• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kan gruplarından konuşmuşsunuz
bizim kızın kan grubunu bulamadılar
anlamadım ama doktoru bazı bebeklerin hemen tespit edilmiyo dedi
6 aylık olduğunda tekrar bakıcaz dedi
ilk defa duydum böyle bişeyi
başka doktora da götürsem mi bilemedim ama şimdi kan alıp delcekler falan filan kıyamıyom miniğe
önemli bişey değildir demi bu ya evham yapmayayım bekleyeyim 6. ayını
Atlas 29 aylık. Halen kan grubunu bilmiyoruz 😄
Merak etme bi tehlikesi yoktur. Burda bu tarz bilgiler hastane ortamında kayıtlı ailelere söylemiyorlar. Özellikle bilmek istiyorum alın kan desek bile, çocuk bu kadar ufakken doktor korkusu oluşturmak istemiyoruz diyerek reddediyorlar. Acil sağlık sorunu yoksa iğne kan bi yana muayene bile yapmıyor dr şar ağlatmıyor.
Şükür nerdeyse 30 aylık daha dr görmedik biz 😂

Aslında ses yalıtımlı bı evim olsa bebek bakması çok kolay 😂 hangi odaya yatirsam bı dezavantajı var. Oturma odası serin ve cadde kenarı çok korna var ona uyanıyor. Yatak odası sıcak ama yan dairede ki yaramaz çocuğun sesine uyanıyor. Zaten her ezanda korkuyor 😃😃 çocuğumun suçu yok anası güzel ev secemedi 😂

Yaa bizde durum tam tersiydi..
Ev sessiz. Sokak sessiz. Korna sesi yok, ezan sesi yok, komşu ses yok..
2 aylıkken Türkiye’ye gelmiştik ve 15 gün önceden internetten çarşı pazar, esnaf, ezan, trafik sesi açıp dinletmiştim bolca , bebe şok olcak die 😂

Allahım 🤦🏻‍♀️Ben yaptıracagım korkum yok baskı mı hissediyoruz sadece 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Deli sorular
Tuşe dediğinizi bilmiyorum bizde parmaklama vs yok ama smear 3-5 sn anca sürüyo ve sıfır acı. İçinize bişi girerken deriiiin nefes alın, o çıkarken nefesi salın. Bitti gitti ☺️

Küveze yatırınca acaip huzursuzlanıyor ışının altında emzirmeye calısıyorum sizinki nasıl durdu kuzum bir yontemi varmı :( gozundeki maskeden cok rahatsız oldu
Ay canım kıyamam , elini tut kendini güvende hissetsin ,bizimki gözündeki maskeden korkuyordu takınca emziriyordum uyuyordu öyle takıyorduk sonra kuveze koyuyorduk ağlarsa elini tut bırakma uyuyana kadar canım biraz zor ama mecbur
Geçmiş olsun canım

Allahım 🤦🏻‍♀️Ben yaptıracagım korkum yok baskı mı hissediyoruz sadece 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Deli sorular
Ya şimdi beni kötü kötü konuşturcaksınız sonra diceksiniz pis sapık karı 😁 Aşkitoşkom fanfinifinfon sırasında nasıl acı hissetmiyorsan bişey olduğunu hissediyorsan aynı şey güven bana :KK22::ıslık:

Merhaba hanımlar ağustos annesi olacakken oğlum erken doğru 36+4de suyu azalmış kordon dolanmış 4 cm açıklıkla sezeryan oldum birde bebek tersti. Şu an kuvezde solunum sıkıntısı varmış ciğer geliştirici de yapılmıştı 1 hafta önce ama nasip böyleymiş Kuvezde kalan var mi acaba doktorlarda bisey söylemiyor ki belki sizler beni aydınlatırsınız

Bu arada @Meylen her konuda çoook rahat olan bizim ebeler, spor konusunda senin dediğin gibi düşünüyolar. Üstüne basa basa ilk 6 ay asla demişlerdi. Yürüyüş dışında hiçbir şey yapmayacaksın net.
Mekik vs bi yana yani :)
Bütün enerjin vitaminin mineralin bebeğe lazım. Ye iç doy doyur mantığı var. 6 ay sonra bebek ek gıdaya geçince sen de spora başlayıp vücudunla ilgilenirsin diyorlar.
Karın kasları henüz spora hazır değil ama işin bi de bebek yanını çok önemsiyorlar..
☺️

Ya kızlar yakında beni yicek bu velet korkuyorum valla emdi de emdi bayılacağım artık süt yok öyle çekiyo desem ağzı yüzü süt içinde lıkır lıkır gidiyor

Bu arada @Meylen her konuda çoook rahat olan bizim ebeler, spor konusunda senin dediğin gibi düşünüyolar. Üstüne basa basa ilk 6 ay asla demişlerdi. Yürüyüş dışında hiçbir şey yapmayacaksın net.
Bütün enerjin vitaminin mineralin bebeğe lazım. Ye iç doy doyur mantığı var. 6 ay sonra bebek ek gıdaya geçince sen de spora başlayıp vücudunla ilgilenirsin diyorlar.
Karın kasları henüz spora hazır değil ama işin bi de bebek yanını çok önemsiyorlar..
☺️
Ay valla hem bebek hem spor yapabilen varsa pravoo zaten ben yorgunlukdan bitiyorum ev işi bebek uykusuzluk bide spor mu yok anacım

Aynen canım kesinlikle aynı görüşteyim kaynanam Seval inşallah karnın kalmaz dedi ev dolu kalabalık dedim ki Amaann anne umrumda değil ben dünyaya böyle güzel bişey getirdim göbeklikte oluversin yavrummm benim diye bağrıma bastım bebeyi millet kafayı sıyırdığımı sandı sonra herkes güldü 😁😁😁 valla çok güzel yaptım bu çocuğu göbeğimde 6 ay kalıversin 👻

Ya kızlar yakında beni yicek bu velet korkuyorum valla emdi de emdi bayılacağım artık süt yok öyle çekiyo desem ağzı yüzü süt içinde lıkır lıkır gidiyor
Emzik tuttur kuzum ben rahatladım aventin ayıcık emziği var onuda çok güzel tuttu anne memesine çok benziyor al dene şansını

Aynen canım kesinlikle aynı görüşteyim kaynanam Seval inşallah karnın kalmaz dedi ev dolu kalabalık dedim ki Amaann anne umrumda değil ben dünyaya böyle güzel bişey getirdim göbeklikte oluversin yavrummm benim diye bağrıma bastım bebeyi millet kafayı sıyırdığımı sandı sonra herkes güldü 😁😁😁 valla çok güzel yaptım bu çocuğu göbeğimde 6 ay kalıversin 👻
Ben Atlasta 30 kilo aldım.. Suda doğdu içim boşalmadı die göbeğim de vardı. Fotosunu atsam inanamazsın.. Doğumda 6 kilo gitmişti.. 6 ay boyunca +24 kilodaydım.. Sonraki 6 ay 15 kilo gitti.. sonraki 6 ay 10 kilo daha gitti..
üstelik sıfır spor sıfır diyer.
Sadece Atlasla eğlenmece koşmaca. Gerisi yiyip içip yatmaca ☺️
Kimseyi dinlememeye devam et kesinlikle doğru yoldasın 😇

Bi tık koyu gebelik çizgisi duruyor çatlaklar kırmızı içi su dolu gibi yayvan saçma sapan Bişey oldu bu göbeklik 🙄 sakın mekik çekme Başak kankim baklava dediğimiz six packler gebelikte ikiye ayrılıyomuş mekik uzaklaştırıyomuş iyice en az 6 ay sonra diyolaaa 😑
Kaç kilo kaldı 👻
Hâlâ tartılmadım desem 🙄 Totem yapiyorum 40 olunca tartılacağım 😁

Emzik tuttur kuzum ben rahatladım aventin ayıcık emziği var onuda çok güzel tuttu anne memesine çok benziyor al dene şansını
Veriyorum emzikde bu sefer içim rahat etmiyo aç mı acaba diyorum boşboş çekiyor diye ana yüreği:)) artık babasında şimdi ağzında emzik çekip duruyor hala

Back