2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Babaannecim de diyomu severken

kızlar ben gerçekten çok kıskanç bi insan olduğumu anladım. babaannesi ben yerimden hemen kalkamadığım için bebeği alıp gazını çıkarıyor altını değiştiriyor uyutuyor falan. bi yandan ne güzel ilgileniyor diyorum bi yandan da kızımı kıskanıyorum manyak mıyım neyim ya

bide kızçem 2 günde 295 gram vermiş hemşire bu kadar fazla olması evet normal değil ama çabuk toparlar dedi. benim kanım negatif eşimin pozitif olduğu için kan uyuşmazlığı zaten bekliyorduk, kızım da pozitif olunca onaylanmış oldu. bu yüzden sarılık riski çok yüksek ağladıkça emzirmen daha iyi olur dedi hemşire ben de öyle yaptım neyse ki sarılık şimdilik çıkmadı inş çıkmaz da. ama kan uyuşmazlığı için iğne oldum.

bugün de eve geldik. ev hastaneden sonra aşırı sessiz ve sakin geldi kızım da evde çok daha huzurlu uyuyor. eşim kızının dibinden ayrılmıyor resmen çok komikler

Nasil memnun musun ben de carsamba gidicem ilk kez sibel hanima bir de ben manisada oturuyorum eger memnun kalmazsam manisada bir doktora goturucem
benim kadın doğum doktorum mehmet beyde kızını ona götürüyomuş
onun tavsiyesiyle ona gittim ben canım
memnunum güler yüzlü çok tatlı bi bayan

Valla direniyorum ama sinir de oluyorum sağol canım
12.9 hb. İnşallah canım.
Kızlar gece çok sancılanıyor ya çok korkuyorum hiç durmuyor biraz emiyor sancı geliyor bırakıyor sonra yine vermeyi deniyorum biraz alıyor sonra memeyi tutamıyor gibi yapıyor normalde tutuyor anlamıyorum
Gaz çok zor ya gerçektem
Hahahhaha ben de o yepkiyş vereyim bir dahakine
Lahana mevsimi değil ki ama bugün çıkıcam inşallah marketlerde vardır ben de duymuştum onu haşlayıp mi kapatmalı acaba sıcak sıcak yoksa çiğden mi?
Canın hem buzluğa ay hem haşla. Sopuk aıcak kompres yap
Kızlar bebeğiniz doğum kilosuna ne kadar zamanda ulaştı acaba benim bebeğim 9 günlük. Dogum kilosunun 60 gram altında doktor biraz daha almalıydı dedi.
Canum 8. Gün gittipimizde 100 er gram aDılar. Bakalım

Benim Öküz kocalık dediki böyle Bi şahaser yapmışım ne hediyesi sanki o doğurdu onun beynini yerim bişey almazsa

Gerçekten iyi buhran geçirmiyorsun benim boğasım geliyo geliyosanız yardım edin bari yemek yapın ev temizleyin utu yaoin bir isin ucundan tutun yok daha 1 aylik cocuk elden ele geziyor uyurken minciklayip duruyorlar cocuk huzursuzlanip uyaniyor gece ben cekiyorum uyusun aman ellemeyin diyorum ben kotu oluyorum vallahi bebemide alip cekip gidesim var

Senin ki Türk aile standartlarına aykırı bacım numunelik anaclik sıfır . Sakin sen öyle olma

Ahh ahh 1 ay oldu ama hala tık yok bende bugün sitem ettim evlendirirken cocuğu artik banada bir hediye alirsin dedim

Hastanedeyken bende aZcik buruktum meğer hastane çiçek kabul etmiyormus. İse gittiği ilk gün çok güzel bir çiçek gönderdi eve çok mutlu oldum. Bir de altın bilezik almış oğlumun hatırası diye. İnsan gerçekten kimseden değil ama eşinden bekliyor . Görünce de mutlu oluyor.

anam ne bileziği bi çiçek alsa onada razıydım
yok bizimkiler öküz çıktı @Meylen

Kız ben rahat insanım ondan salın biraz valla takılmıyorum hiç bişeye ne istiyosam da söylüyorum hiç bi günüm boş geçmedi hep evim dolu sallamıyorum valla alıştım galiba
Az kaldı azıcık daha dayan eşinle çocuğunla kalacaksın canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…