• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Senin troid yüksekmi, ben zaten troid hapını neden kullanıyorum onuda bilmiyorum..değerlerim olması gerekenin baya bi altına düşmüş. Dr. a sordum .kullanmaya devam dedi.
Evet benim yüksek di biraz ben iki ay ilaç kullandım düştü biraz öyle tedaviye başladım hamilelikte çok önemli bebek ilk başta hormon üretemediği için anneden alıyor yeterli değilse sıkıntı oluyor o yüzden bırakma.

Evet seninki iyi benim 3.8 di en son . Ben 50 mg alıyorum ilaç.
Bende 50 mg alıyorum canım ama benim değerim biraz fazla düşük degilmi?
- 0,18 olması gerekenin baya altında. Hapi
Bırakmayı düşünmüyorum aslında sabah ları kahvaltıdan önce 1 tane alıyorum ama kafama da takılmıyor degil

Ben hiç kan tahlili yaptirmadim sizce sıkıntı olabilirmi o_O
yok canım sen kafana takma zaten doktor gerekli görse söyler bizim tedaviyle olduğu için önceden her detaya bakıldı neden olmadığı araştırıldı.Ama aklına takiliyorsa doktoruna söyleyebilirsin kan tahlili yapar .

yok canım sen kafana takma zaten doktor gerekli görse söyler bizim tedaviyle olduğu için önceden her detaya bakıldı neden olmadığı araştırıldı.Ama aklına takiliyorsa doktoruna söyleyebilirsin kan tahlili yapar .
Igne fobim var bu yüzden yapmadık bu zamana kadar elinde sonunda o iğne koluma girecek biliyorum :KK17:

Bende 50 mg alıyorum canım ama benim değerim biraz fazla düşük degilmi?
- 0,18 olması gerekenin baya altında. Hapi
Bırakmayı düşünmüyorum aslında sabah ları kahvaltıdan önce 1 tane alıyorum ama kafama da takılmıyor degil
Benim doktorum da bana söylemişti hamile kalırsan da sakin bırakma ilacı diye.Ben artık normal kadın doktoruna gidicem onada sorarım.

Igne fobim var bu yüzden yapmadık bu zamana kadar elinde sonunda o iğne koluma girecek biliyorum :KK17:
Benim de vardı eskiden ama okadar çok.igne yedimki sonra haddi hesabi yok iki tüp bebek tedavisinde hatta bazen kendim yaptım iğneleri şimdi artık hiç korkmuyorum.

Benim de vardı eskiden ama okadar çok.igne yedimki sonra haddi hesabi yok iki tüp bebek tedavisinde hatta bazen kendim yaptım iğneleri şimdi artık hiç korkmuyorum.
Inşallah bende asarim bu korkuyu ya annem hep benimle geliyo eğer kan tahlili gerekli olursa anneme sarılıp Ağlıyorum kocaman insanım ama psikolojik geçmiyor

Inşallah bende asarim bu korkuyu ya annem hep benimle geliyo eğer kan tahlili gerekli olursa anneme sarılıp Ağlıyorum kocaman insanım ama psikolojik geçmiyor
Aslında çok acımıyor sen kendini kasarsan acıyor.
Ben o kadar çok kan verdim artık kendim de yapabilirim :-) Bende elime serum takıldığında çok korkarım ordan takmayın diye yalvarıyorum çünkü el çok acıyor.

Aslında çok acımıyor sen kendini kasarsan acıyor.
Ben o kadar çok kan verdim artık kendim de yapabilirim :-) Bende elime serum takıldığında çok korkarım ordan takmayın diye yalvarıyorum çünkü el çok acıyor.
Aslında acı eşiğim yüksek acıdan korkmuyorum küçükken 4 hemşire okulda zorla beni sıkıştırıp aşı yaptılar bu yüzden güvensizlik var o iğnelerin ilaç kokusu var ya onu koklayınca veya başka birinden kan alınırken görünce bayılıyorum.

Aslında acı eşiğim yüksek acıdan korkmuyorum küçükken 4 hemşire okulda zorla beni sıkıştırıp aşı yaptılar bu yüzden güvensizlik var o iğnelerin ilaç kokusu var ya onu koklayınca veya başka birinden kan alınırken görünce bayılıyorum.
Çok kötü bi fobi çünkü mecburen kan vermemiz gerekiyor .Ama yapılırken hiç bakma başka biseye odaklan .ilk tedaviye basladigim zamanlar kan alınırken eşim bana resimler falan gösterirdi çocuk kandirir gibi. :olamaz:

Çok kötü bi fobi çünkü mecburen kan vermemiz gerekiyor .Ama yapılırken hiç bakma başka biseye odaklan .ilk tedaviye basladigim zamanlar kan alınırken eşim bana resimler falan gösterirdi çocuk kandirir gibi. :olamaz:
Of birinin beni cesaretlendirmesi gerekiyor sanırım deniyecegim fotoğraf video meselesini

iyi aksamlar hanımlar.....baya yazışma olmus okuyamadım hepsini ...bende diş agrısı cekiyorum...kaplama olan bir disin dibi sis acıyor agrı yok diğer tarafım agrıyo...doktor 13 ile 29 hafta arası tedavi olabilirsin dedi....vallahi cekilmiyor...eşim çörekotu yag almıs surduk dün uyumusum insallah işe yararr

Ya kızlar sizde de durmadan tükürme ihtiyacı oluyor mu? Lama gibi hissediyorum kendimi sürekli tukuruyorum ya :işsiz::işsiz::işsiz:

Back