• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kızımın burnunda doğum lekesi var doğduğunda doktor geçer dedi ama 24 günlük olduk hala geçmedi
her gören anne gizli bişey yiyince çocukta leke olur gibi saçmasapan bişey söylüyo
kendimi kescem 🔪
psikolojimi bozdular
ağladım bugün benim yüzümden kızım ilerde bana senin yüzünden yüzüm böyle oldu derse diye krizlere girdim eşimden azarı yedim
sen herkese hergün onca laf yetiştirdin şimdi böyle batıl bişeyler söylüyolar diye ağlıyo musun diyo ama yok içim çok tuhaf oluyo kızıma her baktığımda 😢
Kuzumm asla kafana takma böyle şeyleri lütfen! Bak şimdi bile herseyiN çaresi var,kızın kendi kararını alma yaşına gelip o lekeyi yok etmek isterse o zaman teknoloji çok daha ilerlemiş olur kolayca halleder. Bu arada kızın çok tatlı masallah

Canımlar ya bebişleri kaç saatte bir emziriyosunuz, özellikle geceleri, bebek uyanmayınca napıyorsunuz kaç saatte bir uyandırıyorsunuz
Ben 3 saatte 1 emziriyorum. Gece gündüz. Ama Birefebirece Birefebirece tavsiyesi üzerine bu gece kendisi uyanana kadar beklicem,sorun şu ki benim oğlani uyandırınca acıkmış oluyor kiyametleri koparıyor 🤦🏻‍♀️ Küçük aslan

Kuzumm asla kafana takma böyle şeyleri lütfen! Bak şimdi bile herseyiN çaresi var,kızın kendi kararını alma yaşına gelip o lekeyi yok etmek isterse o zaman teknoloji çok daha ilerlemiş olur kolayca halleder. Bu arada kızın çok tatlı masallah
Leoyu ne zaman göreceğimmm

Zorunlu diye bişey olur mu kız kan benim damar benim:))) onlar para puan vs alsınlar diye öle demişlerdir çakallar:))
İlk kadın doğuma diye gittiğinde bağırta bağırta bakacaklar naber 😃😃 bı kerede devlet Hastanesi'nde yakalandim ben öyle kadın sert yüzlü bı doktordu benim de yüzüm yumuşak he dedim mecburen 😂😂

Canımlar ya bebişleri kaç saatte bir emziriyosunuz, özellikle geceleri, bebek uyanmayınca napıyorsunuz kaç saatte bir uyandırıyorsunuz
Valla eğer çok uyanık kalıp öyle uyuduysa uyandırmıyorum onun harici 3 saat sonra uyandırıyorum uyuduktan sonra.ilk zamanlar 2 saatte bir kalkıyodum çünkü sarılıkdı uyanmıyordu kaşıkla ağzına tıkıyordum:) yavaş yavaş saat kurmayıda kesicem

İlk kadın doğuma diye gittiğinde bağırta bağırta bakacaklar naber 😃😃 bı kerede devlet Hastanesi'nde yakalandim ben öyle kadın sert yüzlü bı doktordu benim de yüzüm yumuşak he dedim mecburen 😂😂
Gidiceğimi kim söyledi??? Evlendim 3 sene gitmedim valla:))

teşekkür ederiz kanadalı teyzemiz 🥰
senin leoyu ne zaman görücez acaba 😍

Ben 3 saatte 1 emziriyorum. Gece gündüz. Ama Birefebirece Birefebirece tavsiyesi üzerine bu gece kendisi uyanana kadar beklicem,sorun şu ki benim oğlani uyandırınca acıkmış oluyor kiyametleri koparıyor 🤦🏻‍♀️ Küçük aslan
ben 3 gecedir uyandırmıyorum kendisi uyanıyo 1.5 2 3 saat falan emiyo uyuyo direk
bizde işe yaradı
ben uyandırdığımda sinirleniyodu uyumuyodu emdikten sonra

Kızlar
Bu sabah ilk defa otri bebe deniz suyu kullandım bebegime burnu açildı ama
Ses kısıkliği başladı
Ateşi yok
Guzel emiyor uyuyor ama
Ağladiginda félan sesi ince kısık geliyor niye boyle oldu anlamadım
Acaba olcağimi vardı
Deniz suyumu dokundu

Doktora gotürsek mi bilemedim☹

Back