• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben Atlasta 30 kilo aldım.. Suda doğdu içim boşalmadı die göbeğim de vardı. Fotosunu atsam inanamazsın.. Doğumda 6 kilo gitmişti.. 6 ay boyunca +24 kilodaydım.. Sonraki 6 ay 15 kilo gitti.. sonraki 6 ay 10 kilo daha gitti..
üstelik sıfır spor sıfır diyer.
Sadece Atlasla eğlenmece koşmaca. Gerisi yiyip içip yatmaca ☺️
Kimseyi dinlememeye devam et kesinlikle doğru yoldasın 😇
E bende diyet miyet yok bayaa yiyorum 15 kilo gitti emzirince gidiyor yanii -4 oldum bugün :)

Su kimse duymasın bende yaptım
Sigara içiliyor mu emzirirken, meraktan soruyorum. Bu arada benim koca şu alkolsüz malt biralardan stok yaptı dolaba 💃 Her akşam Bahçe de buz gibi bitane yuvarliyorum. Yeminle nefsim köreldi 🤗 psikolojim çakır keyif oluyorum 😂

Ben Atlasta 30 kilo aldım.. Suda doğdu içim boşalmadı die göbeğim de vardı. Fotosunu atsam inanamazsın.. Doğumda 6 kilo gitmişti.. 6 ay boyunca +24 kilodaydım.. Sonraki 6 ay 15 kilo gitti.. sonraki 6 ay 10 kilo daha gitti..
üstelik sıfır spor sıfır diyer.
Sadece Atlasla eğlenmece koşmaca. Gerisi yiyip içip yatmaca ☺
Kimseyi dinlememeye devam et kesinlikle doğru yoldasın 😇
Zaten aramızda kalsın son 6 kilo fazlam var 😁😁
Göbek iğrenç duruyo yımışak yımışak löp löp kabul ama napim yani çocuk doğurduğum belli olsun azıcık kuzum 😎

Veriyorum emzikde bu sefer içim rahat etmiyo aç mı acaba diyorum boşboş çekiyor diye ana yüreği:)) artık babasında şimdi ağzında emzik çekip duruyor hala
O sana yapışmak istiyo güvende kalmak istiyo dış dünyadan kaçıyo canım aç değil için rahat olsun ❤️

Sigara içiliyor mu emzirirken, meraktan soruyorum. Bu arada benim koca şu alkolsüz malt biralardan stok yaptı dolaba 💃 Her akşam Bahçe de buz gibi bitane yuvarliyorum. Yeminle nefsim köreldi 🤗 psikolojim çakır keyif oluyorum 😂
İçilmemesi lazım Kuzum doktorlar normalde karşı emzirirken izin verirler mi hiç?? Valla biraz önce dedim eşime içmeden sarhoşum ben diye uykusuzluk ve yorgunlukdan dönüyor başım serseri mayın gibiyim:))) dün gece 4 de yattım 7 de kalkdım öğlende 1saat uyudum

Zaten aramızda kalsın son 6 kilo fazlam var 😁😁
Göbek iğrenç duruyo yımışak yımışak löp löp kabul ama napim yani çocuk doğurduğum belli olsun azıcık kuzum 😎
Sende kilo milo yok zaten Kuzum

Kız ben merakdan ölürdüm nasıl durabiliyosun
Ben azıcık kilo takıntılıyım ya balım, şimdi pek vermemiş olurum falan kendi kendime yemek işini sonlandiririm diye hakim oluyorum kendime. Hamileyken bile bulimia olucam ben yiyip yiyip kusucam diyip duruyordum 😂

İçilmemesi lazım Kuzum doktorlar normalde karşı emzirirken izin verirler mi hiç?? Valla biraz önce dedim eşime içmeden sarhoşum ben diye uykusuzluk ve yorgunlukdan dönüyor başım serseri mayın gibiyim:))) dün gece 4 de yattım 7 de kalkdım öğlende 1saat uyudum
Ne bileyim ben baya oldu sigarayı birakali. Inşallah hepiniz kurtulursunuz ❤❤

Sende mi kendini zor tutuyosun 🙄 ben doğurunca Bi tane içicem kahve sigara yapıcam demiştim yaptım 🙈
G gulayavsar
hemde ne zor duruyorum valla
hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim
vicdan yapıyodum çocuk içerde diye
şimdi sütümden geçicek diye kıyamıyorum
of fenalardayımm
sen hamileyken içtin mi hiç
doğurunca benimde içesim geldide beyim kişisi duyarsa çok pis kavga ederiz çok kızıyo 🙄

Ay canım kıyamam , elini tut kendini güvende hissetsin ,bizimki gözündeki maskeden korkuyordu takınca emziriyordum uyuyordu öyle takıyorduk sonra kuveze koyuyorduk ağlarsa elini tut bırakma uyuyana kadar canım biraz zor ama mecbur
Geçmiş olsun canım
Sağol canım bu gece bi seklde gececek mecbur

hemde ne zor duruyorum valla
hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim
vicdan yapıyodum çocuk içerde diye
şimdi sütümden geçicek diye kıyamıyorum
of fenalardayımm
sen hamileyken içtin mi hiç
doğurunca benimde içesim geldide beyim kişisi duyarsa çok pis kavga ederiz çok kızıyo 🙄
Hamileyken içmedim kuzu ama doğurunca içicem dedim hemde kolumda damar yolu üzerimde elbisem çekimden sonra aşağı indim kahvemi aldım Bi güzel içtim yukarı çıktım dişimi fırçaladım 😁😁😁 kocalık bişey dese o acıyla karışık rahatlamayla ağzının ortasına çakardım bi tane biliyo o yüzden bişey diyemedi 😬

Kız seni hala parmaklamadılar mı tuşelenmeyen bizden değildir dedik o kadar 🙈🙈🙈
En basiti o korkma git tuşelesinler evet sonunda tuşelendim de geri gel 😁
Evet tuşelendim bende ☹️ daha önce paemaklandım ama çatı muayenesi olmamıştım onuda oldum 😀

Back