• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doktor vermese bile de multivitamin alabilirsin. Decavit verdi bana sen hiç yemek yiyemesen bile içinde vitamin mineral demir hepsi var. Eczaneden kolaylıkla alabilirsin. Bir de çok yüksek değilse neden ilaç vermiş anlamadım.
Canım onlara 3. Aydan sonra başlıyoruz normalde sağlık ocağından ücretsiz temin edebilirsiniz

Kızlar yarın herhangı bı devlet hastanesınden acılden giriş yapsam ultrasona sokarmı benı ben sankı hamıle degılım hiçbi belırtım yok cok korkuyrm

Kızlar yarın herhangı bı devlet hastanesınden acılden giriş yapsam ultrasona sokarmı benı ben sankı hamıle degılım hiçbi belırtım yok cok korkuyrm
Şuan bile gitsen bakarlar yani burada öyle acil gidiyorsun 2. Katta kadın doğum acilinde direk ulturasyona alıyorlar

Anladım canım Rabbim şifa versin işte benim 8c8n doktor yatış istemişti 1 dusugunde var geçen hafta lekelenme oldu acilen gittim ilgilenmediler sonra doktora gittim Bebeğimi gördüm ertesi gün kırmızı sarıl sarıl kan ve parça düşürdüm bildiğin deri parçası hemen gittim bebeğim iyi 5+6 ydi kese ve bebek büyümüş içeride kanama yok vajinal USG ile daha kalp atışı duyulmadi sen kaç haftalik sin duydun mu klp atışını
Evet ben duydum 7+6 olduk biz bugün inşaallah sen de bi an önce duyarsın sağlıkla büyüsün bebişlerimiz

Canım onlara 3. Aydan sonra başlıyoruz normalde sağlık ocağından ücretsiz temin edebilirsiniz
Kuzum bana ilk kontrolümden beri verdi doktorum. Ben kullanıyorum faydasının olduğunu da surdan anladım. Hem bebeğim gününden 5 gün önde gidiyor hemde kalp atışı dahil hamd olsun her şeyi erken erken duyduk gördük. Bilmiyorum ben vitamine bağladım bu durumu. Çünkü normalde ne et ne süt ne yumurta yani faydalı olan hiç bir şeyi yemem kendimi bildim bileli:)

Sevindim canim, ben bu ara iyi değilim ya bulantilarla basim dertte bir de bebek :KK43: idare etmeye çalışıyorum
Allah kolaylık versin canım bulantılar beni de bitirdi inşallah geçip gider. Senin birde çocuk var Allah yardımcın olsun
Kizlar kalp atışı duyan var mı aranızda ve kaçıncı haftada duydunuz yardimci olursaniz sevinirm :):anneadayı:
Ben 6+3 de duymuştum

Bılmıyorum göğüslerim tas gbi olur kımseye sarılamazken dünden beri agrı falan sıslık yok mıde bulantım kusmam dünden beri yok korkuyorum 10aralıkta randevum bekleyemem sanırım
Yaa inşallah olumsuz birşey yoktur. Hiç bilgim yok bu konuda bişey diyebilsem de rahatlatsam seni ama inşallah bebeğin iyidir.

Bılmıyorum göğüslerim tas gbi olur kımseye sarılamazken dünden beri agrı falan sıslık yok mıde bulantım kusmam dünden beri yok korkuyorum 10aralıkta randevum bekleyemem sanırım
Canım aynı şeyler benim de başıma geldi.gece miğde bağlantısından uykuya zor daldım sabah kalktım bulantı yok, göğüs ağrısı yok, kasik ağrısı yok , baş dönmesi, uykusuzluk birde ven çok üşüyorum. Bütün belirtilerim gitmiş ilk gün sevindim bitti çok şükür diye , ikinci gün normal mi bu derken 3. Gün içimi korku sardı, gece hastaneye gittik ultrasyon da bebeğimin hareketlerini gordum ve orda anladimki boşuna evham yapmışım.bu belirtiler bebeğimin nasıl olduğunu anlatmıyor bana gelip geçici şeyler .şükürler olsun o günden sonra içim daha rahat .

Sende be kendini nede bebeğini strese sokma canım.. tabiki yine de git doktora için rahat olsun.ama lütfen sakin olmaya çalış olurmu...

Kuzum bana ilk kontrolümden beri verdi doktorum. Ben kullanıyorum faydasının olduğunu da surdan anladım. Hem bebeğim gününden 5 gün önde gidiyor hemde kalp atışı dahil hamd olsun her şeyi erken erken duyduk gördük. Bilmiyorum ben vitamine bağladım bu durumu. Çünkü normalde ne et ne süt ne yumurta yani faydalı olan hiç bir şeyi yemem kendimi bildim bileli:)
Mide bulantısı yasiyomuydun

Evet tabi ki. 2 gündür hafifledi geçiyor gibi bulantilar 3. Aydan sonra başlanan dvitamini. Sağlık ocağındaki hemsirem buradan ücretsiz alabilirsin 12. Hafta da mutlaka gel başlayalım demişti.
Ben ilk hamileligimde vitaminlere başladıktan sonra bulantim geçmişti tabi 15
Hafta gibi başlamıştım acaba onunla ilgisi varmıdir diye merak ettim sen kullanıyorsun ya o yüzden sordum

Back