2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlarrr :KK3: Bebeklerim bakımdan çıktı 😍😍😍 Bu gece ilk gecemiz birlikte. Ve tamamen yalnızız. Az önce ilk defa 5cc sütüm geldi. Hemen verdim zayıf olana. Normal süte yüzünü ekşitiyo ama benim sütümü sevdi yavrum. Hemen içti, bitince de ağzı açık bekledi. Inş çoğalır sütüm de yavrulara şifa olur 🙏

Uyuyamıyorum bebeleri izlemekten. Bu çok büyük bi sevgi yaa tanımadığım. Sevgimden ağlamak istiyorum öyle bir sevgi. Allah kimseyi evladıyla sınamasın, evlat isteyen kimseyi bekletmesin. Amin 🙏
Gözünaydın canım. Mis kokulularınla musmutlu günlerin olsun. Sütün zamanla artar merak etme yeter ki için rahat olsun🙏
Günaydınnnn bugün benim doğumgünüm oğlum gelmeden 1 yaş daha yaşlandım ☺☺ Ama içim hala o gülüşünü kaybetmeyen çocuk 💃💃💃
Günaydın nice mutlu yaşlara, gönlünden geçenlerin hayırlısıyla gerçekleşmesi dileğiyle 😍

Kızlar gece iki gibi mutfakta bişeyler doğrarken tırnağımla beraber etimden kestim o kısım tamamen gitti. Kanayan yer durmadı acile gittik. Kasılmalarım falan oldu acıdan sanıyorum, doğurcam diye bu kesik parmakla çok kortum😓. 2 günde bir düzenli pansuman yapılacakmış. InsaAllah bebeğim doğana kadar iyice iyileşirde baya zorluyo beni çünkü. Tabii Rabbim beterinden korusun:dua:. Ne vakalar görüp duyuyoruz.:bicak:
Çok büyük geçmiş olsun canım yaa 😔 inşallah hemen iyileşir

Uyumayan anneler dualarınıza talibim....sıra bize geldi akşam suyum gelmeye başladı acilden yatış verdiler dr sabah alicam doğuma dedi 😍 12sinde sezaryen randevum ama 11inde geliyor benim kız...korkumu endişemi alsın allahım gönlümden sağ salim yavruma kavuşayım hepiniz gibi inşallah 🤗 darısı da bekleyenlerin basina
Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ salim kavuşun. Seninle günümüz aynı darısı başıma en yakın zamanda inşallah.

Gözünaydın canım. Mis kokulularınla musmutlu günlerin olsun. Sütün zamanla artar merak etme yeter ki için rahat olsun🙏
Günaydın nice mutlu yaşlara, gönlünden geçenlerin hayırlısıyla gerçekleşmesi dileğiyle 😍
Doğum günün kutlu olsun canım 🌷 yavruşun la beraber musmutlu yıllarınız olsun 🙏
doğum günün kutlu olsun canımm
yeni yaşında oğlunla sevdiklerinle hep birlikte musmutlu geçsin inşallah 🎉🎉🎂
Mutlu yıllar listeli kadın , kutlarım ❤

Çok teşekkürler canlar hepinizi seviyorum ❤️

Günaydın kızlar dün bebişimin bezini açtım bide ne göreyim tata tatammmm göbüşü düşmüş ama dibi daha ıslak sulu gibi henüz 1 gün dahamı beklesem acaba banyo için kıyamıyorum minnağıma

Günaydın kızlar dün bebişimin bezini açtım bide ne göreyim tata tatammmm göbüşü düşmüş ama dibi daha ıslak sulu gibi henüz 1 gün dahamı beklesem acaba banyo için kıyamıyorum minnağıma
Bence bekle iyice kurusun

Doğdu benim kızım 😍 37+6da
Sabah 9.10da 3750gr 52cm memeyi de tuttu şükür iyiyiz kanım aciyo ayaklar uyuşuk henüz...

Eklentiler

• 20190711_104906.jpg
    20190711_104906.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 77
Back