• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın kızlar dün bakamadım gözümü açamadım progestandan dolayı baya baya uykum vardı Bugün iyiyim şükür lekelenmem devam ediyo arada geliyo kesiliyor tekrar başlıyo bakalım ne zaman biticek inşallah bişey olmaz bebişime
Benimde devam ediyor sabah işe geldim sabahları ayak üstü işlerim oluyor işlerimi bitirince lavobaya girdim peceteye yine kan geldi anlamıyorum doktor randevum cuma günü günler geçmiyor biraz önce progestan içtim gözümü açamıyorum rabbim yardımcmız olsun diyorum ama bu belirsizlik beni mahvediyor

Endişe etme bişey olmayacaktır inşallah. Ama bu konuda doktorlar çok yetersiz. Kanama alanı yoksa bu lekelenme neden olur bı açıklama yapmaları gerek.
Onu göremez ki ama rahim ağzında yara olabilir ıkınmışsındır zorlamışsındır ondan gelmiştir eski kan gelmiştir dedi

Benimde devam ediyor sabah işe geldim sabahları ayak üstü işlerim oluyor işlerimi bitirince lavobaya girdim peceteye yine kan geldi anlamıyorum doktor randevum cuma günü günler geçmiyor biraz önce progestan içtim gözümü açamıyorum rabbim yardımcmız olsun diyorum ama bu belirsizlik beni mahvediyor
İnşallah eski kanlar geliyordur canım bebişimizle alakalı değildir bozma moralini ben düşünmüyorum bile aklıma getirmiyorum

Femibion diye bi folik asit içinde çok vitamin var iyotlu diye özellikle onu alıyorum.alirken eczaneye şöyle iyotlu versin.
Ben folik asiti eczaneden alırken bana özellikle tsh dan dolayi iyonsuz kullanılması gerektiği ni söylediler.iyot tsh ya iyi gelmiyor denildi..şimdi kafam karisti

Back