• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim gittiğim de iyot iyi iyotlu al dedi özellikle onu almamı söyledi :KK64:
Senin troid yüksekmi, ben zaten troid hapını neden kullanıyorum onuda bilmiyorum..değerlerim olması gerekenin baya bi altına düşmüş. Dr. a sordum .kullanmaya devam dedi.

Eklentiler

• 20181202_161015.jpg
    20181202_161015.jpg
    196,6 KB · Görüntüleme: 43
Günaydın kızlar dün bakamadım gözümü açamadım progestandan dolayı baya baya uykum vardı Bugün iyiyim şükür lekelenmem devam ediyo arada geliyo kesiliyor tekrar başlıyo bakalım ne zaman biticek inşallah bişey olmaz bebişime
Bende ayniyim canım uyuyup duruyorum ilaç yüzünden elimi ayağımı kaldıramiyorum ve benim kanamam kırmızı hiç geçmiyo doktor birsey yok desede korkuyorum 1 hafta sonra gidicem kalp atışı için o_O

Bende ayniyim canım uyuyup duruyorum ilaç yüzünden elimi ayağımı kaldıramiyorum ve benim kanamam kırmızı hiç geçmiyo doktor birsey yok desede korkuyorum 1 hafta sonra gidicem kalp atışı için o_O
İnşallah canım bişey olmicak Allah’ın izniyle kalbimizi bozmayalım

Duyarsın inşallah canım sağlıkla gelsin meleklerimiz
Inşallah canım bak birde bişey sorucam ben 28 inde gittim karindan baki kese 9.5 bebek 2.1 mm 29 unda tekrar gittim alttan baktı kese 11.8 bebek 3.mm çıktı sence büyümüş mu yoksa alttan baktığı için mi daha büyük net gözüktü acaba cansız mi diyorum bazen ..

Hayırlı akşamlar kızlar ben 5+2 de gitmiştim kese 11.8 mm dedi ama bana bebek ölçüsü söylemedi özellikle sordum sadece kese görünür bu zamanda dedi burda bebek ölçüsünden bahsediliyor Allah Allah kafam karıştı?

Hayırlı akşamlar kızlar ben 5+2 de gitmiştim kese 11.8 mm dedi ama bana bebek ölçüsü söylemedi özellikle sordum sadece kese görünür bu zamanda dedi burda bebek ölçüsünden bahsediliyor Allah Allah kafam karıştı?
Zaten kese görünür bu haftada ,bebek görülmez ,kese ölçümünden bahsedilir

Ben kestirdim canım planlı bi hamilelik değildi ve saçlarım nerdeyse belime kadardı... kendime bakamıyorum o saçlara hiç bakamazdım valla canım
Bende bugün gidip kestirdim . Rahatladım . Bebeğimin de benim saçıma bağlı olmayan sağılıklı ve mutlu bir uzun ömrü olsun . Amin ...

Alttan bakti.bana canım o yüzden bebek ölçüsünü biliyorum bide ulturasyondan fark edebiliyor normalde 6. Haftada yolk saç kesesi gözükür bizim bebek gözüktü ama kalp.atışını duymadım geç olsun güç olmasın takma kafana

Alttan bakti.bana canım o yüzden bebek ölçüsünü biliyorum bide ulturasyondan fark edebiliyor normalde 6. Haftada yolk saç kesesi gözükür bizim bebek gözüktü ama kalp.atışını duymadım geç olsun güç olmasın takma kafana
him tamam bende karından baktı hayırlısı :anneadayı:

him tamam bende karından baktı hayırlısı :anneadayı:
Yakinda gözükür canım benim haftada da kalp.atışı duyanlar var doktor bana çok umutlanma dedi ama bunu allah bilir o yüzden fazla takmiyorum kafama kün fe ye kün diyoruz :dua::KK200:

meraba kizlar herkesin hamileligi hayirli olsun.insallah sag salim hepiniz bebislerinizi kucaginiza alirsiniz.benim bebisim 2 aylik.ankarada gazi universitesi hastanesinde prof merih bayrama gittim.ilgili guzel bi doktor.fiyat 191 lira olmus yeni.dogumu da orda yaptim.profun hastasi oldugumuz icin ozel oda imkani oldu.tuvalet banyosu olan ozel oda gunlugu 70 lira.tavsiye ederim hamilelik takibi icin de dogum icin de guzel bi hastane ankaralilar icin.ozel hastanelere milyarlar vermenize gerek yok :)

Back