Cartierden bileklik aldi ❤ Ama ben ina bisey almamisim diye kendine dolap düzdü boyu devrilesice
Babaannecim de diyomu severkenKızım bunlar harika olaylar ❤ Benim ki kıçında mini etekle geliyor. Geçerken uğradım diyor bebeği seviyor kıçını kaldırmadan gidiyorYemegin var mi, ihtiyacın var mı falan hiicccc Sanslisinizzzz ❤❤
Haydi hayırlısı canım gelecek mi acaba minnoşnst deyim şuanda kızlar. Ne olacak Allah bilir
Ahahha kız saçmalamaBabaannecim de diyomu severken
benim kadın doğum doktorum mehmet beyde kızını ona götürüyomuşNasil memnun musun ben de carsamba gidicem ilk kez sibel hanima bir de ben manisada oturuyorum eger memnun kalmazsam manisada bir doktora goturucem
benimki maaş hesabıma yattı canımKızlar bu emzirme parası bankaya gönderildi diyor. Hangi bankadan aliyoruz bunu? Bir de hesap no lazim değil sanırım. Kimlikle mi aliniyor
Kızlar hepatit b 2.dozu 1ay sonu diyor bizim bir ayımız doldu yaptıran oldu mu? Bugün hemen gitsem mi asmye
Valla direniyorum ama sinir de oluyorumSenin kv benimkinin modelinden.3 günde 400 gr aldı oğlum sadece anne sütü ile mama verelim desem sevinir hemen verelim der.Hastanede yanımda o kalsaydı benim süt falan olmazdı dayardı çocuğa mamayı.Bence hiç yüz verme.Dr tavsiyesine göre hareket et.Insallah anne sütü yeterli olur.Olmazsa da iki bebe sonuçta dünyanın sonu değil ya.Takviyeni yaparsın.Allah kolaylık versin canım.Biz tek bebe ile zombi gibi geziyoruz.Sizinki takdire şayan.❤
12.9 hb. İnşallah canım.Allah kolaylık versin canım benim. Kan değerlerine bakıldı mı malum çoğumuzun değerleri düştü doğumdan sonra o da yorgunluk yapıyorbizim gittiğimiz çocuk doktoru anne sütünün her zaman yettiğini çevrendeki herkesi dinle ama asla yapma mottosunu kullanmam gerektiğini söyleyip duruyor. Bende ona göre hareket edip rahat takılıyorum. Hatta sayfasına yazan annelerden ikiz bebekleri olana 4 bebeğe kadar sütünün yettiğini belirtip hiç mama verdirmemiş ve çok sağlıklı büyümüş bebişler. Dilerim sende de herşey yoluna girer
Gaz çok zor ya gerçektemKızlar gece çok sancılanıyor ya çok korkuyorum hiç durmuyor biraz emiyor sancı geliyor bırakıyor sonra yine vermeyi deniyorum biraz alıyor sonra memeyi tutamıyor gibi yapıyor normalde tutuyor anlamıyorum
Hahahhaha ben de o yepkiyş vereyim bir dahakineSütün varsa tamamdır canım zaten kilosuna göre mama ver yada süte devam diyolar kimseyi takmamak gerek
Dün çocuğu emzirdim salona geçtim benim yırtık kızım ağla ağla anam var kaynanam var halalar var bana vicdansız anne muamelesi yaptılar çocuğu emzirsene diye dedim mememi kesip ağzına bantlicam açlıktan yapmıyo anlamıyor musunuz diye
Canın hem buzluğa ay hem haşla. Sopuk aıcak kompres yapLahana mevsimi değil ki ama bugün çıkıcam inşallah marketlerde vardırben de duymuştum onu haşlayıp mi kapatmalı acaba sıcak sıcak yoksa çiğden mi?
Canum 8. Gün gittipimizde 100 er gram aDılar. BakalımKızlar bebeğiniz doğum kilosuna ne kadar zamanda ulaştı acaba benim bebeğim 9 günlük. Dogum kilosunun 60 gram altında doktor biraz daha almalıydı dedi.
Benim Öküz kocalık dediki böyle Bi şahaser yapmışım ne hediyesiBebelerden kvlerden farklı bir konuda bugün aklıma gelen birşey var.
Benim babam bende ve diğer 2 kardeşimde de anneme doğumlarda ya eve çiçek yaptırmış ya da hediye almış (çok düşünceli bir eştir) fakat 13 gün oldu Doğum yapalı benimkinden hiç ses yok.
Sizde durumlar nedir kızlar eşlerinizden bir hediye geldi miazıcık kocaları çekiştirelim
Hadi kız doğurda gelnst deyim şuanda kızlar. Ne olacak Allah bilir
Evet kuzum ilk kez yıkadım açtım müziği getirdim salona küveti filesini taktım çevire çevire yıkadım
Benim kız kardeşim 8 gün kaldı diğer günlerde diğer günlerde annem kayınvalidem dönüşümlü kaldı bacımla çok rahatım hatta sıkılmıyodum ses oluyordu nefes oluyordu ama o kalınca diğerlerine kalma diyemiyodum
Kardeşime onların yanında artık tek denemek istiyorum dedim iyiyim dedim tamam zorlanırsan geliriz dediler ama gene geceye kadar gelip oturuyolar
Senin ki Türk aile standartlarına aykırı bacım numunelikKızım bunlar harika olaylar ❤ Benim ki kıçında mini etekle geliyor. Geçerken uğradım diyor bebeği seviyor kıçını kaldırmadan gidiyorYemegin var mi, ihtiyacın var mı falan hiicccc Sanslisinizzzz ❤❤
Bebelerden kvlerden farklı bir konuda bugün aklıma gelen birşey var.
Benim babam bende ve diğer 2 kardeşimde de anneme doğumlarda ya eve çiçek yaptırmış ya da hediye almış (çok düşünceli bir eştir) fakat 13 gün oldu Doğum yapalı benimkinden hiç ses yok.
Sizde durumlar nedir kızlar eşlerinizden bir hediye geldi miazıcık kocaları çekiştirelim
Hastanedeyken bende aZcik buruktum meğer hastane çiçek kabul etmiyormus. İse gittiği ilk gün çok güzel bir çiçek gönderdi eve çok mutlu oldum. Bir de altın bilezik almış oğlumun hatırası diye. İnsan gerçekten kimseden değil ama eşinden bekliyor . Görünce de mutlu oluyor.Bebelerden kvlerden farklı bir konuda bugün aklıma gelen birşey var.
anam ne bileziği bi çiçek alsa onada razıydımHastanedeyken bende aZcik buruktum meğer hastane çiçek kabul etmiyormus. İse gittiği ilk gün çok güzel bir çiçek gönderdi eve çok mutlu oldum. Bir de altın bilezik almış oğlumun hatırası diye. İnsan gerçekten kimseden değil ama eşinden bekliyor . Görünce de mutlu oluyor.
Ömür törpüsüGecmis olsun canim 4 gune bizimde var ah bu asilarr poff
Kız hemen bilenmeyin kocalariniza siz de . Olsa niye almasinlar onların masrafı da arttı
Kız ben rahat insanım ondan salın biraz valla takılmıyorum hiç bişeye ne istiyosam da söylüyorum hiç bi günüm boş geçmedi hep evim dolu sallamıyorum valla alıştım galibaGerçekten iyi buhran geçirmiyorsun benim boğasım geliyogeliyosanız yardım edin bari yemek yapın ev temizleyin utu yaoin bir isin ucundan tutun yok daha 1 aylik cocuk elden ele geziyor uyurken minciklayip duruyorlar cocuk huzursuzlanip uyaniyor gece ben cekiyorum uyusun aman ellemeyin diyorum ben kotu oluyorum vallahi bebemide alip cekip gidesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?