- Emoji Skoru
- 5.349
- Puanlar
- 198
Kuzumm rica ederim. Ben vallahi bilinçli yapmıyorum yanlış anlamayın lütfen. Simdi koyarim fotosiniteşekkür ederiz kanadalı teyzemiz
senin leoyu ne zaman görücez acaba![]()
![Kiss mark :kiss: 💋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f48b.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzumm rica ederim. Ben vallahi bilinçli yapmıyorum yanlış anlamayın lütfen. Simdi koyarim fotosiniteşekkür ederiz kanadalı teyzemiz
senin leoyu ne zaman görücez acaba![]()
Ay resmen çocuk adamBuda benim küçük Leom![]()
pek çirkin kime benziyor çözemedik
Ay resmen çocuk adam ❤
Ağzını yediğim fındık kurduuuuu maşallah sana![]()
Sensin çirkinBuda benim küçük Leom![]()
Bende bayılırım saclı bebeklere vallaSensin çirkinlokumum çok güzel bu kanadalı ❤❤ Benim kızımın da sacları var bayılıyorum ben ❤❤ Bayıldım bebeğine masallahh
![]()
Yahu Seval kankim senin de göbeğin siyah mi? Göbeğim normal ten rengimden 3 kat daha koyu ve göbek deligimin etrafı baya baya siyah gibiKızlar bu löpçük göbekler ne zaman gidicek nasıl gidecek jole kıvamı aynen devamgöbek desen göbek gibi değil resmen alt kısımda kaçak kat
![]()
Ben foto ekleyemiyorum canım yaaBende bayılırım saclı bebeklere valla
E damadını gördünbiz ne zaman gelinimizi görüyoruz acaba ?
Nasılllll hissetmiyorsunnnKız yok senanın bahsettiği plastik şey spekulum ve ben hissetmiyorum onuhatta tuşe onun gibi olsun nolur diye dua etmiştim can yakmıyor ki sıfır acı
![]()
Bi tık koyu gebelik çizgisi duruyor çatlaklar kırmızı içi su dolu gibi yayvan saçma sapan Bişey oldu bu göbeklikYahu Seval kankim senin de göbeğin siyah mi? Göbeğim normal ten rengimden 3 kat daha koyu ve göbek deligimin etrafı baya baya siyah gibiBende pek göbek kalmadı konseyi hiç çıkarmıyorum çünkü ama yumuşacık dediğin gibi. Sporsuz geçmeyecek canına yandigim
![]()
Valla hissetmiyorum kız vajinal tuşenin 10da biri yahuNasılllll hissetmiyorsunnn![]()
Olurr canım ne zaman uygun görürsenBen foto ekleyemiyorum canım yaaSana atarım instadan ❤❤
Küveze yatırınca acaip huzursuzlanıyor ışının altında emzirmeye calısıyorum sizinki nasıl durdu kuzum bir yontemi varmıİndirekt coombs testi yapıyorlar evet
İnş atlatacak annesi bende bu yollardan geçtim ❤
ay baya saçlı bu maşallahBuda benim küçük Leom![]()
24. gün hala gitmediKızlar bu löpçük göbekler ne zaman gidicek nasıl gidecek jole kıvamı aynen devamgöbek desen göbek gibi değil resmen alt kısımda kaçak kat
![]()
Benimkininde yanlar açık ortada var tüpçü Fikret diyorum iki paket fıstın layt sahnesi geliyo aklıma hahhaay baya saçlı bu maşallah
benim kız şuayip gibi arkalarda var üstler kel![]()
6 ay müsade ediyorum kendime gitti gitti gitmedi Allah ne verdiyse kafa göz dalıcam24. gün hala gitmedi![]()
Benimkininde yanlar açık ortada var tüpçü Fikret diyorum iki paket fıstın layt sahnesi geliyo aklıma hahha
[/QUOTE
ay sigara geldi aklıma sen böyle diyince![]()