AllahımValla hissetmiyorum kız vajinal tuşenin 10da biri yahu2 kere yaptırdım ben smear
![]()
![Woman facepalming: light skin tone :woman_facepalming_tone1: 🤦🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-1f3fb-2640.png)
![Woman facepalming: light skin tone :woman_facepalming_tone1: 🤦🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-1f3fb-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AllahımValla hissetmiyorum kız vajinal tuşenin 10da biri yahu2 kere yaptırdım ben smear
![]()
Atlas 29 aylık. Halen kan grubunu bilmiyoruzkan gruplarından konuşmuşsunuz
bizim kızın kan grubunu bulamadılar
anlamadım ama doktoru bazı bebeklerin hemen tespit edilmiyo dedi
6 aylık olduğunda tekrar bakıcaz dedi
ilk defa duydum böyle bişeyi
başka doktora da götürsem mi bilemedim ama şimdi kan alıp delcekler falan filan kıyamıyom miniğe
önemli bişey değildir demi bu ya evham yapmayayım bekleyeyim 6. ayını
Aslında ses yalıtımlı bı evim olsa bebek bakması çok kolayhangi odaya yatirsam bı dezavantajı var. Oturma odası serin ve cadde kenarı çok korna var ona uyanıyor. Yatak odası sıcak ama yan dairede ki yaramaz çocuğun sesine uyanıyor. Zaten her ezanda korkuyor
çocuğumun suçu yok anası güzel ev secemedi
![]()
Tuşe dediğinizi bilmiyorum bizde parmaklama vs yok ama smear 3-5 sn anca sürüyo ve sıfır acı. İçinize bişi girerken deriiiin nefes alın, o çıkarken nefesi salın. Bitti gittiAllahımBen yaptıracagım korkum yok baskı mı hissediyoruz sadece
Deli sorular
Ay canım kıyamam , elini tut kendini güvende hissetsin ,bizimki gözündeki maskeden korkuyordu takınca emziriyordum uyuyordu öyle takıyorduk sonra kuveze koyuyorduk ağlarsa elini tut bırakma uyuyana kadar canım biraz zor ama mecburKüveze yatırınca acaip huzursuzlanıyor ışının altında emzirmeye calısıyorum sizinki nasıl durdu kuzum bir yontemi varmıgozundeki maskeden cok rahatsız oldu
Ya şimdi beni kötü kötü konuşturcaksınız sonra diceksiniz pis sapık karıAllahımBen yaptıracagım korkum yok baskı mı hissediyoruz sadece
Deli sorular
Yesss tamam okeyTuşe dediğinizi bilmiyorum bizde parmaklama vs yok ama smear 3-5 sn anca sürüyo ve sıfır acı. İçinize bişi girerken deriiiin nefes alın, o çıkarken nefesi salın. Bitti gitti![]()
Ya şimdi beni kötü kötü konuşturcaksınız sonra diceksiniz pis sapık karıAşkitoşkom fanfinifinfon sırasında nasıl acı hissetmiyorsan bişey olduğunu hissediyorsan aynı şey güven bana
![]()
Kız kaç tane foto attım görmedin miBen Arası ne zaman göreceğimmm
Su kimse duymasın bende yaptımSende mi kendini zor tutuyosunben doğurunca Bi tane içicem kahve sigara yapıcam demiştim yaptım
@gulayavsar
Saçlara bak maşşallah kız benimkinden de saçlı buBuda benim küçük Leom![]()
pek çirkin kime benziyor çözemedik
Valla Allah biliyo ya kulundan çekinmem canısıSu kimse duymasın bende yaptım
Ay valla hem bebek hem spor yapabilen varsa pravoo zaten ben yorgunlukdan bitiyorum ev işi bebek uykusuzluk bide spor mu yok anacımBu arada @Meylen her konuda çoook rahat olan bizim ebeler, spor konusunda senin dediğin gibi düşünüyolar. Üstüne basa basa ilk 6 ay asla demişlerdi. Yürüyüş dışında hiçbir şey yapmayacaksın net.
Mekik vs bi yana yani :)
Bütün enerjin vitaminin mineralin bebeğe lazım. Ye iç doy doyur mantığı var. 6 ay sonra bebek ek gıdaya geçince sen de spora başlayıp vücudunla ilgilenirsin diyorlar.
Karın kasları henüz spora hazır değil ama işin bi de bebek yanını çok önemsiyorlar..
![]()
Aynen canım kesinlikle aynı görüşteyim kaynanam Seval inşallah karnın kalmaz dedi ev dolu kalabalık dedim ki Amaann anne umrumda değil ben dünyaya böyle güzel bişey getirdim göbeklikte oluversin yavrummm benim diye bağrıma bastım bebeyi millet kafayı sıyırdığımı sandı sonra herkes güldüBu arada @Meylen her konuda çoook rahat olan bizim ebeler, spor konusunda senin dediğin gibi düşünüyolar. Üstüne basa basa ilk 6 ay asla demişlerdi. Yürüyüş dışında hiçbir şey yapmayacaksın net.
Mekik vs bi yana yani :)
Bütün enerjin vitaminin mineralin bebeğe lazım. Ye iç doy doyur mantığı var. 6 ay sonra bebek ek gıdaya geçince sen de spora başlayıp vücudunla ilgilenirsin diyorlar.
Karın kasları henüz spora hazır değil ama işin bi de bebek yanını çok önemsiyorlar..
☺
Emzik tuttur kuzum ben rahatladım aventin ayıcık emziği var onuda çok güzel tuttu anne memesine çok benziyor al dene şansınıYa kızlar yakında beni yicek bu velet korkuyorum valla emdi de emdi bayılacağım artık süt yok öyle çekiyo desem ağzı yüzü süt içinde lıkır lıkır gidiyor
Ben Atlasta 30 kilo aldım.. Suda doğdu içim boşalmadı die göbeğim de vardı. Fotosunu atsam inanamazsın.. Doğumda 6 kilo gitmişti.. 6 ay boyunca +24 kilodaydım.. Sonraki 6 ay 15 kilo gitti.. sonraki 6 ay 10 kilo daha gitti..Aynen canım kesinlikle aynı görüşteyim kaynanam Seval inşallah karnın kalmaz dedi ev dolu kalabalık dedim ki Amaann anne umrumda değil ben dünyaya böyle güzel bişey getirdim göbeklikte oluversin yavrummm benim diye bağrıma bastım bebeyi millet kafayı sıyırdığımı sandı sonra herkes güldüvalla çok güzel yaptım bu çocuğu göbeğimde 6 ay kalıversin
![]()
Hâlâ tartılmadım desemBi tık koyu gebelik çizgisi duruyor çatlaklar kırmızı içi su dolu gibi yayvan saçma sapan Bişey oldu bu göbekliksakın mekik çekme Başak kankim baklava dediğimiz six packler gebelikte ikiye ayrılıyomuş mekik uzaklaştırıyomuş iyice en az 6 ay sonra diyolaaa
![]()
Kaç kilo kaldı![]()
Veriyorum emzikde bu sefer içim rahat etmiyo aç mı acaba diyorum boşboş çekiyor diye ana yüreği:)) artık babasında şimdi ağzında emzik çekip duruyor halaEmzik tuttur kuzum ben rahatladım aventin ayıcık emziği var onuda çok güzel tuttu anne memesine çok benziyor al dene şansını