2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım o doymayı bilmiyodur bende senın gibi 90ml verdım bebek uyumadı hazımsızlıktan bence 30 ver emzik falan ver oyala sürekli aranıyordur o normal .hazımsızlıktan uyuyamazda
Valla bilmiyorum ki canım.oglumun doyma hissi olmadigi ap acik ortada ama neden mamayi verince bitirip doymus sinyali veriyor da gogsumu 3 saat emiyor.hazımsızlık sorunu varmı onuda arastirtmak lazım.
Yok canım valla.bogazindan mama inmezse emziği falan parcaliycak gibi oluyor.aslan oğlum.

Ben 350 liraya yenidoğan çekimi yaptırdım canım. 10 poz çıktı verecek seçtiğimiz resimlerden. Çektiği resimlerin hepsini dijital olarak verdi. Albüm yok içinde albüm istersek 200 lira. Sonradan albümde yaptıracağım
Canım senin fiyatda çok iyiymiş hangi ildeydin sen bende yaptıracağım inşallah
Göbüşümüz düştü evde Bi bayram havası yıkicaz diye :halay::halay:
Ay canım hadi gözün aydın bizimde düştü dün ben bugünde bekledim yarın yıkayacağız sizin düşen kısmı nasıl dibi hala ıslak gibi mi

Benim çekim ücretini söylüyorum ; amelıyathane cekımleri ve ertesi gün odada cekim toplam 200 tl 10 tane fotoğraf ve cektigi tüm fotolar cd halinde😍 o kadar samimi bir kadındı ki dogum fotografcıları kesinlikle işini severek yapmalı sevecen olmalı ya burayo hıc okumayacaksın belki ama benden sana cok kalp sevgili dogum fotografcımız🌸💕

Ahh kuzum🥰 hep öyle olur inşallah canım.. bizim ablalar paylaşamıyor Allahtan iki bebe.. evine çıkınca daha rahat edersin sana bol bol enerji diliyorum günün 24 saati boş kalmak mümkün değil sürekli aynı döngü 😐
Amiiiinnnn. Aynen allahtan senin çocuklar iki tane ver her birine birer tane kavga etmezler :KK200::KK200::nazar::nazar:evet eve çıkınca daha konforlu olacak inşallah. Hiç boş kalamıyorum. Beni sen anlarsın kader ortağım.
buschy buschy hayırlı olsun süprizli kuzun, sağlıkla büyüt inşallah :KK200::KK200:
Kuzular alıntı yapamıyorum affedin herkese telekkür ederim ❤❤❤Genel anestezi oldum çok şükür bebekte bende iyiyiz ❤❤Saat birde yürüyüş yaptım. Sütüm doğduktan bir saat sonra geldi çok şükür
Hayırlı olaın, maşallah size, bol bol süt diliyorummm.
Canım okuyamadım. Nasılsınız? Büyük kızın nasıl karşıladı?
İyiyiz canım siz nasılsınız? Kızım çok olgun maşallah. Bayıldım onun abla hallerine :KK200::KK200:
Kızlarrr :KK3: Bebeklerim bakımdan çıktı 😍😍😍 Bu gece ilk gecemiz birlikte. Ve tamamen yalnızız. Az önce ilk defa 5cc sütüm geldi. Hemen verdim zayıf olana. Normal süte yüzünü ekşitiyo ama benim sütümü sevdi yavrum. Hemen içti, bitince de ağzı açık bekledi. Inş çoğalır sütüm de yavrulara şifa olur 🙏

Uyuyamıyorum bebeleri izlemekten. Bu çok büyük bi sevgi yaa tanımadığım. Sevgimden ağlamak istiyorum öyle bir sevgi. Allah kimseyi evladıyla sınamasın, evlat isteyen kimseyi bekletmesin. Amin 🙏
Ayyy çok sevindim maşallah. Bol bol bol bol süt diliyorummm. Böyle bir sevgi yok dünyada. :dua::dua::dua::dua:
Ayy ben seni yerim yaaa 🤩🤩🤩🤩
Hayırla güzellikle kucağına alırsın inşallah

Allah yardım etsin, zor tabi. Kolay olsa herkes yapar saryoş maryoş :rolleyes:
E tabi canım. Allah isteyen herkese nasip etsin tattırsın anneliği :dua::dua:
Kızlar gece iki gibi mutfakta bişeyler doğrarken tırnağımla beraber etimden kestim o kısım tamamen gitti. Kanayan yer durmadı acile gittik. Kasılmalarım falan oldu acıdan sanıyorum, doğurcam diye bu kesik parmakla çok kortum😓. 2 günde bir düzenli pansuman yapılacakmış. InsaAllah bebeğim doğana kadar iyice iyileşirde baya zorluyo beni çünkü. Tabii Rabbim beterinden korusun:dua:. Ne vakalar görüp duyuyoruz.:bicak:
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.

Kızlar bir köşeye bayılıp kalicam artık , iki bebe ikisi de gece ciyak ciyak ağlıyor çok gaz var cikaramiyorum galiba . Emme problemimiz var ememiyorlar bugün pompa aldım artık sagip vermeyi denicem. Üç saatte bir beslenme bakım yapıyorum o 3 saatin 1,5 saati zaten ikisinin bezi, emzirmeye uğraşma , mamayı icirme gaz çıkarmaya çalışma... Kalan 1-1,5 saatte de seç beğen artık uyur musun yemek mi yersin çay mı içersin 😃 sabaha kadar zombi oluyorum o arada da yattıkları yerden agliyorlar kucakta uğraşıp duruyorum. Ben nerde yanlış yapıyorum 🤔
Canim senin bi yanlisin tabiki yok Allah ikiz annelerine ekstra guc ve enerji versin gaz icin biogaiya basladik faydasini goruyorum rahatlatiyor

ben doğumun ertesi günü hastanede yaptırdım canım
ayrıyeten stüdyoda yaptırmadım
böyleydik ❤
albüm yapılcak izmir stüdyo ekrem 600 tlydi ücreti
Canim bu nasıl sezeryanli dogumun ertesi gunu kiz maşallah size 😍ben perttim tac falan bile takmadim foto cekinecek haldr hic degildim

Benim çekim ücretini söylüyorum ; amelıyathane cekımleri ve ertesi gün odada cekim toplam 200 tl 10 tane fotoğraf ve cektigi tüm fotolar cd halinde😍 o kadar samimi bir kadındı ki dogum fotografcıları kesinlikle işini severek yapmalı sevecen olmalı ya burayo hıc okumayacaksın belki ama benden sana cok kalp sevgili dogum fotografcımız🌸💕
Ben telefonu verdim ameliyathane ekibine onlar cektiler sagolsunlar baskada foto cekinmedim

Canım senin fiyatda çok iyiymiş hangi ildeydin sen bende yaptıracağım inşallah

Ay canım hadi gözün aydın bizimde düştü dün ben bugünde bekledim yarın yıkayacağız sizin düşen kısmı nasıl dibi hala ıslak gibi mi
Hafif Bi parça var evet canım bizde bugün beklicez yarın yıkicaz 😍

Kızlar ben de dogum için spor falan yapmak istiyorum gercekten cok istiyorum kendi sececegi gun gelmesini eşim de karşı tabi aniden bir şey olmasın istiyor. Napsam bilemedim ben simdi çömel kalk vs. hareketleri yapsam zararlı mı olur mantıksız mı sizce

Kızlar ben de dogum için spor falan yapmak istiyorum gercekten cok istiyorum kendi sececegi gun gelmesini eşim de karşı tabi aniden bir şey olmasın istiyor. Napsam bilemedim ben simdi çömel kalk vs. hareketleri yapsam zararlı mı olur mantıksız mı sizce
Normal doğum gidişatında mısın canim?

Back