• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Y Yademim zinco almış eşim. Günde 2 kez diyor. Sen nasıl kullanıyorsun? Kriz zamanında mı yoksa belli saatlerde mi? Ağlıyordu verdik yarım saat önce. Emzik aldı sakinleşip uyukladı. Pırtlattı 2-3 kez de meme emerken..
Evet günde 2 defa kullanıyorum bazen bir defa
Genelde akşama doğru kullanıyorum
Rezene, tane kimyon kaynat sen iç
Birde kolik müziği dinlet bende çok işe yaradı

Valla canım ben bugün kan verdim eğer çok düşük değilse içmeyi düşünmüyorum bıktım vitamin hap ilaç şimdide Alerji belası yüzünden içiyorum zaten
kan değeri şu hgb olandı demi
bende geçen hafta kan verdim
sonucunu göstermeye gitmedim daha
internetten baktım
13.4 iyi demi ?

Eklentiler

• BCB63F7F-0AF3-4D75-B397-CDE5AD2D1DC4.jpeg
    BCB63F7F-0AF3-4D75-B397-CDE5AD2D1DC4.jpeg
    99,6 KB · Görüntüleme: 40
Evet günde 2 defa kullanıyorum bazen bir defa
Genelde akşama doğru kullanıyorum
Rezene, tane kimyon kaynat sen iç
Birde kolik müziği dinlet bende çok işe yaradı
Milupa rezene çayı var içiyorum ama aktardan tohum olarak ikisini de alayım. Evet senin paylaşımda gördüm acil kolik dinlettim ben de. :KK200:

Ben geldim bir sorum var 🙂 oglumu emzırıyorum ama goguslerim cok sertlestı. Acaba yeterince cekemiyor ondan mı yoksa sut gıtmıyor olabilir mi. Sagsam mı yoksa sertlesmesi normalmıydı bu gunlerde. Sagarsam bu seferde kontrolsüz artıs olur devamlı sagmak zorunda kalırım dıye korkuyorum. Sagmazsam da sut memede birikir azalır ya da mastit olur dıye korkuyorum napayım ki ben şimdi kafamda deli sorular
Ben sağ derim canim tikanirsa bosaltmak zorlaşıyor

Kız ben smear testinde hiç zorlanmıyorum çok kolay geçiyo 😁 senin geçmişinde korku olduğu için mi acaba
Yalnız bişey aşırı hoşuma gitti. Dışarda bekleyen onlarca kadın. Sırayla alıyorlar içeri. İçerde herkesin muayenesinde kullanılacak aletleri fırçaları paketlemisler. Üzerine de isimleri yazmışlar . Herkesin eline dagittilar. Ayrı ayrı poşetlerimizle girdik iceri.Tertemiz çok güzeldi. Devletimle gurur duydum.

@kafkasyaninozkizi maşallah bayan yanak kilonun yarısını yanakta toplamış 🤩🥰🥰

Kimseye kulak asma meleğin sağlıklı bir pamuk prenses şükredilecek çok şey var 💕💕 arkadaşımın oğlu alnının tamamı kırmızı leke ile doğdu hatta kahverengiydi diyebilirim, kaybolmazsa lazerle sileriz demişti dru şimdi 5 yaşında kayboldu gitti hiç izi bile yok
çok şükür canım sağlıklı
ama ilerde kalırsa beni suçlar mı diye üzülüyorum

Back