Benim ilk sezeryan mecburen 38+5DE olmuştu. 2. De arada 3 yıl olduğu için dikişler çok zorlanmasın diye 38+1demişti. Gerçi bizimki kendi sancıyla 38+0da geldi. Bence ne kadar kalırsa o kadar iyi tabi belirgin bir risk yoksa
Canım okuyamadım. Nasılsınız? Büyük kızın nasıl karşıladı?Kızlar ne zormuş 2ç kez ameliyat olmak. 2. Kez duble anne olmak.3 gündür 0 uyku
Haydi sağlıkla gelsin minikUyumayan anneler dualarınıza talibim....sıra bize geldi akşam suyum gelmeye başladı acilden yatış verdiler dr sabah alicam doğuma dedi12sinde sezaryen randevum ama 11inde geliyor benim kız...korkumu endişemi alsın allahım gönlümden sağ salim yavruma kavuşayım hepiniz gibi inşallah darısı da bekleyenlerin basina
Sağlıkla kavuş canım inşallah kolay Bi süreç olsunUyumayan anneler dualarınıza talibim....sıra bize geldi akşam suyum gelmeye başladı acilden yatış verdiler dr sabah alicam doğuma dedi12sinde sezaryen randevum ama 11inde geliyor benim kız...korkumu endişemi alsın allahım gönlümden sağ salim yavruma kavuşayım hepiniz gibi inşallah darısı da bekleyenlerin basina
Evlât aşkından onu izlerken ağlamak...hele ki onun nefesinin kokusu...yok bunların eşi benzeri his dünyada...sağ salim büyütün musmutlu bebekler olsunlar insallahKızlarrrBebeklerim bakımdan çıktı Bu gece ilk gecemiz birlikte. Ve tamamen yalnızız. Az önce ilk defa 5cc sütüm geldi. Hemen verdim zayıf olana. Normal süte yüzünü ekşitiyo ama benim sütümü sevdi yavrum. Hemen içti, bitince de ağzı açık bekledi. Inş çoğalır sütüm de yavrulara şifa olur
Uyuyamıyorum bebeleri izlemekten. Bu çok büyük bi sevgi yaa tanımadığım. Sevgimden ağlamak istiyorum öyle bir sevgi. Allah kimseyi evladıyla sınamasın, evlat isteyen kimseyi bekletmesin. Amin❤
Yerim seni bin kere maşallah size canimmmKızlarrrBebeklerim bakımdan çıktı Bu gece ilk gecemiz birlikte. Ve tamamen yalnızız. Az önce ilk defa 5cc sütüm geldi. Hemen verdim zayıf olana. Normal süte yüzünü ekşitiyo ama benim sütümü sevdi yavrum. Hemen içti, bitince de ağzı açık bekledi. Inş çoğalır sütüm de yavrulara şifa olur
Uyuyamıyorum bebeleri izlemekten. Bu çok büyük bi sevgi yaa tanımadığım. Sevgimden ağlamak istiyorum öyle bir sevgi. Allah kimseyi evladıyla sınamasın, evlat isteyen kimseyi bekletmesin. Amin❤
Çok teşekkür ederim samiracim
Büyük bir umutla açılma beklendi. Sanci varsa açılmada olur mantığıyla süründurduler beni.ama her gelen sancıda gözüm nst deydi. Sanci geldiği zaman oglumun kalp atisi gidiyordu.en son 70 e düşmüştü ki.mudahale etme zamanı geldi dediler.cok çektirdiler bize.
Meğerse sanci.geldikce kasılmalara oğlum da başıyla baskı yapıyormuş.strese girmiş.biraz da kakasini yapmış.amniukn sıvısı yeşildi.dediler.sukurler olsun dayandı yavrum
Günlerimiz yakınmış canım kilosu kaç çıkmıştı bende kansızlık var benimde 2 haftada bebek kilo almamıştı biraz sıkıntı yaptım acaba kansızlıktan mı almıyo diye düşündüm
Canlarım ballarım.9 aylık yoldaşlarım.Sizinle çok şey paylaştık burada.Çok bunaldığım kötü hissettiğim zamanlarda buraya yazıp rahatladım.Psikolojik destek almış gibi hissettim burada hep.Çünkü hemen hepimiz aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları paylaşıyorduk.Aktif yazan herkesi çok sevdim.Ablam kız kardeşim gibi.Hepiniz tek tek hakkınızı helal edin.Dualarinizi eksik etmeyin lütfen yalvarıyorum.Duanin gücüne sonsuz kere ve tüm kalbimle inanıyorum.Eminim dualarınızla çok rahat girip çıkıcam ameliyata.Su anki korkularım endişelerim kalmayacak.Saglikla kucağıma alıcam can kuzumu insaallah❤Neysseeee bugün zaten akşama kadar hüngür foşurt duygu seli yaşadım.Şimdi yine kopmayayim.Allah hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun.Yavrusu hastanede olanlar bir an önce kavussunlar inşallah.Tüm kuzularimizi saglikla hayirla buyutelim.Hepinizi Allah için seviyorum.Dualarinizi eksik etmeyin yarın sabah 9-10 arası giricem sezeryana nasipse.Iyi geceler herkese❤❤☝☝☝
Kızlar ne zormuş 2ç kez ameliyat olmak. 2. Kez duble anne olmak.3 gündür 0 uyku
Biraz fazla araştırma sonucu böyleyim sanırım. Şehir plancısıyım canım..Senin meslegini merak ediyorum canim hemsiremisin
Allah sağlıkla sıhhatle gönlündeki gibi bir doğum nasip etsin. Uyuyamayanlar kulübü olarak duamdasinCanlarım ballarım.9 aylık yoldaşlarım.Sizinle çok şey paylaştık burada.Çok bunaldığım kötü hissettiğim zamanlarda buraya yazıp rahatladım.Psikolojik destek almış gibi hissettim burada hep.Çünkü hemen hepimiz aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları paylaşıyorduk.Aktif yazan herkesi çok sevdim.Ablam kız kardeşim gibi.Hepiniz tek tek hakkınızı helal edin.Dualarinizi eksik etmeyin lütfen yalvarıyorum.Duanin gücüne sonsuz kere ve tüm kalbimle inanıyorum.Eminim dualarınızla çok rahat girip çıkıcam ameliyata.Su anki korkularım endişelerim kalmayacak.Saglikla kucağıma alıcam can kuzumu insaallah❤Neysseeee bugün zaten akşama kadar hüngür foşurt duygu seli yaşadım.Şimdi yine kopmayayim.Allah hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun.Yavrusu hastanede olanlar bir an önce kavussunlar inşallah.Tüm kuzularimizi saglikla hayirla buyutelim.Hepinizi Allah için seviyorum.Dualarinizi eksik etmeyin yarın sabah 9-10 arası giricem sezeryana nasipse.Iyi geceler herkese❤❤☝☝☝
Sağlıkla gelsin, böyle kendiliğinden gelen bebeklere bayılıyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz canımUyumayan anneler dualarınıza talibim....sıra bize geldi akşam suyum gelmeye başladı acilden yatış verdiler dr sabah alicam doğuma dedi12sinde sezaryen randevum ama 11inde geliyor benim kız...korkumu endişemi alsın allahım gönlümden sağ salim yavruma kavuşayım hepiniz gibi inşallah darısı da bekleyenlerin basina
Gözün aydın canım. Tebrik ederim. Sağlıkla buyutun inşallahKuzular alıntı yapamıyorum affedin herkese telekkür ederim ❤❤❤Genel anestezi oldum çok şükür bebekte bende iyiyiz ❤❤Saat birde yürüyüş yaptım. Sütüm doğduktan bir saat sonra geldi çok şükür
Maşallah maşallah, daha da iyi olacak, sütun bol bol artsın, kuzucuklar kilolansin,KızlarrrBebeklerim bakımdan çıktı Bu gece ilk gecemiz birlikte. Ve tamamen yalnızız. Az önce ilk defa 5cc sütüm geldi. Hemen verdim zayıf olana. Normal süte yüzünü ekşitiyo ama benim sütümü sevdi yavrum. Hemen içti, bitince de ağzı açık bekledi. Inş çoğalır sütüm de yavrulara şifa olur
Çok geçmiş olsun, kaza oluyor Allah beterinden korusun..Kızlar gece iki gibi mutfakta bişeyler doğrarken tırnağımla beraber etimden kestim o kısım tamamen gitti. Kanayan yer durmadı acile gittik. Kasılmalarım falan oldu acıdan sanıyorum, doğurcam diye bu kesik parmakla çok kortum. 2 günde bir düzenli pansuman yapılacakmış. InsaAllah bebeğim doğana kadar iyice iyileşirde baya zorluyo beni çünkü. Tabii Rabbim beterinden korusun . Ne vakalar görüp duyuyoruz.
Geçmiş olsun canım allah beterinden korusunKızlar gece iki gibi mutfakta bişeyler doğrarken tırnağımla beraber etimden kestim o kısım tamamen gitti. Kanayan yer durmadı acile gittik. Kasılmalarım falan oldu acıdan sanıyorum, doğurcam diye bu kesik parmakla çok kortum. 2 günde bir düzenli pansuman yapılacakmış. InsaAllah bebeğim doğana kadar iyice iyileşirde baya zorluyo beni çünkü. Tabii Rabbim beterinden korusun . Ne vakalar görüp duyuyoruz.
Sağlıkl gelsin cNım allah yardımcın olsunUyumayan anneler dualarınıza talibim....sıra bize geldi akşam suyum gelmeye başladı acilden yatış verdiler dr sabah alicam doğuma dedi12sinde sezaryen randevum ama 11inde geliyor benim kız...korkumu endişemi alsın allahım gönlümden sağ salim yavruma kavuşayım hepiniz gibi inşallah darısı da bekleyenlerin basina
Nice yıllara canım sağlıkla sevdiklerinleGünaydınnnn bugün benim doğumgünüm oğlum gelmeden 1 yaş daha yaşlandım ☺☺ Ama içim hala o gülüşünü kaybetmeyen çocuk
Güzel yaşların olsun oğlusunla, mutlu yıllarGünaydınnnn bugün benim doğumgünüm oğlum gelmeden 1 yaş daha yaşlandımAma içim hala o gülüşünü kaybetmeyen çocuk
Teşekkür ederim LalcimNice yıllara canım sağlıkla sevdiklerinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?