2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ilk defa mı tek yıkadın meylenim
ya bu anam gitmiyo
tamam allah razı olsun çok yardımcı oluyoda gitsede bende artık alışsam kızımla yeni hayatımıza
git desem alıncak sabrediyorum
kırkın çıkana kadar yalnız kalamazsın diyo bişey diyemiyorum bende
Biz 25 günlük bebeyle 900 km yol yapıp evimize geldik ama oturup bebek emzirmek alt değişmekten başka iş yapmayınca burda bi afalladım çocukla beraber bende ağlıyorum ☺️☺️ Ama yalnız olmak çok iyi geldi stres en aza indi memlekette annem bi yandan kaynana bi yandan pek stresliydi babam bile çocuğu niye ağlatıyon deyip darlıyordu beni

Merhaba kızlar ancak yazabiliyorum cuma sabaha karşı 6 gibi suyum gelince apar topar hastaneye gittik 1 cm açıklıkla doğum başlamıştı , bi süre devam ettik suni sancılar vs derken 5cm de epidural yapıldı ve 13.30 gibi oğlumu kucagıma aldım 3700 gr 51 cm
Bizim koca kafa cıkarken biraz yırtmış beni baya bi dikişlendim o yüzden ama doğuran arkadasların hep dediği gibi inanılmaz bir duygu onu kucagına alınca yasadıgın duyguları anlatmak imkansızmış 🙏bundan sonra emzirme gaz vs muhabetlerinde fırsat buldukça görüşmek üzere 😂🥰

Amin..Çok sağolasın canım, hepimizin az kaldı bence sağlıkla kucaklayalım inşallah. Bir anda oluyormuş bana kalsa doktora bile gelmezdim bu kasılmayla. Rutin kontrole geldim açıklık varmış. Hepimizin su gibi olsun doğumları ;)
Benimde açıklığım var mıdır dersin 😳. Annem yarın kontrolün var acele etme yarın gideriz diyorda, beklesem mi gitsem mi bilemedim.
Bu sabah kontrolüm vardı kizlar sabahda nişan geldi ama akıntım hala devam ediyo doktorum rahim ağzı inceldikce devam eder gözetim altinda tut dedi sancim yok ama acayip heycan var acaba daha çok beklermiyim :-(
Benimde dün geldi nişanım canım. Yani son zamanlarda her zaman sümüksü akıntım vardı, ama dün içersinde bir pıhtı minicik kan olduğu halde geldi. Seninde bu şekilde miydi?
Merhaba kızlar ancak yazabiliyorum cuma sabaha karşı 6 gibi suyum gelince apar topar hastaneye gittik 1 cm açıklıkla doğum başlamıştı , bi süre devam ettik suni sancılar vs derken 5cm de epidural yapıldı ve 13.30 gibi oğlumu kucagıma aldım 3700 gr 51 cm
Bizim koca kafa cıkarken biraz yırtmış beni baya bi dikişlendim o yüzden ama doğuran arkadasların hep dediği gibi inanılmaz bir duygu onu kucagına alınca yasadıgın duyguları anlatmak imkansızmış 🙏bundan sonra emzirme gaz vs muhabetlerinde fırsat buldukça görüşmek üzere 😂🥰
MaşaAllah kuzumm 😍🤩😘. Hadi darısı başımıza, kafa gelişimi önden mi gidiyordu?

Kızlar bebeğiniz doğum kilosuna ne kadar zamanda ulaştı acaba benim bebeğim 9 günlük. Dogum kilosunun 60 gram altında doktor biraz daha almalıydı dedi.

Abowww 😂 Kız benim ki bardak almaz mutfagimdan 😂 Seninkine demek azıcık daha yüz versen evi kendine göre dekore edecek😂
Valla yaa 😃😃 iyi yanlarını da söylemeden olmaz dolaba iki saklama kabı sarma sarıp koymuş. Balkonumdaki çiçeklerinin düzenini degistirmis. Balkon Minderlerimin yüzlerini yıkayıp geri dikmis falan ama işte evi kendi evi sanıyor sanırım 😃😃 Buzdolabimda tüm reçel kaplarini bı bambunun üstünde tutuyorum ben. Onları ayırmış. Salça koyduğum kabı değiştirmiş kaşık catallarin yerini değiştirmiş. Kullandığım çaydanlığı kaldırmış eski çaydanlığı ortaya çıkarmış 😀😀 oysa ben mama suyu kaynatiyorum diye özellikle aldım o çaydanlığı kirec kalıntısı falan olmasın diye 😃😃😃😃

Benimde açıklığım var mıdır dersin 😳. Annem yarın kontrolün var acele etme yarın gideriz diyorda, beklesem mi gitsem mi bilemedim.

Benimde dün geldi nişanım canım. Yani son zamanlarda her zaman sümüksü akıntım vardı, ama dün içersinde bir pıhtı minicik kan olduğu halde geldi. Seninde bu şekilde miydi?

Öyle bi durum yoktu ama gelirken yordu biraz 🤣

Amiiin hadi bakalım bir avazda inşallah🙏
Amin canım sağolasın 🙏

Bence gitmelisin. Bir de Sabah su sızıntısı olmuş diyorsun enfeksiyon durumu olmasın bir git derim..

Öyle bi durum yoktu ama gelirken yordu biraz 🤣
Benim ilk doğumumda bebişin bası 1 hafta öndeydi, 40 + 2 de doğdu çok yırtığım olduda senin gibi. Bu sebeple sordum canım, şimdikinin kafatası yapısı haftasına uyumlu. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum o kadar yırtılmayacan inşaAllah diye 😁🤣.

Sağlık ocağında geldik. 3 asi birden yapıldı . İki bacak bı koldan. Zatürre verem boğmaca difteri vs gibi karma asilarmis. Kolunu tuttum ama bacaklara sıra gelince aglamasindan sedyeye yikiliverdim. Baygınlık değildi ama içim bosaldi bı an ağlamaktan . Diğer hemşireye hallettiler ama tüm oda bana güldü ilk çocuk böyle işte diye:) kucağıma alınca sustu anında uyudu ona mutlu oldum demek ki ağrısı yok diye. Sonra da göz kontrolü vardı oğlumu uyandiramadigi için doktoru hafta içi bı gün goturucem. Bu aşı bazen ateş yaparmış bazen de hiç bişey yapmazmis. Hiç ateslenmesin ve ağrısı varsa geçsin diye önden calpol vericem ateslenecekmi agriyacak mı diye bekleyemem dedim. 1 çay kaşığı ver madem sen çok paniksin dedi doktor da güldü 😀 3 gün banyo yasak. Bakalım bu gece nasıl geçecek. İnşallah mışıl mışıl uyur yavrum. Allah'ım acılarını gostermesin. Kolum kopsa dayanirim ama o iğnenin tenine dokunduğunu görmeye dayanamıyorum :(

Biz 25 günlük bebeyle 900 km yol yapıp evimize geldik ama oturup bebek emzirmek alt değişmekten başka iş yapmayınca burda bi afalladım çocukla beraber bende ağlıyorum ☺☺ Ama yalnız olmak çok iyi geldi stres en aza indi memlekette annem bi yandan kaynana bi yandan pek stresliydi babam bile çocuğu niye ağlatıyon deyip darlıyordu beni
bende darlanıyorum ama git de diyemiyorum yani nasıl diyim
sağolsun yardımcı olmak için kalıyo oda
off valla fenalardayım ben bugün
al sana lohusa depresyonu başak kankim B bskscl

1. Ay aşısı tam olarak kacinci gün olacak canım. Ebe bana dedi ama hatırlayamadım. Hepatit b dimi yapılacak aşı
aşının ne olduğunu bilmiyorum ama 24ünde doğduk biz
25 temmuzda 1. ay aşısına gelceksiniz dedi sağlık ocağına ilk gittiğimizde topuk kanı aldırmaya

Kızlar bebeğiniz doğum kilosuna ne kadar zamanda ulaştı acaba benim bebeğim 9 günlük. Dogum kilosunun 60 gram altında doktor biraz daha almalıydı dedi.
3650 doğdu bizimki 8. günü kontrole gittiğimizde 3330du 320 gram altındaydı
10 gün sonra çağırdı
18. gün 3720ydi
doğum kilosunu 70 gram geçmişti
15 günden sonra anca geçiyo yani telaşlanma bence

Back