• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Buda benim küçük Leom 👶🏻 😂pek çirkin kime benziyor çözemedik

Eklentiler

• E8731078-58BB-4187-BCD0-51876F6AAF0C.jpeg
    E8731078-58BB-4187-BCD0-51876F6AAF0C.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 79
  • C95F0FB8-B224-44C1-9CDB-49ADA0436824.jpeg
    C95F0FB8-B224-44C1-9CDB-49ADA0436824.jpeg
    135 KB · Görüntüleme: 76
Sensin çirkin 😒 lokumum çok güzel bu kanadalı ❤❤ Benim kızımın da sacları var bayılıyorum ben ❤❤ Bayıldım bebeğine masallahh 😍
Bende bayılırım saclı bebeklere valla😍
E damadını gördün 😎 biz ne zaman gelinimizi görüyoruz acaba ?

Kızlar bu löpçük göbekler ne zaman gidicek nasıl gidecek jole kıvamı aynen devam 🙄göbek desen göbek gibi değil resmen alt kısımda kaçak kat :kızgın:
Yahu Seval kankim senin de göbeğin siyah mi? Göbeğim normal ten rengimden 3 kat daha koyu ve göbek deligimin etrafı baya baya siyah gibi 🤦‍♀️ Bende pek göbek kalmadı konseyi hiç çıkarmıyorum çünkü ama yumuşacık dediğin gibi. Sporsuz geçmeyecek canına yandigim 🤷‍♀️

Yahu Seval kankim senin de göbeğin siyah mi? Göbeğim normal ten rengimden 3 kat daha koyu ve göbek deligimin etrafı baya baya siyah gibi 🤦‍♀️ Bende pek göbek kalmadı konseyi hiç çıkarmıyorum çünkü ama yumuşacık dediğin gibi. Sporsuz geçmeyecek canına yandigim 🤷‍♀️
Bi tık koyu gebelik çizgisi duruyor çatlaklar kırmızı içi su dolu gibi yayvan saçma sapan Bişey oldu bu göbeklik 🙄 sakın mekik çekme Başak kankim baklava dediğimiz six packler gebelikte ikiye ayrılıyomuş mekik uzaklaştırıyomuş iyice en az 6 ay sonra diyolaaa 😑
Kaç kilo kaldı 👻

İndirekt coombs testi yapıyorlar evet
İnş atlatacak annesi bende bu yollardan geçtim ❤
Küveze yatırınca acaip huzursuzlanıyor ışının altında emzirmeye calısıyorum sizinki nasıl durdu kuzum bir yontemi varmı :( gozundeki maskeden cok rahatsız oldu

Back