• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yaa inşallah olumsuz birşey yoktur. Hiç bilgim yok bu konuda bişey diyebilsem de rahatlatsam seni ama inşallah bebeğin iyidir.
İnsallah stres yaptım Rabbıme emanet gerçi ben ultrasonda bakarım sonra bısey olur Allah esırgesin bu yuzden hayırlısı deyıp susuyorum

Canım aynı şeyler benim de başıma geldi.gece miğde bağlantısından uykuya zor daldım sabah kalktım bulantı yok, göğüs ağrısı yok, kasik ağrısı yok , baş dönmesi, uykusuzluk birde ven çok üşüyorum. Bütün belirtilerim gitmiş ilk gün sevindim bitti çok şükür diye , ikinci gün normal mi bu derken 3. Gün içimi korku sardı, gece hastaneye gittik ultrasyon da bebeğimin hareketlerini gordum ve orda anladimki boşuna evham yapmışım.bu belirtiler bebeğimin nasıl olduğunu anlatmıyor bana gelip geçici şeyler .şükürler olsun o günden sonra içim daha rahat .

Sende be kendini nede bebeğini strese sokma canım.. tabiki yine de git doktora için rahat olsun.ama lütfen sakin olmaya çalış olurmu...
Doğru soyluyorsun canım.Allahım esırgesın ona biley olsa kanamam olur agrım olur falan dıye dusunuyrm bu sabah bulantım geri geldi .bulantıya hamdeder oldum :)

Mide bulantım var hafifte olsa .içimi rahatlatıyo
Ya bence belirtilere bu kadar takılmayın. Benim annem hiç bir şey hissetmeden hamileliklerini tamamlamış hep. Olabiliyor böyle 4 5 ay anlamayan fln var.Hem her şeye hazır ve razı olmak gerek. Allah korusun ama veren de O, alan da .. yoksa 9 ay da bu endişelerle hayat zindan olacağı gibi anne olduğumuzda da inşallah ömür boyu da olur ☺️☺️

Ya bence belirtilere bu kadar takılmayın. Benim annem hiç bir şey hissetmeden hamileliklerini tamamlamış hep. Olabiliyor böyle 4 5 ay anlamayan fln var.Hem her şeye hazır ve razı olmak gerek. Allah korusun ama veren de O, alan da .. yoksa 9 ay da bu endişelerle hayat zindan olacağı gibi anne olduğumuzda da inşallah ömür boyu da olur ☺️☺️
Hiç olmasa anlarımda. Varken bianda kaybolması ınsanı tedirgin ediyo. Dünyaya geldiğindede bu neden böyle bıseymı var su neden söyle bişeymi olacak diye düşünecegiz :anneadayı:

Kuzum bana ilk kontrolümden beri verdi doktorum. Ben kullanıyorum faydasının olduğunu da surdan anladım. Hem bebeğim gününden 5 gün önde gidiyor hemde kalp atışı dahil hamd olsun her şeyi erken erken duyduk gördük. Bilmiyorum ben vitamine bağladım bu durumu. Çünkü normalde ne et ne süt ne yumurta yani faydalı olan hiç bir şeyi yemem kendimi bildim bileli:)

Normal gebeliklerde 3. Aydan sonra veriliyor. Sağlık ocagindan verdiler bana bir kutu. Doktorum kan degerlerime bakti kullanmana gerek yok dedi. 3. Aydan sonra yeterli beslenemeyen gebelere veriyorum dedi.
Sen faydali seyleri zaten hic yemiyormussun o yuzden hemen baslamis doktorun

Kızlar yarın herhangı bı devlet hastanesınden acılden giriş yapsam ultrasona sokarmı benı ben sankı hamıle degılım hiçbi belırtım yok cok korkuyrm
Hiç korkma canım bnimde belirtilerin 1.5 haftadır yok ama bebek gayet iyi.ilk zamanlar ki yorgunluklar kasık ağrıları bitebiliyor

Günaydın kızlar dün bakamadım gözümü açamadım progestandan dolayı baya baya uykum vardı Bugün iyiyim şükür lekelenmem devam ediyo arada geliyo kesiliyor tekrar başlıyo bakalım ne zaman biticek inşallah bişey olmaz bebişime

Kızlar size ne giyiyorsunuz? Normal pantolonlar çok sıkıyor beni. Hamile pantolonu da daha giyilmez gibi. Birkaç beden büyük bişey mi alsam acaba bilemedim.

Normal gebeliklerde 3. Aydan sonra veriliyor. Sağlık ocagindan verdiler bana bir kutu. Doktorum kan degerlerime bakti kullanmana gerek yok dedi. 3. Aydan sonra yeterli beslenemeyen gebelere veriyorum dedi.
Sen faydali seyleri zaten hic yemiyormussun o yuzden hemen baslamis doktorun
Himmm olabilir o zaman. Belki zayıf olduğum için vermiştir.

Back