- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.153
- 308
tesekkur ederim yeni öğreniyorum siteyiCanım ilk sayfada ki listede kalp atisi duyanlar var.bende kalp atışını 6+2 de duydum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim yeni öğreniyorum siteyiCanım ilk sayfada ki listede kalp atisi duyanlar var.bende kalp atışını 6+2 de duydum.
6w2d kalp atışı duyulduKizlar kalp atışı duyan var mı aranızda ve kaçıncı haftada duydunuz yardimci olursaniz sevinirm :)
Olsun canım sorun değil, zaten birlik olup birbirimize destek olmak için burdayiztesekkur ederim yeni öğreniyorum siteyi
Canım onlara 3. Aydan sonra başlıyoruz normalde sağlık ocağından ücretsiz temin edebilirsinizDoktor vermese bile de multivitamin alabilirsin. Decavit verdi bana sen hiç yemek yiyemesen bile içinde vitamin mineral demir hepsi var. Eczaneden kolaylıkla alabilirsin. Bir de çok yüksek değilse neden ilaç vermiş anlamadım.
Şuan bile gitsen bakarlar yani burada öyle acil gidiyorsun 2. Katta kadın doğum acilinde direk ulturasyona alıyorlarKızlar yarın herhangı bı devlet hastanesınden acılden giriş yapsam ultrasona sokarmı benı ben sankı hamıle degılım hiçbi belırtım yok cok korkuyrm
Evet ben duydum 7+6 olduk biz bugün inşaallah sen de bi an önce duyarsın sağlıkla büyüsün bebişlerimizAnladım canım Rabbim şifa versin işte benim 8c8n doktor yatış istemişti 1 dusugunde var geçen hafta lekelenme oldu acilen gittim ilgilenmediler sonra doktora gittim Bebeğimi gördüm ertesi gün kırmızı sarıl sarıl kan ve parça düşürdüm bildiğin deri parçası hemen gittim bebeğim iyi 5+6 ydi kese ve bebek büyümüş içeride kanama yok vajinal USG ile daha kalp atışı duyulmadi sen kaç haftalik sin duydun mu klp atışını
Kuzum bana ilk kontrolümden beri verdi doktorum. Ben kullanıyorum faydasının olduğunu da surdan anladım. Hem bebeğim gününden 5 gün önde gidiyor hemde kalp atışı dahil hamd olsun her şeyi erken erken duyduk gördük. Bilmiyorum ben vitamine bağladım bu durumu. Çünkü normalde ne et ne süt ne yumurta yani faydalı olan hiç bir şeyi yemem kendimi bildim bileli:)Canım onlara 3. Aydan sonra başlıyoruz normalde sağlık ocağından ücretsiz temin edebilirsiniz
Kalbini ferah tut neden öyle evhama düstün kiKızlar yarın herhangı bı devlet hastanesınden acılden giriş yapsam ultrasona sokarmı benı ben sankı hamıle degılım hiçbi belırtım yok cok korkuyrm
Inşallah canımEvet ben duydum 7+6 olduk biz bugün inşaallah sen de bi an önce duyarsın sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
Bılmıyorum göğüslerim tas gbi olur kımseye sarılamazken dünden beri agrı falan sıslık yok mıde bulantım kusmam dünden beri yok korkuyorum 10aralıkta randevum bekleyemem sanırımKalbini ferah tut neden öyle evhama düstün ki
Allah kolaylık versin canım bulantılar beni de bitirdi inşallah geçip gider. Senin birde çocuk var Allah yardımcın olsunSevindim canim, ben bu ara iyi değilim ya bulantilarla basim dertte bir de bebek idare etmeye çalışıyorum
Ben 6+3 de duymuştumKizlar kalp atışı duyan var mı aranızda ve kaçıncı haftada duydunuz yardimci olursaniz sevinirm :)
Yaa inşallah olumsuz birşey yoktur. Hiç bilgim yok bu konuda bişey diyebilsem de rahatlatsam seni ama inşallah bebeğin iyidir.Bılmıyorum göğüslerim tas gbi olur kımseye sarılamazken dünden beri agrı falan sıslık yok mıde bulantım kusmam dünden beri yok korkuyorum 10aralıkta randevum bekleyemem sanırım
Benim yüksek ben hap alıyorum sabah aç karnına folik asiti de iyotlu al dedi doktor.
Canım aynı şeyler benim de başıma geldi.gece miğde bağlantısından uykuya zor daldım sabah kalktım bulantı yok, göğüs ağrısı yok, kasik ağrısı yok , baş dönmesi, uykusuzluk birde ven çok üşüyorum. Bütün belirtilerim gitmiş ilk gün sevindim bitti çok şükür diye , ikinci gün normal mi bu derken 3. Gün içimi korku sardı, gece hastaneye gittik ultrasyon da bebeğimin hareketlerini gordum ve orda anladimki boşuna evham yapmışım.bu belirtiler bebeğimin nasıl olduğunu anlatmıyor bana gelip geçici şeyler .şükürler olsun o günden sonra içim daha rahat .Bılmıyorum göğüslerim tas gbi olur kımseye sarılamazken dünden beri agrı falan sıslık yok mıde bulantım kusmam dünden beri yok korkuyorum 10aralıkta randevum bekleyemem sanırım
Mide bulantısı yasiyomuydunKuzum bana ilk kontrolümden beri verdi doktorum. Ben kullanıyorum faydasının olduğunu da surdan anladım. Hem bebeğim gününden 5 gün önde gidiyor hemde kalp atışı dahil hamd olsun her şeyi erken erken duyduk gördük. Bilmiyorum ben vitamine bağladım bu durumu. Çünkü normalde ne et ne süt ne yumurta yani faydalı olan hiç bir şeyi yemem kendimi bildim bileli:)
Evet tabi ki. 2 gündür hafifledi geçiyor gibi bulantilar 3. Aydan sonra başlanan dvitamini. Sağlık ocağındaki hemsirem buradan ücretsiz alabilirsin 12. Hafta da mutlaka gel başlayalım demişti.Mide bulantısı yasiyomuydun
Ben ilk hamileligimde vitaminlere başladıktan sonra bulantim geçmişti tabi 15Evet tabi ki. 2 gündür hafifledi geçiyor gibi bulantilar 3. Aydan sonra başlanan dvitamini. Sağlık ocağındaki hemsirem buradan ücretsiz alabilirsin 12. Hafta da mutlaka gel başlayalım demişti.