2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canlarım mesajları okuyamadım, bu gün saat 16:51'de Aybalam Epidural sezeryanla geldi 3715 gram 😍
Bi kaç güne ayrıntıları yazacağım. 🙏🏼 💖
Gözünüzaydın canım sağlıkla büyüt inşallah 💕
Valla bilmiyorum ki canım.oglumun doyma hissi olmadigi ap acik ortada ama neden mamayi verince bitirip doymus sinyali veriyor da gogsumu 3 saat emiyor.hazımsızlık sorunu varmı onuda arastirtmak lazım.
Yok canım valla.bogazindan mama inmezse emziği falan parcaliycak gibi oluyor.aslan oğlum.
Benim oğlanlardan biri de aynı 🤷‍♀️
Canım senin fiyatda çok iyiymiş hangi ildeydin sen bende yaptıracağım inşallah

Ay canım hadi gözün aydın bizimde düştü dün ben bugünde bekledim yarın yıkayacağız sizin düşen kısmı nasıl dibi hala ıslak gibi mi
Canım ben Konya’dayım

Kızlar buğün kontrolüm vardı 37+5 kızım son iki haftadır çok kilo almıyor ya bu hafta 200 gr almış 3700 olmuş. Birde doktoruma nasıl canım sıkıldı anlatamam yarından itibaren yokum tatile gidiyorum çarşambaya kadar yokum dedi tamda riskli haftam 38 bitiyor 39. Hftya giriyoruz merak etme doğuramazsın bu hafta dedi. Nerden biliyorsun ya belki doğurcam perşembe gününe kontrol yazdı cuma sabahı sezeryana alacakmış ilk bebeğim ve bebeğin kilosu normal doğuma müsaade etmez dedi. Çok sinir oldum. Akıl verin bana ya

İlk zamanlar hepimiz için zordu canım zamanla düzelecek emzirmek senin içinde keyif olacak

Bende yatım saatten fazla emzirip istiyor diye bazen de mama veriyorum. Vermeyeyim o zaman

Ben 350 liraya yenidoğan çekimi yaptırdım canım. 10 poz çıktı verecek seçtiğimiz resimlerden. Çektiği resimlerin hepsini dijital olarak verdi. Albüm yok içinde albüm istersek 200 lira. Sonradan albümde yaptıracağım

Bir çözüm bulursan bana da söyle canım. 20 gündür bir fiil böyleyim artık ne yapacağım bilmiyorum
Bende öyle yapıyorum canım açta kalmasın bebişler ver bence ama dozunu azaltarak verebılırsın ben yarım saat emzirdim baktım doymuyo bir ölcek yapıyorum

Valla bilmiyorum ki canım.oglumun doyma hissi olmadigi ap acik ortada ama neden mamayi verince bitirip doymus sinyali veriyor da gogsumu 3 saat emiyor.hazımsızlık sorunu varmı onuda arastirtmak lazım.
Yok canım valla.bogazindan mama inmezse emziği falan parcaliycak gibi oluyor.aslan oğlum.
Ay aynı benim kız aynı o agza azda olsa mama girmeden uyumak mümkün degil nedenini bulursan bende bilmk isterim

Kızlar buğün kontrolüm vardı 37+5 kızım son iki haftadır çok kilo almıyor ya bu hafta 200 gr almış 3700 olmuş. Birde doktoruma nasıl canım sıkıldı anlatamam yarından itibaren yokum tatile gidiyorum çarşambaya kadar yokum dedi tamda riskli haftam 38 bitiyor 39. Hftya giriyoruz merak etme doğuramazsın bu hafta dedi. Nerden biliyorsun ya belki doğurcam perşembe gününe kontrol yazdı cuma sabahı sezeryana alacakmış ilk bebeğim ve bebeğin kilosu normal doğuma müsaade etmez dedi. Çok sinir oldum. Akıl verin bana ya
Kilosundan ziyade baş çevresinin önemli olduğunu söylemişti doktorum tabiki 4 kilo sonrası riskli canım peki açılma kanala yerleşme vs yok mu doğumu suni ile başlatsa mesela?

Kızlar bir köşeye bayılıp kalicam artık , iki bebe ikisi de gece ciyak ciyak ağlıyor çok gaz var cikaramiyorum galiba . Emme problemimiz var ememiyorlar bugün pompa aldım artık sagip vermeyi denicem. Üç saatte bir beslenme bakım yapıyorum o 3 saatin 1,5 saati zaten ikisinin bezi, emzirmeye uğraşma , mamayı icirme gaz çıkarmaya çalışma... Kalan 1-1,5 saatte de seç beğen artık uyur musun yemek mi yersin çay mı içersin 😃 sabaha kadar zombi oluyorum o arada da yattıkları yerden agliyorlar kucakta uğraşıp duruyorum. Ben nerde yanlış yapıyorum 🤔
İlk zamanlar hepimiz için zordu canım zamanla düzelecek emzirmek senin içinde keyif olacak

Bende yatım saatten fazla emzirip istiyor diye bazen de mama veriyorum. Vermeyeyim o zaman

Ben 350 liraya yenidoğan çekimi yaptırdım canım. 10 poz çıktı verecek seçtiğimiz resimlerden. Çektiği resimlerin hepsini dijital olarak verdi. Albüm yok içinde albüm istersek 200 lira. Sonradan albümde yaptıracağım

Bir çözüm bulursan bana da söyle canım. 20 gündür bir fiil böyleyim artık ne yapacağım bilmiyorum
Kızlar ne yanlışı olacak allaseeniz. Millet bitaneye zor bakıyo siz aynı anda 2 tane çok normal bence yaaa. Allah güç kuvvet versin valla çok zor iş.
Canlarım mesajları okuyamadım, bu gün saat 16:51'de Aybalam Epidural sezeryanla geldi 3715 gram 😍
Bi kaç güne ayrıntıları yazacağım. 🙏🏼 💖
Hadi bakalım bir bencilimiz daha geldi hoşgeldi🙏 Sağlıkla büyüsün inşallah

Kızlar ben de dogum için spor falan yapmak istiyorum gercekten cok istiyorum kendi sececegi gun gelmesini eşim de karşı tabi aniden bir şey olmasın istiyor. Napsam bilemedim ben simdi çömel kalk vs. hareketleri yapsam zararlı mı olur mantıksız mı sizce

Neden zararı olsun ki. Zaten bebeğinin haftası gayet iyi. Gelirse gelsin :)

Kilosundan ziyade baş çevresinin önemli olduğunu söylemişti doktorum tabiki 4 kilo sonrası riskli canım peki açılma kanala yerleşme vs yok mu doğumu suni ile başlatsa mesela?
Kanala girmemiş cnm açılma da yok ama buğün nst de sancım çıktı 100 lere çıkıp iniyordu düzenli değildi ama sonuçta kasılmalarım var baş çevresi 38+6 çıktı yani bir hafta önde dedi 1 hafta yok doktorum ya doğarsa napacağım bilmiyorum ☹️

İlki sezeryan canım simdi de sezeryan olacak ama en azından suyum gelsin nişanım gelsin falan istiyorum.Ne bıleyım
Bence kendini hiç zorlama canım bebekde riske girmesin sezeryansa her ihtimale karşı. Mesela ben squat falan ceksem iyi olcak ama hiç cesaretim yok inan. Imkanım olsa yatağıma yatıp yayılmakda çok isterim :-)

Canim bu nasıl sezeryanli dogumun ertesi gunu kiz maşallah size 😍ben perttim tac falan bile takmadim foto cekinecek haldr hic degildim
bigün öncesi sabah doğmuştu öğlene ayaklarımı hissetmeye sonrada yürümeye başladım ertesi günüde kalktım saçımı makyajımı yaptım hazırlandım normaldim yani :)

Kızlar ben de dogum için spor falan yapmak istiyorum gercekten cok istiyorum kendi sececegi gun gelmesini eşim de karşı tabi aniden bir şey olmasın istiyor. Napsam bilemedim ben simdi çömel kalk vs. hareketleri yapsam zararlı mı olur mantıksız mı sizce
valla ben bütün hamileliğim boyunca yattım nerdeyse ama yinede kendi gelmek istediği zaman geldi bizimki
bilemeyiz o yüzden her doğum çok farklı
doktoruna sormadan hiçbişey yapma bence kafana göre

Neden zararı olsun ki. Zaten bebeğinin haftası gayet iyi. Gelirse gelsin :)
Ben de oyle dusunuyorum canım sonucta planlı sezeryan olmak zorunda değil ki suyum gelebilir nişanım gelebilir acıklıgım olabilir vs. bu saatten sonra kendi gelse keske. Saati belli olan bir sezeryana karsı plansız bir sezeryan su asamada sadece doktorun işine gelmez 🤭

Kanala girmemiş cnm açılma da yok ama buğün nst de sancım çıktı 100 lere çıkıp iniyordu düzenli değildi ama sonuçta kasılmalarım var baş çevresi 38+6 çıktı yani bir hafta önde dedi 1 hafta yok doktorum ya doğarsa napacağım bilmiyorum ☹
Canım ben olsam riske atmazdım biliyorum süreç doğal işlesin istiyosun ama bazende inat etmemek lazım bebişin kilosu maşallah ee açılmada yok o kadar sancı çekip sezaryene dönmekte insanı yıpratıyor hayırlısı olsun hakkında 🙏

Back