdan biri peynir kesiği gibi kusuyor neredeyse her memeden sonra, çocuk hep kusmuk kokuyor gün aşırı yıkamama rapmen, diğeri de arada süt kusuyor ona üzülüyorum ama 🙄

Bizimki pofur pofur uyuyor gecenin acısını cıkarıyorda şimdi gece uyumucak yine uyandırsam olmaz uykusuz zaten bana yine uykusuz gece yolları gözüktü büyüsün biii bende hasta numarası yapıp geceleri onu uyıtmuycam işdeeee

Bizimde aynı gündüz dala dala uyuyor gece 12 dedim mi cocuga birsey oluyor 3 4 e kadar ayaktayiz sonra ben pert baba pert 😂 eşime diyorum kayda al bugunleri sonra acisini cikarmam lazim 😉

Ne hallerle uyuttum bagırarak kocasıyla görüntülü konusmak icin bebeği uyandırdı cocugun pipisini gösterecem diyor
Benim kayınvalide de uyuyan çocuğu uyandırdı ya sevicem diye. Yarım saat sonra uyanır yani ne diye uyandiriyosun. Zaten çocuk küçük biseyden anlamıyor daha.

Kızlar ya sütü yetmeyen bir tek ben varım galiba. Ne yapabilirim. Memedeyken süt gelmiyor yaygarayi basıyor benim oğlan. Mama veriyorum. Mamayı da kusuyor genelde. Bilmiyor ne içtiğini. Üzülüyorum ya mama alsın istemiyorum.

Back