2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geceleri emzirdikten sonra gogsune krem sürüp göğsün acik uyu hava alsin canim kalkan falan bisey kullanmadim 1 haftada surdu
Yarada kalmadı ben anlamıyorum ki canım vallahi anlamıyorum neden bu kadar acıyo canımdan can çıkıyo memeler açıkta gezdim kalkana kullandım 2 çeşit krem ve yağda kullandım 1 haftadır çekiyorum ben bunu 😔

Kızlar gece iki gibi mutfakta bişeyler doğrarken tırnağımla beraber etimden kestim o kısım tamamen gitti. Kanayan yer durmadı acile gittik. Kasılmalarım falan oldu acıdan sanıyorum, doğurcam diye bu kesik parmakla çok kortum😓. 2 günde bir düzenli pansuman yapılacakmış. InsaAllah bebeğim doğana kadar iyice iyileşirde baya zorluyo beni çünkü. Tabii Rabbim beterinden korusun:dua:. Ne vakalar görüp duyuyoruz.:bicak:
Çok geçmiş olsun inşallah geçer bi an önce rabbim şifa versin.
Günaydınnnn bugün benim doğumgünüm oğlum gelmeden 1 yaş daha yaşlandım ☺☺ Ama içim hala o gülüşünü kaybetmeyen çocuk 💃💃💃
Nice mutlu senelere canım bebisinle uzun ömurlerin olsun.
Doğdu benim kızım 😍 37+6da
Sabah 9.10da 3750gr 52cm memeyi de tuttu şükür iyiyiz kanım aciyo ayaklar uyuşuk henüz...
Oy maşallah çok güzel. Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah.
Canlarım doğum yaptım.10:56 da spinal sezaryen ile 3860 gr 52 cm Kerem oğlan doğdu.Cok şükür iyiyiz.Emdi uyuyor sütüm geldi hamdolsun.Dualariniz sayesinde herşey iyi gitti şükür.Biraz ağrım var.Darisi sağlıkla kalanlara

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah kavuştun oğlusuna .

Kızlar yenidoğan çekimi yaptıran yada yaptıracak olan var mı acaba süresi kısıtlı 10 en fazla 15 gün içinde yapılmalı diyorlar
kimler hangi fotografçıyla nekadara anlaştı fikir olsun
Ben yarın gidiyorum kuzum stüdyoya doğumhane fotolarını 200e hastane odası çekimini 500e yenidoğano 500e anlaştım

AA aramızda 1 gün var beklenen tarihte😁 bende de belirti Yok ilk Doğum mu senin özel hastane mi benlm özel ama bazen gidip devlette doğurasım geliyor
Ay evet ilk doğumum salı günü hastaneye gttik 1 cm açıklık var dedi doktor ama hâlâ bir belirti yok beklemedeyiz bakalım ay hic devlette doğurasım yok benim devletteki muameleleri duydukça igrendim artık devletten.

Kızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🙏 çok minnoş bir tosbik masallah 😘

Memeler iyiyse büyük nimet canım gerçekten çok şükür ben emzirmekten nefret ettim doğum sancısı dikiş acısı koymadı bu kadar
Yarada kalmadı ben anlamıyorum ki canım vallahi anlamıyorum neden bu kadar acıyo canımdan can çıkıyo memeler açıkta gezdim kalkana kullandım 2 çeşit krem ve yağda kullandım 1 haftadır çekiyorum ben bunu 😔
CAnım 1 hafta daha çok erken sık dişini biraz. Benim de ilkinde çok kötüydü elimi ısıra ısıra emziriyodum. Kanıyordu parçalanıyordu. Ağlıyodum acıdan annem kayınvalidem filan çok üzülüyodu bana. Ama sonra düzeldi ve emzirmek çok güzel bişeee anne ve bebeğin kurduğu bağ o kadar tatlı ki. Bırakınca üzülüyosun bile. Bir rahatlıkta oluyo o ayrı. Bi taraftan da özgürlüğüne kavuşuyomuş gibi hissediyosun 😉 sabret ben güven geçecek yakın zamanda 👍

Kızlar bir köşeye bayılıp kalicam artık , iki bebe ikisi de gece ciyak ciyak ağlıyor çok gaz var cikaramiyorum galiba . Emme problemimiz var ememiyorlar bugün pompa aldım artık sagip vermeyi denicem. Üç saatte bir beslenme bakım yapıyorum o 3 saatin 1,5 saati zaten ikisinin bezi, emzirmeye uğraşma , mamayı icirme gaz çıkarmaya çalışma... Kalan 1-1,5 saatte de seç beğen artık uyur musun yemek mi yersin çay mı içersin 😃 sabaha kadar zombi oluyorum o arada da yattıkları yerden agliyorlar kucakta uğraşıp duruyorum. Ben nerde yanlış yapıyorum 🤔

Meme ucu acısı çekenler bebeğinizin dil ve dudak bağı var mı bir kontrol edin. Geçmeyen acılarda yanlış emme pozisyonu sebep olabilirler. Onun da sebebi dil dudak bağı olabilir..

CAnım 1 hafta daha çok erken sık dişini biraz. Benim de ilkinde çok kötüydü elimi ısıra ısıra emziriyodum. Kanıyordu parçalanıyordu. Ağlıyodum acıdan annem kayınvalidem filan çok üzülüyodu bana. Ama sonra düzeldi ve emzirmek çok güzel bişeee anne ve bebeğin kurduğu bağ o kadar tatlı ki. Bırakınca üzülüyosun bile. Bir rahatlıkta oluyo o ayrı. Bi taraftan da özgürlüğüne kavuşuyomuş gibi hissediyosun 😉 sabret ben güven geçecek yakın zamanda 👍
Zaten sabrediyorum canım bağırıyorum manyak gibi inşallah geçer bende emzirmenin keyfini yaşarım beynimden çıkıyo acısı çocuk alicak acıkıcak emzirme saati gelicek diye strese giriyorum resmen

Canlarım doğum yaptım.10:56 da spinal sezaryen ile 3860 gr 52 cm Kerem oğlan doğdu.Cok şükür iyiyiz.Emdi uyuyor sütüm geldi hamdolsun.Dualariniz sayesinde herşey iyi gitti şükür.Biraz ağrım var.Darisi sağlıkla kalanlara
Maşallah gözünüz aydın sağlıkla büyütün 😊

Kızlar yenidoğan çekimi yaptıran yada yaptıracak olan var mı acaba süresi kısıtlı 10 en fazla 15 gün içinde yapılmalı diyorlar
ben doğumun ertesi günü hastanede yaptırdım canım
ayrıyeten stüdyoda yaptırmadım
böyleydik ❤️
albüm yapılcak izmir stüdyo ekrem 600 tlydi ücreti

Eklentiler

• 268D5008-8623-4B16-98AD-841A8305DD08.jpeg
    268D5008-8623-4B16-98AD-841A8305DD08.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 103
Memeler iyiyse büyük nimet canım gerçekten çok şükür ben emzirmekten nefret ettim doğum sancısı dikiş acısı koymadı bu kadar
İlk zamanlar hepimiz için zordu canım zamanla düzelecek emzirmek senin içinde keyif olacak
Aynı hatayı yaptım 50ml süt içti baktım hala istiyo gibi birde 25ml mama verdim uyudu bende buna dayanarak .gecesinde 90ml mama verdim içti uyuyamadı zorlandı annem hazımsızlıktan deyince anladım haklıymıs . Dikkat etmekte fayda var canım
Bende yatım saatten fazla emzirip istiyor diye bazen de mama veriyorum. Vermeyeyim o zaman
Ben 350 liraya yenidoğan çekimi yaptırdım canım. 10 poz çıktı verecek seçtiğimiz resimlerden. Çektiği resimlerin hepsini dijital olarak verdi. Albüm yok içinde albüm istersek 200 lira. Sonradan albümde yaptıracağım
Kızlar bir köşeye bayılıp kalicam artık , iki bebe ikisi de gece ciyak ciyak ağlıyor çok gaz var cikaramiyorum galiba . Emme problemimiz var ememiyorlar bugün pompa aldım artık sagip vermeyi denicem. Üç saatte bir beslenme bakım yapıyorum o 3 saatin 1,5 saati zaten ikisinin bezi, emzirmeye uğraşma , mamayı icirme gaz çıkarmaya çalışma... Kalan 1-1,5 saatte de seç beğen artık uyur musun yemek mi yersin çay mı içersin 😃 sabaha kadar zombi oluyorum o arada da yattıkları yerden agliyorlar kucakta uğraşıp duruyorum. Ben nerde yanlış yapıyorum 🤔
Bir çözüm bulursan bana da söyle canım. 20 gündür bir fiil böyleyim artık ne yapacağım bilmiyorum

Back