- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Sağlık ocağı yaptı kuzum. Zorunlu dediler ama bazı asmler imza karşılığı yapmiyormusValla devlette hiç yaptırmadım canım bişey diyemem bakalım banada dicekler mi smear diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık ocağı yaptı kuzum. Zorunlu dediler ama bazı asmler imza karşılığı yapmiyormusValla devlette hiç yaptırmadım canım bişey diyemem bakalım banada dicekler mi smear diye
Aman kalsın ben şey etmimmm özelde çığlık attımda sağlık ocağında öle çığlık atsam beni döverler:))Yaa kadın güya elim hafif dedide kapkalin plastiği şey etti işte dibe kadar boru mu![]()
Zorunlu diye bişey olur mu kız kan benim damar benim:))) onlar para puan vs alsınlar diye öle demişlerdir çakallar:))Sağlık ocağı yaptı kuzum. Zorunlu dediler ama bazı asmler imza karşılığı yapmiyormus
Kuzumm asla kafana takma böyle şeyleri lütfen! Bak şimdi bile herseyiN çaresi var,kızın kendi kararını alma yaşına gelip o lekeyi yok etmek isterse o zaman teknoloji çok daha ilerlemiş olur kolayca halleder. Bu arada kızın çok tatlı masallahkızımın burnunda doğum lekesi var doğduğunda doktor geçer dedi ama 24 günlük olduk hala geçmedi
her gören anne gizli bişey yiyince çocukta leke olur gibi saçmasapan bişey söylüyo
kendimi kescem
psikolojimi bozdular
ağladım bugün benim yüzümden kızım ilerde bana senin yüzünden yüzüm böyle oldu derse diye krizlere girdim eşimden azarı yedim
sen herkese hergün onca laf yetiştirdin şimdi böyle batıl bişeyler söylüyolar diye ağlıyo musun diyo ama yok içim çok tuhaf oluyo kızıma her baktığımda![]()
Ben 3 saatte 1 emziriyorum. Gece gündüz. AmaCanımlar ya bebişleri kaç saatte bir emziriyosunuz, özellikle geceleri, bebek uyanmayınca napıyorsunuz kaç saatte bir uyandırıyorsunuz
Leoyu ne zaman göreceğimmmKuzumm asla kafana takma böyle şeyleri lütfen! Bak şimdi bile herseyiN çaresi var,kızın kendi kararını alma yaşına gelip o lekeyi yok etmek isterse o zaman teknoloji çok daha ilerlemiş olur kolayca halleder. Bu arada kızın çok tatlı masallah
İlk kadın doğuma diye gittiğinde bağırta bağırta bakacaklar naberZorunlu diye bişey olur mu kız kan benim damar benim:))) onlar para puan vs alsınlar diye öle demişlerdir çakallar:))
Valla eğer çok uyanık kalıp öyle uyuduysa uyandırmıyorum onun harici 3 saat sonra uyandırıyorum uyuduktan sonra.ilk zamanlar 2 saatte bir kalkıyodum çünkü sarılıkdı uyanmıyordu kaşıkla ağzına tıkıyordum:) yavaş yavaş saat kurmayıda kesicemCanımlar ya bebişleri kaç saatte bir emziriyosunuz, özellikle geceleri, bebek uyanmayınca napıyorsunuz kaç saatte bir uyandırıyorsunuz
Ayrıca gerçekten zorunlu kız illa ki yaptirmam dersen imza veriyorsunZorunlu diye bişey olur mu kız kan benim damar benim:))) onlar para puan vs alsınlar diye öle demişlerdir çakallar:))
Ben Arası ne zaman göreceğimmmLeoyu ne zaman göreceğimmm
Hii aynen bennn süt sürüyorumSütünden sür canım. Biz kızla hergun süt banyosu yapıyoruzHiç bişey kalmıyor
Gidiceğimi kim söyledi??? Evlendim 3 sene gitmedim valla:))İlk kadın doğuma diye gittiğinde bağırta bağırta bakacaklar naberbı kerede devlet Hastanesi'nde yakalandim ben öyle kadın sert yüzlü bı doktordu benim de yüzüm yumuşak he dedim mecburen
![]()
Ahahah seninki de iyiymiş ben hemen bı sene dolmadan benim çocuğum olmuyor diye 2 sefer gittimGidiceğimi kim söyledi??? Evlendim 3 sene gitmedim valla:))
teşekkür ederiz kanadalı teyzemizKuzumm asla kafana takma böyle şeyleri lütfen! Bak şimdi bile herseyiN çaresi var,kızın kendi kararını alma yaşına gelip o lekeyi yok etmek isterse o zaman teknoloji çok daha ilerlemiş olur kolayca halleder. Bu arada kızın çok tatlı masallah
ben 3 gecedir uyandırmıyorum kendisi uyanıyo 1.5 2 3 saat falan emiyo uyuyo direkBen 3 saatte 1 emziriyorum. Gece gündüz. AmaBirefebirece tavsiyesi üzerine bu gece kendisi uyanana kadar beklicem,sorun şu ki benim oğlani uyandırınca acıkmış oluyor kiyametleri koparıyor
Küçük aslan
Kız yok senanın bahsettiği plastik şey spekulum ve ben hissetmiyorum onuAman kalsın ben şey etmimmm özelde çığlık attımda sağlık ocağında öle çığlık atsam beni döverler:))