- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.992
- 83
- 36
Bakarlar bence canimKızlar yarın herhangı bı devlet hastanesınden acılden giriş yapsam ultrasona sokarmı benı ben sankı hamıle degılım hiçbi belırtım yok cok korkuyrm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakarlar bence canimKızlar yarın herhangı bı devlet hastanesınden acılden giriş yapsam ultrasona sokarmı benı ben sankı hamıle degılım hiçbi belırtım yok cok korkuyrm
İnsallah stres yaptım Rabbıme emanet gerçi ben ultrasonda bakarım sonra bısey olur Allah esırgesin bu yuzden hayırlısı deyıp susuyorumYaa inşallah olumsuz birşey yoktur. Hiç bilgim yok bu konuda bişey diyebilsem de rahatlatsam seni ama inşallah bebeğin iyidir.
Doğru soyluyorsun canım.Allahım esırgesın ona biley olsa kanamam olur agrım olur falan dıye dusunuyrm bu sabah bulantım geri geldi .bulantıya hamdeder oldum :)Canım aynı şeyler benim de başıma geldi.gece miğde bağlantısından uykuya zor daldım sabah kalktım bulantı yok, göğüs ağrısı yok, kasik ağrısı yok , baş dönmesi, uykusuzluk birde ven çok üşüyorum. Bütün belirtilerim gitmiş ilk gün sevindim bitti çok şükür diye , ikinci gün normal mi bu derken 3. Gün içimi korku sardı, gece hastaneye gittik ultrasyon da bebeğimin hareketlerini gordum ve orda anladimki boşuna evham yapmışım.bu belirtiler bebeğimin nasıl olduğunu anlatmıyor bana gelip geçici şeyler .şükürler olsun o günden sonra içim daha rahat .
Sende be kendini nede bebeğini strese sokma canım.. tabiki yine de git doktora için rahat olsun.ama lütfen sakin olmaya çalış olurmu...
Hiç mi ağrı yok? Belirtiler bazen kaybolup geri geliyorBılmıyorum göğüslerim tas gbi olur kımseye sarılamazken dünden beri agrı falan sıslık yok mıde bulantım kusmam dünden beri yok korkuyorum 10aralıkta randevum bekleyemem sanırım
Mide bulantım var hafifte olsa .içimi rahatlatıyoHiç mi ağrı yok? Belirtiler bazen kaybolup geri geliyor
Ya bence belirtilere bu kadar takılmayın. Benim annem hiç bir şey hissetmeden hamileliklerini tamamlamış hep. Olabiliyor böyle 4 5 ay anlamayan fln var.Hem her şeye hazır ve razı olmak gerek. Allah korusun ama veren de O, alan da .. yoksa 9 ay da bu endişelerle hayat zindan olacağı gibi anne olduğumuzda da inşallah ömür boyu da olurMide bulantım var hafifte olsa .içimi rahatlatıyo
Hiç olmasa anlarımda. Varken bianda kaybolması ınsanı tedirgin ediyo. Dünyaya geldiğindede bu neden böyle bıseymı var su neden söyle bişeymi olacak diye düşünecegizYa bence belirtilere bu kadar takılmayın. Benim annem hiç bir şey hissetmeden hamileliklerini tamamlamış hep. Olabiliyor böyle 4 5 ay anlamayan fln var.Hem her şeye hazır ve razı olmak gerek. Allah korusun ama veren de O, alan da .. yoksa 9 ay da bu endişelerle hayat zindan olacağı gibi anne olduğumuzda da inşallah ömür boyu da olur
Kuzum bana ilk kontrolümden beri verdi doktorum. Ben kullanıyorum faydasının olduğunu da surdan anladım. Hem bebeğim gününden 5 gün önde gidiyor hemde kalp atışı dahil hamd olsun her şeyi erken erken duyduk gördük. Bilmiyorum ben vitamine bağladım bu durumu. Çünkü normalde ne et ne süt ne yumurta yani faydalı olan hiç bir şeyi yemem kendimi bildim bileli:)
Hiç korkma canım bnimde belirtilerin 1.5 haftadır yok ama bebek gayet iyi.ilk zamanlar ki yorgunluklar kasık ağrıları bitebiliyorKızlar yarın herhangı bı devlet hastanesınden acılden giriş yapsam ultrasona sokarmı benı ben sankı hamıle degılım hiçbi belırtım yok cok korkuyrm
Himmm olabilir o zaman. Belki zayıf olduğum için vermiştir.Normal gebeliklerde 3. Aydan sonra veriliyor. Sağlık ocagindan verdiler bana bir kutu. Doktorum kan degerlerime bakti kullanmana gerek yok dedi. 3. Aydan sonra yeterli beslenemeyen gebelere veriyorum dedi.
Sen faydali seyleri zaten hic yemiyormussun o yuzden hemen baslamis doktorun
Devam ediyo canım lekelenme doktor kanama alanın yok dedi geçmezse bi daha gidicem hafta içi bilmiyorum n’oluyoCnm gecmis olsun bugün yeni gordum nasilsin var mi bi sknti
Doktorda öyle dedi kanama alanın yok dedi ama endişe ediyorum neden olur diyeKirmizi olmadığı sürece sorun değil sanırım
O bacakları değilmiş kordonu bende öyle sandım ama iyiymiş bebeğim inşallah geçecek şu leke olayıdaAy masallah kuzum bacakları bile gözüküyor.nasil net
Annende teyzende falan da olmuş mu hamileyken lekelenmeler sordun mu ?O bacakları değilmiş kordonu bende öyle sandım ama iyiymiş bebeğim inşallah geçecek şu leke olayıda
Pantolon dugmene lastik toka yaparak genişletebilirsin . Ben öyle yapıp bı 5 cm kazaniyorum.Kızlar size ne giyiyorsunuz? Normal pantolonlar çok sıkıyor beni. Hamile pantolonu da daha giyilmez gibi. Birkaç beden büyük bişey mi alsam acaba bilemedim.
Annem kardeşimde düşük tehlikesi yaşadı ama öyle bi sürekli devam eden bişey değildiAnnende teyzende falan da olmuş mu hamileyken lekelenmeler sordun mu ?
Endişe etme bişey olmayacaktır inşallah. Ama bu konuda doktorlar çok yetersiz. Kanama alanı yoksa bu lekelenme neden olur bı açıklama yapmaları gerek.Annem kardeşimde düşük tehlikesi yaşadı ama öyle bi sürekli devam eden bişey değildi
Dogru soyluyorsun canım benım gidiyo tekrar gelıyo anlasılan Rabbım evlatları korusunHiç korkma canım bnimde belirtilerin 1.5 haftadır yok ama bebek gayet iyi.ilk zamanlar ki yorgunluklar kasık ağrıları bitebiliyor