2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar ne zormuş 2ç kez ameliyat olmak. 2. Kez duble anne olmak. 3 gündür 0 uyku
Canım okuyamadım. Nasılsınız? Büyük kızın nasıl karşıladı?

Haydi sağlıkla gelsin minik

Sağlıkla kavuş canım inşallah kolay Bi süreç olsun

Kızlarrr Bebeklerim bakımdan çıktı Bu gece ilk gecemiz birlikte. Ve tamamen yalnızız. Az önce ilk defa 5cc sütüm geldi. Hemen verdim zayıf olana. Normal süte yüzünü ekşitiyo ama benim sütümü sevdi yavrum. Hemen içti, bitince de ağzı açık bekledi. Inş çoğalır sütüm de yavrulara şifa olur

Uyuyamıyorum bebeleri izlemekten. Bu çok büyük bi sevgi yaa tanımadığım. Sevgimden ağlamak istiyorum öyle bir sevgi. Allah kimseyi evladıyla sınamasın, evlat isteyen kimseyi bekletmesin. Amin

Evlât aşkından onu izlerken ağlamak...hele ki onun nefesinin kokusu...yok bunların eşi benzeri his dünyada...sağ salim büyütün musmutlu bebekler olsunlar insallah şimdi heyecandan yarın da sen gibi onu izlemekten uyuyamicam sanirim

Yerim seni bin kere maşallah size canimmm

Neyse, olmuş bitmiş geçmiş artik düşünme. Ikiniz de sagliklisiniz onemli olan o canim
Allah sağlıklı günler göstersin bundan sonra

Kansizlikla alakalı olduğunu dusunmuyorum . Çünkü çoğu kişi kansız zaten
2700 civarında şuan

Ayy ben seni yerim yaaa
Hayırla güzellikle kucağına alırsın inşallah

Kızlar ne zormuş 2ç kez ameliyat olmak. 2. Kez duble anne olmak. 3 gündür 0 uyku

Allah yardım etsin, zor tabi. Kolay olsa herkes yapar saryoş maryoş

Kızlar gece iki gibi mutfakta bişeyler doğrarken tırnağımla beraber etimden kestim o kısım tamamen gitti. Kanayan yer durmadı acile gittik. Kasılmalarım falan oldu acıdan sanıyorum, doğurcam diye bu kesik parmakla çok kortum. 2 günde bir düzenli pansuman yapılacakmış. InsaAllah bebeğim doğana kadar iyice iyileşirde baya zorluyo beni çünkü. Tabii Rabbim beterinden korusun. Ne vakalar görüp duyuyoruz.

Senin meslegini merak ediyorum canim hemsiremisin
Biraz fazla araştırma sonucu böyleyim sanırım. Şehir plancısıyım canım..
Allah sağlıkla sıhhatle gönlündeki gibi bir doğum nasip etsin. Uyuyamayanlar kulübü olarak duamdasin
Sağlıkla gelsin, böyle kendiliğinden gelen bebeklere bayılıyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Gözün aydın canım. Tebrik ederim. Sağlıkla buyutun inşallah
Maşallah maşallah, daha da iyi olacak, sütun bol bol artsın, kuzucuklar kilolansin,
Çok geçmiş olsun, kaza oluyor Allah beterinden korusun..

Geçmiş olsun canım allah beterinden korusun

Sağlıkl gelsin cNım allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…