- Emoji Skoru
- 18.827
- Puanlar
- 298
Hadi geçmiş olsun hoşgeldin Tuşelenengiller ailesineEvet tuşelendim bende ☹ daha önce paemaklandım ama çatı muayenesi olmamıştım onuda oldum![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi geçmiş olsun hoşgeldin Tuşelenengiller ailesineEvet tuşelendim bende ☹ daha önce paemaklandım ama çatı muayenesi olmamıştım onuda oldum![]()
Hadi geçmiş olsun hoşgeldin Tuşelenengiller ailesine![]()
Ben de canim persembe dogumdayim bugün dinlen dediler yapamadim yine uyandim ..
Hadi gözünaydın canım
Sağlıkla güzel günlerde büyüsün bebişin ❤![]()
Gözünaydın canım.Gecmis olsun.Allah analı babalı büyütsün.Saglikli hayırlı evlat olsun.❤
Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah. Bol bol sütun olsun ❤❤
gözün aydın canım
Canim gozunaydin hosgelmis bebisin
Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun.Kızlar biz odamızdayız. Çok sukur şimdilik bir problemimiz yok. Gelen giden çok fazla var. Giremeyebilirim forum
Tum surec boyunca dualarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim. Musait olunca yazicam
Kendinize dikkat edin
![]()
![]()
![]()
Benim ilk doğum hikayem gibi, her iki doğumu da tatmış oldun, neticesinde güzel tontik yanak aybalana kavuştun. Hoş geldi yavrun, ömrü bereketli olsunBen geldim kızlar
Bu yazıyı 3-4 gündür toparlaya toparlaya yazıyorum, adaptasyon sürecimiz biraz uzun ve yoğun
Öncelikle doğuranlara hayırlı olsun Allah bizi yavrularımızdan hiç ayırmasın
Sinsi sinsi değil alanen doğurdum ama sinsi sinsi annelik yaşıyorum
Doğum öncesi 2 günlük uykusuzluk ve sancı süreci beni çok yordu, sonrası spinal sezeryan ve 2 günlük hastane süreci. Yeni yeni kendime geliyorum.
Birazcık uzun bir yazı olacak ama doğumumu anlatayım...
Devlet hastanesinde doğum yaptım. Çarşamba sabah 6 buçuk gibi nişanım geldi, sonra öğlen hastaneye gittik, sancı çıkmadı. O arada açıklığıma doğumhanede herhangi bir ebe baktı açıklık yok dedi. O odadan çıktı ben üstümü giyinirken diğer farklı bi ebeye bu kadının çatı kemikleri basık, normal doğum çok zor dediğini duydum. Daha sonra çıkıp eve geldik. Dışarı çıktık eşimle yürüdük geldik.
Gece 1 de sancı dalgaları gelmeye başladı. Dalgaları çömelerek, pilates hareketleri yaparak karşıladım ama 4de şiddetlendi. 5 dk ya düşmeden gitmek istemedim hastaneye. Duşa girdim bol bol.
En sonunda öğlen 1 de ağrılarımın arası kısaldı hastaneye gittik. Yine aynı ebe baktı 5 cm açıklığım vardı ama beni şekilden şekile sokan sancılar meğer 50 falanmış, ağrı eşiğim çok düşük sanırım. Sonra kendi ebeme(gebe okulundaki) haber verdim o geldi çatımın dar olduğunu söyledim diğer ebe bana kızdı. Sen nerden biliyorsun bunu doktora söylemedin değil mi vs diye. Sonra ben o ebeyle tartıştım. Aksi gibi ebem diye bahsettiğim kadının ailevi acil sağlık problemi çıktı ve beni öbür ebelere teslim edip gitmek zorunda kaldı ve doktorun öğlen sonu planlı sezeryanları vardı doktor gelene kadar bana açılmam olsun diye suni sancı verdiler!
Sancı çekerken eşimi istedim o geldi masaj yaptı, pilates topu getirdiler vs derken saat 16.00 nöbet teslimi yapıyor ebeler, nöbeti devralacak ebeye beni anlatmaya geldi diğer ebe, bu sırada açıklığa baktılar 8 cm olmuş. Ama bakınca nöbeti devralan ebe bu kadına niye suni sancı veriyorsunuz bu kadın normal doğuramaz ayrıca bebek sancıyla kendini ittikçe zarar görecek dedi. Ben iyice stres oldum. Hemen sancıyı kestiler. O ara doktor geldi baktı, sezeryana hazırlayın dedi çıktı sonra hemen annemle ve eşimle görüşmüş açıklık tam, epizyosuz doğum olurmuş ama bebek kanaldan çıkmış ve çatı kemikleri çok kötü, normal doğsa bile bebeğin omzu takılır anne çok kan kaybeder demiş. Onlar sezeryan için imza atmışlar eşimi ve annemi yanıma aldılar ben başladım ağlamaya gece 1den öğlen 4 e kadar sancı çekip spinal sezeryan olmak psikolojik olarak yıprattı sanırım. Sakinleşip hemen doğuma aldılar. Bi önceki yazımda Epidural sezeryan oldum yazmıştım ama spinalmiş. Daha sonra 11 temmuz perşembe 16:51 de Aybalam geldi.Bütün her şeyi o an unuttum doktor hemen yanağıma getirdi. Allahım nasıl ağladım nasıl ağladım...
" Allah isteyene tattırsın bu duyguyu " duasını iliklerime kadar hissederek söylüyorum.![]()
![]()
Canım benim çok geçmiş olsun. Koruda mısınız? Korkma ışık veriyorlar bir iki güne taburcu olursunuz.@Yademim bizimki abo uyusmazlıgı değil rh uyuşmazlığı canım hastaneye yattık
Oğlumda herhalde 6. ayından sonra iyice belirsizleşmeye başladı. Yani ilk senesinde gitti diyebilirim, işte sadece yüzü kızarınca o bölge ekstra kızarıyor o zaman belli oluyor.ne zaman geçti canım ?
Evet kuzum korudayız. Hiç durmuyor acaip huzursuz sadece emince rahat bende onunla ışığın altında duruyorum.Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun.![]()
Benim ilk doğum hikayem gibi, her iki doğumu da tatmış oldun, neticesinde güzel tontik yanak aybalana kavuştun. Hoş geldi yavrun, ömrü bereketli olsun
Canım benim çok geçmiş olsun. Koruda mısınız? Korkma ışık veriyorlar bir iki güne taburcu olursunuz.
Bende merak ediyorum bunu takipteyimKızlar emzirme döneminde sağlık ocakları düte geçmeyen doğum kontrol hapını ücretsiz veriyolar.ilk bebeğimde kullandım ama bundada kullanayımmı bilemedim.aylık ve üç aylık iğnelerde kimine çok kanama yapıp yıpratırken kiminede hiç yapmıyomuş.spralide takmaya korkuyorum.neredeyse yarı kırklarımız çıktı en uygunu sizce hangisi
Annem beni gebertir valla görse:)aha bi ben kalmışım
tek bırakmıyolarki anacım bende yakayım bitane
annem kırkın çıkana kadar tek kalamazsın dedi
gitmedi hala bizden
Hadi Affettim seni:))Ayni sana benziyor peloo :) kızma kuzum,gözümden kaçmış![]()
Selam kızlar doğuramayanlardan olarak bende salı günü kontrole gittim normal doğum için beklemedeyiz ama bu gece inanılmaz bel ve kasık ağrısı yaşıyorum uyutmuyor resmenyarın için tekrar kontrole çağırmıştı doktor , bu bel ağrısı doğum başlıyor demek mi acaba
![]()
Gözümde canlandı.. “uykum yok” deyişiAy bu bebiş beni öldürecek sonunda hastanelik edecek KK:))) uyumuyor Adile naşit kılıklı :))
Tam hastanelik ol diyosun yani:))Gözümde canlandı.. “uykum yok” deyişi
Uyumasın al koynuna masallar anlat eşinle nasıl tanıştığını falan anlat sesini dinlesin dokun bolca![]()